2013-08-31 ♥ 18:25:30

A normal life kapitel 3

Oscars perspektiv: Jag hade kommit försent till skolan eftersom jag var tvungen att rasta min hund. Jag sprang till skolan alldeles svettig och jag frågade om det hade hänt nåt medans jag hade varit hemma. De svarade med att Sveriges snyggaste tjej hade kommit till skolan med en limo. Jag visste inte vad jag skulle svara så jag svarade bara okej. När vi gick in och hade lektion kom den nya tjejen som de pratade om.  Hon var verkligen snygg. Läraren presenterade henne och hon skulle sitta jämte mig. YEES! Hon satte sig jämte mig och gav mig ingen blick alls.  På hela lektionen var hon tyst och när lektionen var slut sprang hon direkt ut.
 
Felix perspektiv: Den snygga tjejen hette visst Melissa och hon kom från Småland. Hon skulle sitta jämte Oscar. NEEJ! Han kommer att haffa på henne. Varje sekund kollade jag åt deras håll. Jag tror att han försökte men hon pratade inte med honom eller gav honom en blick. HA!!! Nu är det min tur och visa min charm. Efter lektionen hade hon försvunnit och jag såg henne inte någonstans.
 
Melissas perspektiv: Efter lektionen så gick jag hem jag orkade inte mer. Jag satt jämte en av The fooo och han försökte prata med mig men jag är svår och jag öppnar mig bara för de som gillar mig för den jag är inte hur jag ser ut eller hur mycket pengar jag har. Efter att vara hemma en timme eller två gick jag ut för en liten promenad. Jag gick tills jag inte orkade. Jag måste vara vilse tänkte jag för mig själv. Jag letade efter spår från mig  men det var torrt överallt. Jag väntade på att någon skulle ta vägarna förbi. Jag satt där en lång stund och då äntligen kom någon. Jag sprang fram till personen och såg Felix i The fooo ( fråga inte hur jag vet ). Jag vände på klacken och gick iväg men jag blev stoppad. Han la sin hand på min axel. Han sa:...
____________________________________________________________________________________________________
 Jag skrev lite igåer och jag skrev klart den idag:) jag hoppas ni gillar kapitlet och så ses vi. Ledsen om jag stavar fel men jag skrev det på mobilen:)

2013-08-31 ♥ 18:24:31

A normal life kapitel 2

Felix perspektiv:
Jag hade kommit till skolan och såg Omar och Ogge en bit bort. Vi gjorde en brohug och pratade lite. Efter en stund kom det en limo in och ut kom den vackraste tjejen jag nånsin sett... Jag kollade på Omar och han verkade tänka samma sak som jag. Hon gick in i skolan och alla kollade efter henne jag med. När hon försvann in i skolan så kom jag in i verkligheten.  Efter en liten stund sa Omar - Den tjejen är min. Både jag och Ogge klagade och det slutade med att vi låtsades brottades på marken.  Oscar ( Enestad ) kom helt svettig med en full fart. Han var sen som vanligt. Jag skrattade för mig själv. Oscar frågade om nånting hade hänt innan han hade kommit och vi berättade att Sveriges snyggaste tjej hade kommit i en limo till skolan. Han svarade med ett enkelt okej.
 
Melissas perspektiv:
Det var en stor lättnad att komma in till skolan. Fast det var nånting som fångade min uppmärksamhet.  Jag såg The fooo de som var förband åt Justin bieber. Jag är inte så förtjust i The fooo. Alltså jag rättare sagt hatar de. Jag tycker att de bara hoppar runt i köpcentrum och sjunger barnsliga låtar så ja jag hatar de. Jag möttes av två snälla ögon. Det måste vara rektorn tänkte jag för mig själv. Jag gick in i rektorns kontor och hon berättade alla regler som att inte slå någon. Jag fick mitt schema och gick in i klassrummet och jag såg The fooo. Toppen. Läraren berättade för klassen om mig själv. Efter så visade läraren Åsa en ledig plats och det var jämte en lång kille med blont hår.
 
Toppen. Läraren berättade för klassen om mig själv. Efter så visade läraren Åsa en ledig plats och det var jämte en lång kille med blont hår.
_________________________________________________________________________________________________________
  Hej jag hoppas att det här kapitlet blev bättre än det första:)

2013-08-31 ♥ 18:21:31

A normal life kapitel 1

Melissas perspektiv:
Jag vaknade av en smäll. Det var någon som hade smällt igen dörren. Jag kollade vad klockan var 08:09. Det var en lördag. Det var nog pappa som drog till sitt jobb. Aja vad ska jag göra nu tänke jag lixom ingen ide att somna om nu så jag bytte om. När jag hade sminkat mig och plattat håret gick jag ut för att äta frukost. Jag sa till vår kock att göra pannkakor. När vår kock som heter Anna hade gjort pannkakorna åt jag upp de och gick till mitt rum som bestog av en stor dubbelsäng och en stor fluffig heltäcksmatta. Mitt stora skrivbord och min väldigt stora walk-in-closet. Jag hade också småsaker men jag hade en flygel i mitt rum också! Inte för att skryta men jag var väldigt bra på piano! Jag gick ett varv runt min flygel och började spela. Efter en stund tröttnade jag och började packa till flytten till Stockholm. Min pappa ville att våran personal skulle packa ihop eftersom min pappa ansåg att det var farligt att bära saker men jag ville inte att några kommer och rör mina grejer så nu blir det jag som packar! Min pappa är väldigt överbeskyddande på tal om min mamma... När jag hade packat ihop så väntade jag på personalen som skulle ta min stora heltäcksmatta och min säng och skrivbord. Vi skulle flytta redan nästa vecka på fredag efter skolan. Vi ska åka i våran vita limousin men jag tycker att det är för skrytigt men vi är faktiskt JÄTTE rika! Efter några timmar med film och data så somnade jag.
 
Torsdag kväll: Ja nu var det en dag till tills jag skulle flytta till Stockholm. Jag skulle inte precis sakna Småland men liten längtan kommer jag nog ha. Efter skolan så åkte jag hem och gick in i mitt rum som nu bara bestog av en madrass och en väska med kläder jag kommer ha inatt och imorgon och sen så tandborste och all smink. Efter att jag borstat tänderna så la jag mig på madrassen och likade några bilder på insta. Jag kände att mina ögonlock blev tyngre och tyngre...
 
Nästa morgon:
Jag vaknade av att solen sken genom fönstret och jag kom på att jag skulle lämna Småland idag så jag gick och duschade. När allt var klart så åkte vi till Stockholm. Det var några vänner som sa hejdå till mig. När jag vaknade så var vi redan framme och jag steg ur bilen och såg vårt stora hus men en stor uppfart. Jag gick in i huset och började packa upp. Jag var klar på kvällen och då var jag så trött att jag somnade.
 
Måndag morgon:
Jag vaknade av väckarklockan eftersom det var skola idag. Jag gick upp motvilligt och satte på mig ett par shorts och ett fint linne. När jag var klar åkte jag till skolan med limousinen och när vi var framme stog alla och stirrade fast det var ju inte så konstigt med tanke på att det var en limousin. Jag tänker gå nästa gång. När jag gick ut ur limon så stog alla och gapade...
 
 
______________________________________________________________________________________________
 
Förlåt för ett tråkigt kapitel  och att Melissa bara vaknade och somnade men det blir lite svårt i början och med tanke på att hon inte har bästa vänner så gör hon ju inget men det kommer ett kapitel imorgon och jag hoppas att ni gillade det så hörs vi! Det är nytt för mig men jag hoppas att ni tyckte att det var bra:) Godnatt:*

2013-08-31 ♥ 18:17:10

Om novellen

Nu ska jag presentera huvudpersonen och ni (läsare) kommer att läsa ur olika perspektiv.
 
Hej! Jag heter Melissa och är 15 år. Jag bor i Småland men snart så flyttar jag till Stockholm eftersom min pappa ska bygga affärer där. Mina föräldrar är gifta och vi bor i en stor villa. Mina föräldrar äger väldigt många affärer och köpcentrum så jag är rättare sagt väldigt rik. Fast även om jag är rik så är jag inte så snobbig och bortskämd som alla andra rika ungar är. Min största idol är nog Justin Bieber och jag har sett honom varje gång han är i Sverige. Nog om mitt privatliv nu. Jag är ju somsagt 15 år och har brunt långt hår. Jag har bruna ögon. Jag har fått min hårfärg från pappa. Jag är väldigt duktig i skolan och är populär. Jag tycker att jag nästan är för populär bara för att jag är rik. Att jag ska flytta gör mig ingenting. Det blir som att börja ett nytt liv och jag ska skaffa vänner som gillar mig för vem jag är. Därför tänker jag inte säga till någon att jag är rik.
 
Så nu har detta inlägget kommit upp:) är ni sugna på att läsa? Jag kommer kanske skriva ett kapitel sen! vi får se. 

2013-08-31 ♥ 17:44:01

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0