2013-11-27 ♥ 16:26:00

I Just Need Some Love kapitel 1

Jag gick igenom skogen helt ensam, det var mörkt. Jag kunde inte ens urskilja mina fötter med marken. Jag försökte att gå när jag märkte att jag hade stannat. Jag måste komma ur den här skogen. Gå. Gååå sa min inre röst. Mina ben var nästan limmade på marken. Jag kunde inte röra mig. Varken armarna eller benen. Jag kunde sedan urskilja någon några meter framför mig. Den stod med ryggen mot mig. Jag ropade och ropade tills den vände sig om. Det var en han. Jag känner igen han... NEEEEJ.
 
Jag satte mig upp på sängen, helt genomsvettig. Tur bara en dröm. En mardröm för mig. Det var en skum dröm... Klockan var bara 07:00. Ja men det är väl lika bra att vakna då. Jag gick in i badrummet och borstade igenom mitt hår. Jag plattade det och la sedan upp det på en tofs. När jag hade gått ner till köket såg jag en lapp på diskbänken. 
 
Godmorgon älskling.
Pappa och jag har åkt till mormor.
Hon har åkt ut för en liten olycka och vi måste se till henne ett par dagar.
Förlåt att du fick reda på det så här men morfar ringde mitt i natten,
ja klockan 1 då om man ska vara exakt.
Mat finns i kylen och jag har lagt in 5000 kr i ditt kort. 
Vi är hemma om några dagar. Max 5 dagar blir det.
Du pappa skulle ha jobbat idag men kan du ta en 
sväng till studion och säga till Michaela och killarna att han inte kan jobba?
 
Puss mamma
 
Men vänta... vilka killar och vem är Michaela? Jaja får lösa det sen. Men nu måste jag äta frukost. Jag tog fram ost, skinka, smör och ja alla pålägg som finns, typ. Sen tog jag fram mackorna och åt sedan. När jag hade ätit klart så kollade jag på klockan. Hm... 08:26. Jag hinner väl springa en runda... Jag är ganska sportig av mig. Jag tog mina träningskläder och sedan mina skor. Jag stängde dörren och låste. Jag sprang ungefär 1 timme. Ja 8 kilometer blev det. Ganska nöjd är jag. Jag låste upp dörren och sprang upp för trapporna till mitt rum. Jag tog snabbt av mig mina svettiga kläder och gick in i duschen. Jag kände vattnet sippra på min kropp. Jag masserade in schampoot och lät vattnet sedan skölja rent det. Samma sak blev det med balsamet. Jag tog fram en sommaraktig outfit. Det var ju faktiskt sommar nu. En vanlig lördag på ett vanligt sommarlov. Det är nog dags att gå till studion nu. Men vart ligger den då? Jag ringde till pappa och han svarade och gav mig vägbeskrivningen. Han sa också att jag skulle gå bakvägen. Men va? Haha kommer det typ vara fans där? Jaja lika bra att göra som han säger. Jag promenerade dit och det kanske tog typ 5-10 minuter. Jag gick till bakvägen. Jag försökte att öppna men det var låst. Jag knackade på dörren. När det visade sig att det inte var nått liv i studion bankade jag istället. Efter några sekunder öppnade äntligen någon. En kille i ungefär samma ålder som jag fast ungefär ett huvud längre. Hans ansiktsuttryck var tom. Jo men bokstavligen. Var det jag som orsakade det? Jaja kommer iallafall inte göra om det. Han sa bara:
Vem är du? Jag svarade lite irreterad över hans attityd. Jag sa enkelt och simpelt:
Jag är Fannie och vem är du? Han fnyste och svarade enkelt Ogge. Haha trodde han att jag visste vem har var eller. Jag sa att min pappa inte kommer till jobbet idag. Han blev förrvirrad det såg man. 
- Vem är din pappa då? 
- David Kjellström också kallad för ''Daff''. Han skulle just säga nått men whatever. Jag sa bra och säg till de andra det också. Efter så gick jag iväg. Nu tänker jag bara mysa framför datorn och kolla på PLL. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0