2013-10-06 ♥ 21:56:00

Don't leave me alone kapitel 7

 Efter att Felix sa det så gick vi in till studion och de började jobba direkt och jag och Olivia satt i soffan i spelrummet och snackade och satt med våra mobiler. Dagen tog slut ganska snabbt och jag och Olivia väntade bara tills nästa dag!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda's perspektiv: Idag skulle jag vara med Felix! Han skulle komma till mig kl:14.00 Jag hade fixat klart mig före Olivia eftersom att jag vaknade före henne. Plötsligt ringde det på plingklockan, jag kollade på mobilen hur mycket klockan var, den va13.30. Det var konstigt för Felix skulle komma 14.00. Jag sprang ner för trapporna, och tryckte på en knapp så personen kunde höra vad jag sa, jag frågade vem det var, det var Omar! Det var konstigt! han skulle inte vara hos mig. Jag öppnade dörren och sa Vällkomen in. Jag frågade vad han skulle göra här och då sa han att han bara ville prata med mig och se hur jag mådde. Jag sa att vi kunde sätta oss i vardagsrummet. Det var ganska roligt att snacka med honom, så jag glömde bort tiden han berättade också en hemst sak så jag gav honom em kram.
Felix's perspektiv: Jag skulle vara med Amanda och jag skulle komma till henne klockan 14.00. När jag var där så var dörren öppen så jag gick in, då såg jag Amanda krama Omar. Jag blev helt stel, Amanda såg mig och gick till mig. Hon sa att det inte såg ut som jag trodde. Jag sa inget tillbaka och bara gick iväg. 
Amanda's perspektiv: Jag gick till Felix och sa att det inte såg ut som han trodde, han gick bara iväg och sa inget tillbaka. Omar kom bak ifrån mig och kramade mig men jag backade ut. Jag sa att han skulle nog gå nu och det gjorde han. Jag sprang upp för trappan och gick in till mitt rum. Olivia frågade vad som hade hänt för jag var helt tårögd. Jag berättade allt och att Felix missförstod det. Hon sa att jag kunde ringa Oscar och säga till honom att han skulle säga till Felix att han missförstod det. Jag ringde Oscar och berättade allt som hade hänt så han kunde säga det till Felix. Jag var fortfarande tårögd för jag älskade Felix väldigt mycket, jag satt och kollade på mobilen varje minut. Efter en kvart så plingade det på mobilen. Jag låste upp mobilen och läste meddelandet direkt! Det stod att Felix var ledsen för att han missförstod det, jag skrev tillbaka att det var lungt och att han skulle bara veta att jag älskade honom. Sedan skrev han älskar dig med<3 :* Han sa att han skulle komma hem till mig igen om en kvart så jag var tvungen att tvätta mig för att jag hade gråtit och sånt. Efter en kvart kom han med en nalle och sa förlåt till mig. Jag sa tack och att jag ville bara att vi skulle vara tsm länge och sedan kysste honom.  Där efter frågade han vart jag ville att vi skulle åka då sa jag att det spelade ingen roll så länge vi kommer att vara med varandra. Sedan frågade jag ifall vi kunde vara hos mig och bara mysa och det gick han med på. Jag undrade ifall han kunde sova över och det kunde han! Jag sa att när vi skulle köpa snacks så kunde han åka hem till sig och hämta kläder. Vi åkte iväg och han släppte av mig så jag kunde köpa snacksen och sedan under tiden skulle han hämta kläder. När jag skulle köpa snacks då så var det någon som kom bak ifrån och sa hej, jag vänte mig och och frågade ifall det var Hanna bodelson eftersom att vi bara hade snackat och aldrig träffat varandra! Hon frågade vad jag gjorde där själv och då sa jag att jag skulle köpa snacks och sedan vara med Felix. Sedan sa hon: 
- Juste grattis! 
- (jag) Grattis för vad?:)
- Du e ju tsm med Felix
- (jag) Haha tack!:)
Hon var snällare än vad jag trodde! Sedan frågade hon efter Olivia och då sa jag att hon var med Oscar! När jag hade köpt snacks så började jag gå ut ifrån affären och samtidigt prata med Hanna och alla de andra. Efter fem minuter så kom han och de började springa till Felix, för de ville ju ta kort. Hanna hon sprang också med hon vände sig vak och sa kommer du? så det var snällt gjort av henne:) Det var fem personer och 3 av de fick ta bild med honom sedan sa han att jag skulle komma på andra sidan av mopeden och hoppa på. Jag satte på mig hjälmen, hoppade på mopeden och höll han på midjan. Sedan åkte vi iväg, Felix frågade ifall jag kände alla dom för han såg att jag pratade med dom och så sa jag att jag gjorde det. Nu var vi hemma hos mig och jag hade hyrt en film och fixat snacksen nu var det vara att mysa! Jag trog för gardinerna och släckte lampan och satte på tv:n. Efter en timme så somnade jag. När jag hade vaknat så hade jag somnat på hans axel så när jag vaknade upp så väckte jag honom.
Felix's perspektiv: Vi satte på filmen och började titta, efter en timme så somnade både Amanda och jag. Hon vaknade först och sedan jag. Klockan var kvart över 6. Amanda trog upp gardinerna så det skulle bli ljust. Vi satt i Amandas soffa, vi myste, vi tog kort och la sedan det upp på insta. Jag frågade ifall hon var hungrig och det var hon. Vi bestämde oss att vi skulle göra tacos och ringa Olivia och Oscar att komma över.
Amand's perspektiv: När de kom över så ville Oscar och Felix göra maten och det lät vi dom göra:P Under tiden de lagade maten frågade Olivia ifall Ocsar kunde sova över för hon hade redan sagt ja och då var jag också tvungen att göra det. Men dom var tvunga att sova i gästrummet isf! Efter en halv timme så var maten klar, jag och Olivia hade redan dukat fram tallrikarna och det. När vi hade ätit klart så dukade vi alla av bordet och diskade och sånt. Där efter så kollade vi på "paranormal activity" Jag satt nära Felix eftersom att det var grymt läskigt. Efter den filmen så gick vi upp till våra rum och bytte om till pyjamas m.m. Felix och jag satte i min dubbelsäng myste. Vi tog upp min "Macbook" till min säng och tittade på en annan film. Vi var uppe tills klockan ett och somnade sedan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hejsan! Jag hoppas att ni tyckte att kapitlet var bra!:) Ja det var väl det! Har inget mer att säga så Goodbye!:). //Maria
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0