2013-11-30 ♥ 23:45:02

Felix moppe!

Felix moppe kom med i utforska!:)2013-11-30 ♥ 23:19:54

Checka in min blogg!

Hejsan!
 
Nu finns det inlägg uppe på min blogg om varför jag inte kommer att kunna blogga imorgon och så kommer de att vara framöver! Jag kommer ALLTID att skriva varför jag inte kan blogga under dagen eller veckan så ifall ni undrar varför jag inte har bloggat på länge så har jag nog skrivit det på min andra blogg!
//Maria
 
Mariaphamslife.blogg.se

2013-11-30 ♥ 18:57:03

Haha OMG!!

//Maria


2013-11-30 ♥ 15:44:00

I Just Need Some Love kapitel 2

Jag är Fannie och vem är du? Han fnyste och svarade enkelt Ogge. Haha trodde han att jag visste vem har var eller.  Jag sa att min pappa inte kommer till jobbet idag. Han blev förrvirrad det såg man. 
- Vem är din pappa då? 
- David Kjellström också kallad för ''Daff''. Han skulle just säga nått men whatever. Jag sa bra och säg till de andra det också. Efter så gick jag iväg. Nu tänker jag bara mysa framför datorn och kolla på PLL. 
 
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> 
Felix perspektiv: 
 
Var är han!? Typ två timmar sen. HA och han som säger att jag är sen hela tiden... Jo jag och grabbarna sitter just nu vid "spelrummet" och slöar. Vi skulle egentligen träna idag. Efter typ 5 minuter så sa Oscar att vi skulle spela Fifa. Alla hm:ade förutom Ogge. Hans flickvän var otrogen i Turkiet. Hon var på semester och efter bara en dag så la hon upp en bild på Instagram. Det var hon och en kille som kysstes. Snacka om att vara låg. Jaja. Vi får väl stötta honom tills han blir okej. Det var någon som bankade på dörren. Ja bokstavligen. Alla kollade på Ogge. Det betyder att han skulle öppna. Han suckade tungt och ställde sig upp. Man hörde när han öppnade och sen bara en massa mummel. Efter typ 3 minuter kom han tillbaka. Helt röd i ansiktet. Jag och killarna kollade undrandes på honom. Han sa att Daff inte jobbar idag. Har vi slösat typ 2 timmar på att sitta och vänta på ingenting på en lördag. Men perfekt, tänkte jag ironiskt. Fast vi stannade ändå kvar en liten stund. Liksom vad skulle vi göra hemma? När en läng tystnad hade gått så sa Ogge helt plötsligt:
Visste ni att Daff hade en dotter? Alla skakade på huvudet. Efter en ytterligare tystnad så sa Omar:
Är hon snygg!? Haha. Typiskt Omar. Ogge nickade. Okej det här börjar bli läskigt. Jag tänker iallafall inte haffa henne. Daff är sträng. Det vet killarna. Det blir nog dags att röra sig hem. Jag sa hejdå till killarna och började gå. Jag gick bakvägen för att undvika fans. Jag börjar nog bli sjuk. Känner mig typ död och lite till. Jag gick vid kanten av trottoaren. Jag såg en skymt av mitt hus. Jag började gå snabbare tills jag var framme. Jag låste upp och gick till mitt rum, Där somnade jag, på sängen. När jag vaknade kollade jag på klockan. 16:37. Jag hinner väl ta en lien promenad...
 
Fannies perspektiv:

Det är kört. Jag är vilse. Mitt ute bland folkhaven. Ja eller typ. Jag är lite utanför. Ja asså inte i centrum precis. Jag har typ gått i två timmar nu. Sen så har jag min mobil. Sabla batterier. Jag suckade och satte mig ner vid en bänk. Jag studerade omgivningen. Jag har inte varit här. Är det konstigt att bo i en stad och komma vilse I staden? Jag började se någon komma närmre och närmre. En kille vid ungefär 15 -årsåldern. Han var jätte söt. Han kom fram till mig och frågade hur det var. Åhh var omtänktsam. 
Allt är bra med mig. Lite vilse och sådär men det är luuungt. Han skrattade och sa att han skulle visa vägen. Jag nickade och gick blygt efter honom. Kände mig lite barnslig när jag var vilse och en kille i samma ålder kommer och hjälper mig. Han frågade efter adressen och jag svarade. Han stannade och kollade på mig. Vänta gjorde jag nått fel? 
- Är du Daffs dotter? Kjellström som efternamn? Jag nickade lite chockad och rädd samtidigt. Det här var en stund jag faktiskt är lite stolt och ändå inte stolt. Han vet vad jag heter. Ja i efternamn då.
 
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> 
Okej kanske lite sämre kapitel än det första men jag har total insperationsbrist på vad det ska handla om. KOMMENTERA!:) Vill oxå varna er om att de första kapitlarna kommer vara tråkiga men man måste bygga upp grunden med en massa detaljer.Ja som att bygga ett hus XD Vill ju att slutet ska vara bra. Man bygger en bra grund och sen fortsätter man med toppen. Ja men fy vad pratar jag om?:( Haha sees och Stay Tuned;)
 
//Emma

2013-11-30 ♥ 12:49:18

Det är sant!!!!😱😱😱Allt det var sant så 1:a ledtråden kommer ut imorgon! Stay tuned everyone!
//Maia

2013-11-30 ♥ 09:40:34

Såå sant!😂😘❤


Ifall men är en Foooer så borde man förstå!;) 

(Menar inget illa)

//Maria

2013-11-29 ♥ 22:56:00

Så himla söt❤❤❤

 

 

//Maria


2013-11-29 ♥ 18:01:20

Coolt!😱😱😱


Det år då sant! Fast jag är inte riktigt 100% säker men det var en tjej som fick ett meddelandet om detta! Själv har inte The Fooo sagt något om detta men jag tror att de kommer nog göra det snart!

//Maria

2013-11-29 ♥ 17:27:00

Haha😂😂😘❤

Kunde inte låta bli att lägga upp den Innan jag skulle gå 😂😂😘❤ //Maria


2013-11-29 ♥ 16:46:52

Upptagen!

Hej Foooers! 

Idag så ska jag och några andra kompisar på en "tjejkväll" Vi ska vara hos min kompis Livia, och då kommer jag inte att kunna uppdatera! Men det börjar 18.30 och slutar 21.30. Det kanske kommer komma upp bilder på min andra blogg så checka in den efter klockan 21.30 :) Jo juste, ifall ni undrar så kan inte Emma heller blogga för hon är i Ullared^^ Hon bad inte om att jag skulle skriva det men jag var sugen:) Hon skulle också gå på "tjejkvällen" men hon skulle till Ullared:(
 
Ja men vi ses Foooers!
 
//Maria
 

2013-11-28 ♥ 20:29:42

❤❤❤

2013-11-27 ♥ 21:17:52

Hittade länken!

Här får ni en länk där Ogge var med i tidningen oc hör på bloggen kan du läsa intervjun!:)

//Maria
2013-11-27 ♥ 20:50:20

Don't leave me alone kapitel 20

Jag frågade vad han hade gjort under tiden, för han hade ju inte svarat på ett enda sms eller något förräns nu! Han sa att han var med "Gilbert" (Felix's kompis) Seriöst, han glömde att vi två skulle vara och istället så var han me Gilbert!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda's perspektiv: Okej jag tyckte att det han gjorde var helt oacceptabelt! Jag var skit sur på honom och ändå super ledsen. Jag satt och sms:ade med mina vänner i en grupp nästan hela dagen. 
 
- Amanda jag åker tillbaka till jobbet nu!
- Okej hejdå ses sen, ropade jag. 
 
Jag forsatte att skriva med mina vänner. Jag Olivia komma över eftersom att det ändå var helg och det kunde hon! Jag blev super glad över att hon kunde komma. Han ringde och sms:ade mig hela tiden. Men tillslut efter att jag hade pratat med Olivia så ringde Felix igen och jag svara.
 
- Amanda jag är så sjukt ledsen! Jag vill ha dig mer än annat. Sa han och jag började bli "vattnig i ögonen" 
- Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag vill gärna prata med dig vid stureplan kanske?
- Aa visst jag kommer om 20! Om det är okej.
- Aa det blir bra. Sa jag.
 
Olivia fixade till mig lite och sen så skulle jag gå till sturep och Olivia skulle vara med Oscar. Jag var där och Felix stod redan där. 
 
- Förlåt mig för allt jag har gjort, det var inte meningen att det skulle bli såhär!
- Du har gjort en massa misstag, vi har bråkat sjukt mycket, jag kan inte bara förlåta dig hela tiden varje gång mitt hjärta "bryts". 
- Förlåt mig, förlåt, förlåt, förlåt! Alla de gångerna har inte varit med mening. Jag vill ha dig mer än något annat! Jag skulle tillomed sluta i bandet för din skull! Även det är min största dröm att bli känd! Lämna mig inte..
- Skulle du göra det? Men asså jag har sagt till dig att du ska ändra dig men det gör du ju inte! Jag kan inte bara förlåta dig hela tiden! Jag vet inte riktigt..
- Säg till när du vet vad du vill...Du kommer alltid att vara min vad än som händer.  
- Du kommer också alltid vara min men jag är inte så säker ifall vårt förhållande kommer att fortsätta så bra... *Går iväg* och gråter..
 
Det var sjukt jobbigt att prata med Felix sådär...man såg på honom att han ville verkligen ändra på sig. Jag tog en taxi hem för att jag ville verkligen att Olivia skulle få vara med Oscar. Nu var kl 22. Olivia kom precis hem och ho och jag började göra oss i ordning och skulle sova. Kanske lite tidigt men vi skulle inte direkt sova. Olivia pratade med mig och jag lyssnade inte för jag tänkte över ifall jag skulle ge Felix en chans eller inte. 
 
- Hallå Amanda? Lyssnar du eller?
- Oj, förlåt jag bara tänkte på mellan mig och Felix.
- Det är lugnt men hur går det nurå?
- Det går väl sådär och jag är glad att du kunde komma över idag!
- Det var så lite så!
Vi satt och kollade på film och plötsligt så somnade vi i min soffa. 
 
Felix's perspektiv: Jag vaknade upp och det enda jag kunde tänka på var Amanda. Jag gick och åt frukost, och åt inte så mycket. Sedan gick jag upp till mitt rum och gjorde mig i ordning för idag skulle jag till studion. Påvägen dit så var det foooers som ville ta kort, jag gjorde "fake smile" Sedan sa jag att jag hade lite bråttom och då små sprang jag lite, egentligen hade jag inte bråttom men jag ville bara därifrån. När jag kom in så såg jag att Amanda och Olivia var där, det var nog för att Olivia skulle träffa Oscar. Jag kollade på hennes och vi fick ögonkontakt i några sekunder tills hon bröt den. Vi skulle repa in dansen och sjunga en låt. Först skulle vi sjunga sedan skulle vi till danslokalen. När vi sjöng färdigt så gick vi till dnslokalen. Daff, Mickis och Jag gick längst fram sedan Olivia och Oscar och längst bak gick Amanda, Ogge och Omar. Det verkade som att hon hade jättekul. Jag blev lite avundsjuk men varför skulle jag vara det hon var ju inte men tjej länge till....Nu var vi framme vid danstudion. Jag kunde in koncentrera mig för att jag tänkte på Amanda, Daff sa till mig flera gånger men jag kunde inte sluta tänka på henne. Tillslut fick jag skräpa mig för att de blev sura på mig. Efter några timmar så kunde vi alla åka hem. 
Amanda's perspektiv: Det var ganska kul att hänga Med Ogge och Omar, att jag hade missat detta under så lång tid, men det var nog för att jag hade spenderat så mycket tid med Felix. Idag skulle jag hänga med Ogge, Omar, Oscar och tydligen Felix...det skulle vara sjukt pinsamt! Vi skulle vara hos Felix och det var det enda stället som var föräldrar fritt! Oge skjutsade mig och Olivia åkte med Oscar, medans de andra åkte med sina egna mopeder. Vi var framme hos Felix och vi alla satt och "mysade" vi hade 4 chips påsar och en stor päronsoda. Jag försökte undervika Felix så mycket so möjligt men han satt ju liksom jämte mig så det var lite svårt..men ändå hade vi inte riktigt gjort slut. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja, snart börjar den är hela novellen ta slut! Jag trodde att den skulle bli längre men jag fick avsluta lite tidigare för att jag inte hade någon mer fantasi..Det sista kapitlet av Don't leave me alone kommer förmodligen i helgen!
Juste! Imorgon ska jag och Emma + vår klas vara med i Lilla Aktuellt igen och det ska bli as roligt! Jag har kollat på nyheterna ganska månag gånger så jag är skit taggad för imorgon!
//Maria
 
 
 
 
 
 

2013-11-27 ♥ 16:26:00

I Just Need Some Love kapitel 1

Jag gick igenom skogen helt ensam, det var mörkt. Jag kunde inte ens urskilja mina fötter med marken. Jag försökte att gå när jag märkte att jag hade stannat. Jag måste komma ur den här skogen. Gå. Gååå sa min inre röst. Mina ben var nästan limmade på marken. Jag kunde inte röra mig. Varken armarna eller benen. Jag kunde sedan urskilja någon några meter framför mig. Den stod med ryggen mot mig. Jag ropade och ropade tills den vände sig om. Det var en han. Jag känner igen han... NEEEEJ.
 
Jag satte mig upp på sängen, helt genomsvettig. Tur bara en dröm. En mardröm för mig. Det var en skum dröm... Klockan var bara 07:00. Ja men det är väl lika bra att vakna då. Jag gick in i badrummet och borstade igenom mitt hår. Jag plattade det och la sedan upp det på en tofs. När jag hade gått ner till köket såg jag en lapp på diskbänken. 
 
Godmorgon älskling.
Pappa och jag har åkt till mormor.
Hon har åkt ut för en liten olycka och vi måste se till henne ett par dagar.
Förlåt att du fick reda på det så här men morfar ringde mitt i natten,
ja klockan 1 då om man ska vara exakt.
Mat finns i kylen och jag har lagt in 5000 kr i ditt kort. 
Vi är hemma om några dagar. Max 5 dagar blir det.
Du pappa skulle ha jobbat idag men kan du ta en 
sväng till studion och säga till Michaela och killarna att han inte kan jobba?
 
Puss mamma
 
Men vänta... vilka killar och vem är Michaela? Jaja får lösa det sen. Men nu måste jag äta frukost. Jag tog fram ost, skinka, smör och ja alla pålägg som finns, typ. Sen tog jag fram mackorna och åt sedan. När jag hade ätit klart så kollade jag på klockan. Hm... 08:26. Jag hinner väl springa en runda... Jag är ganska sportig av mig. Jag tog mina träningskläder och sedan mina skor. Jag stängde dörren och låste. Jag sprang ungefär 1 timme. Ja 8 kilometer blev det. Ganska nöjd är jag. Jag låste upp dörren och sprang upp för trapporna till mitt rum. Jag tog snabbt av mig mina svettiga kläder och gick in i duschen. Jag kände vattnet sippra på min kropp. Jag masserade in schampoot och lät vattnet sedan skölja rent det. Samma sak blev det med balsamet. Jag tog fram en sommaraktig outfit. Det var ju faktiskt sommar nu. En vanlig lördag på ett vanligt sommarlov. Det är nog dags att gå till studion nu. Men vart ligger den då? Jag ringde till pappa och han svarade och gav mig vägbeskrivningen. Han sa också att jag skulle gå bakvägen. Men va? Haha kommer det typ vara fans där? Jaja lika bra att göra som han säger. Jag promenerade dit och det kanske tog typ 5-10 minuter. Jag gick till bakvägen. Jag försökte att öppna men det var låst. Jag knackade på dörren. När det visade sig att det inte var nått liv i studion bankade jag istället. Efter några sekunder öppnade äntligen någon. En kille i ungefär samma ålder som jag fast ungefär ett huvud längre. Hans ansiktsuttryck var tom. Jo men bokstavligen. Var det jag som orsakade det? Jaja kommer iallafall inte göra om det. Han sa bara:
Vem är du? Jag svarade lite irreterad över hans attityd. Jag sa enkelt och simpelt:
Jag är Fannie och vem är du? Han fnyste och svarade enkelt Ogge. Haha trodde han att jag visste vem har var eller. Jag sa att min pappa inte kommer till jobbet idag. Han blev förrvirrad det såg man. 
- Vem är din pappa då? 
- David Kjellström också kallad för ''Daff''. Han skulle just säga nått men whatever. Jag sa bra och säg till de andra det också. Efter så gick jag iväg. Nu tänker jag bara mysa framför datorn och kolla på PLL. 
 
 

2013-11-27 ♥ 07:26:50

Ogge i tidningen!

Ja han är med i tidningen men jag vet inte riktigt vilken tidning. Några säger att han är med i tidningen mitti men jag hittar honom inte där så ifall jag hittar det kan jag länka länken i ett inlägg!:)


2013-11-26 ♥ 20:56:00

Tack så sjukt mycket!❤

Det var någon som gjorde denna lilla videon till mig och det var himla snällt❤

Ifall du vill också vill ha en sån video checka då in always_the_fooo på Instagram! Juste man får alltid en imagine till!:)

//Maria
 
 

2013-11-25 ♥ 19:07:02

Fina Oscar som vanligt❤

För några minuter sen la Oscar upp detta fotot!❤

//Maria2013-11-25 ♥ 18:54:00

Viktig info om min uppdatering de veckorna som kommer efter!

Ja hejsan! 

Jag har fått "Ipads förbud" och det innebär att jag inte kommer att kunna uppdatera så bra dom veckorna efter.
Men det är för att kag redigerar bilder, skär bilder, och m.m på min ipad. Så nu blir det ganska svårt att uppdatera.
Jag får att använda ipaden men kanske inte lika ofta nu..:/
Ja det var det jag ville säga hejdå!
 
//Maria
 
 

2013-11-24 ♥ 22:30:34

Don't leave me alone kapitel 19

Vi var framme vid balen. Det var fullt där och jag såg Hanna! Vi gick till de och började prata med dom. Sedan sa Hanna: Jag trodde att du skulle gå med Felix? Man fick ju inte det sa jag och sen sa hon ojuste! Vilken lättnad det blev när hon sa ojuste, för att jag kände mig så taskig mot Felix när jag inte sa hejdå, och dessutom ville han gå med mig ju. Vi höll på att dansa och sen stoppades musiken...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Amanda's perspektiv: När musiken stoppades vände alla sig om till secenen, där stod Felix! Alla sprang till honom förutom Hanna, jag och de. Såklart blev jag chokad! Alla sprang upp på secenen men vakerna tog ner de. Felix ropade mitt namn och alla vände sig om till mig. Felix började sjunga en låt som handlade om våra minnen och att han aldrig skulle lämna mig och bad dessutom om förlåtelse om det som hände idag, jag började få tårar, när han sjöng färdigt så gick han till mig och vakterna gjorde så att det blev en väg som Felix kunde gå, han börjde säga en massa saker om mig och massa minnen som vi hade haft. Tillslut frågade han mig ifall jag kunde förlåta honom, det var väl sjävklart att jag kunde göra det, det var ju det enda jag kunde göra när jag inte sa hejdå tillbaka till honom. Sedan kysstes vi. Sedan hörde jag Hanna säga ullala^^ Jag och Felix abröt kyssen och kollade på henne. Man såg verkligen att hon skämdes och det var lite kul. Jag frågade Felix varför han kom och dessutom fick han ju inte. Han sa att han mådde dåligt över att vi hade bråkat och han fick komma på balen för vår rektor, sedan sa han: Det är fördelen att få vara känd! Sedan spelades låten: Let her go och jag sa att Felix skulle vänta 5 minuter, då skulle jag fråga Oliver ifall han kunde dansa med någon annan och det kunde han. Jag sa tack och kramade honom som kompis, sedan små sprang jag lite till Hanna och frågade ifall hon kunde sminka om mig lite snabbt för att min smink hade runnit. Nu hade Hanna sminkat mig klart och jag gick till Felix och sedan såg jag att det var någon som frågade Felix ifall de kunde dansa, jag blev ledsen och gick därifrån. Det var någon som kom efter mig och det var Felix, han frågade vart jag skulle och då sa jag hem, han frågade direkt varför. Du skulle ju dansa med någon annan sa jag ledset...Sedan sa han: Nej, jag jag tackade nej för att jag skulle dansa med min Älskling, Sedan sa han: Det är du som e min älskling då, och vi både började flina. Okej sa jag och vi gick tillbaka till dansgolvet och dansade innan låten tog slut. Sedan spelades en ny lugn låt upp. 
Felix's perspektiv: Balen vart slut och alla gick hem. Imorgon började skolan....Jag och Amanda började skolan samma dag men vi bestämde oss för att sova över hos varandra. Jag skulle sova över hos Amanda ocg sen skulle jag skjutsa henna dit och hem. Nu var vi hemma och hade gjort oss i ordning, vi skulle lägga oss och både två somnade ganska snabbt. Jag och Amanda vaknade upp klockan 07.00 vi gjorde oss i ording och sedan gick vi ner och å frukost, Amandas mamma hade redan fixat fram allt, hon var super trevlig. Sedan gick vi upp och borstade tänderna efter frukosten, när vi hade borstat tänderna gick vi ner till hallen och klädde på oss, jag skjutsade Amanda till hennes skola sen åkte jag till min skola. 
Amanda's perspektiv: Skolstarten gick super, jag fick klippa bandet! Det var inte en riktig riktig vanlig dag utan en invigning typ. Vi hade lektioner och så fast inte ritkiga om man säger så. Skolan gick jätte snabbt, jag fick dessutom nya vänner och endel frågor om Felix och de andra! Haha, det var sjukt jobbigt men ändå lite roligt. Nu var det lunch och vi skulle gå och käka, jag satt med Hanna och mina nya vänner! Nu var dagen slut och Felix skulle hämta mig, jag stod ute ungefär i 5 min sedan kom han. Han frågade hur jag hade det och ifall jag hade väntat länge. Jag berättade allt, sedan var vi hemmas hos Felix och hans föräldrar hade inte kommit hem än, vi satt och mysades i Felix rum, vi åt också lite snacks. Klockan var kvart i sex och jag skulle ta bussen hem och det var den enda tiden jag kunde för att jag skulle till min mormor. 
Skolan hade gått superbra! Men idag var det fredag och Felix skulle hämta mig från skolan och sen skjutsa hem mig och vi 18 tiden så skulle han komma tillbaka och då skulle jag sova över hos Felix. Jag längtade! Men vi hade precis slutat skolan snarrt och jag stod och väntade på honom i ca 15 minuter, jag hade sms:at honom flera gånger och tillomed ringt honom flera gånger men han svarade inte, jag började bli orolig, jag ringde min mamma och frågade ifall hon kunde skjutsa hem mig för att Felix inte kom. Min mamma skjutsade hem mig och jag började genast ringa hoom flera gånger för att jag var så himla orolig. Han hade inte svarat, men jag tänkte att han skulle hämta mig klockan 18 ju och då borde han svara. 
Några timmar senare
Okej, klockan var 19! Vart var han? han skulle vara hos mig för en timme sedan..jag började verkligen bli orolig. Nu var klockan 20.00 han hade skrivit tillbaka att han glömde bort allting! Va?! Vad gjorde han hemma då? Satt han bara där utan sin mobil, han glömde seriöst hämta mig, okej så farligt kanske det inte var med att vi två skulle vara idag och han glömde bort det! Ne...nu var jag riktigt sur på honom. Jag frågade vad han hade gjort under tiden, för han hade ju inte svarat på ett enda sms eller något förräns nu! Han sa att han var med "Gilbert" (Felix's kompis) Seriöst, han glömde att vi två skulle vara och istället så var han me Gilbert!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kanske lite tråkigt kapitel men jag undra vilken huvudperson nu vill att det ska handla om i min nästa novell skriv här nere:)   //Maria
 

2013-11-24 ♥ 21:56:45

Bevis❤

Här har ni bevis på att de inte har ask, snapchat eller kik! //Maria
2013-11-24 ♥ 00:15:06

Hur jag blev en Foooer! Alltså min historia om The Fooo

Det började väl med att min syster sa till mig: Visste du att det är en ny låt som är as bra som släpptes idag, det var troublemaker. När jag hade lyssnat på den så lyssnade jag på den flera gånger och jag och min syster pratade lite om att Felix så ut som min systers killkompis lite grann. Där efter frågade jag ifall de hade instagram och vad de hette. Jag visste knappt vad de hette, jag sa typ: Aa men jag vill följa han, han och han! Haha jag kom ihåg att jag inte ville följa Ogge först men sen hon: Vill du inte följa alla? och då sa jag okejdå! Sedan prenumerade jag på deras youtube kanal! Ungefär 1 månad innan Build A Girl och The Link Up släpptes så visste jag massor med saker om de! Sen dess har jag stalkat de sjukt mycket..jag följer kanske minst 25 fanpage, två bloggar (De två bloggarna som finns, som är bra då). Och minst en dag så måste jag kolla igenom deras konton på olika sociala medier typ 3 gånger per dag. Det finns några fanpage som jag måste kolla också minst 1 eller två gånger per dag. Sedan bloggarna, de kollar jag typ minst 3 gånger per dag där också. Så det är ganska mycket som måste kollas;) Men är man en foooers så är man! Amen Fint Ska Det Va! Ja, jag stalkar de, juste varje dag så måste jag minst ha pratat om något som handlar om The Fooo. Haha, inte så lång historia men jag tänkte kanske att det vore kul att skriva hur jag blev en Foooer!:)

//Maria
2013-11-23 ♥ 23:23:23

Haha sitter hemma och skrattar ihjäl mig!😂😂😂😂😘❤

Haha okej ni kanske inte tycker att det är så roligt men jag gör det! Som Emma säger, ledsen ifall jag har torr humor!;) Haha ne men ni får se vad som jag tycker är så roligt!;)

//Maria
2013-11-23 ♥ 20:06:50

Fina Oscar på min dörr❤❤

Idag köpte jag Frida tidningen och satte upp en poster på Oscar på min dörr❤ 

//Maria
2013-11-23 ♥ 13:06:00

Mariaphamslife.blogg.se

Hejsan hejsan! Detta handlar inte om The Fooo igen...Men! Jag har skaffat en blogg! Där kommer jag skriva om min vardag och lite så, jag kommer självklart att fortsätta blogga på denna bloggen!:) Faktiskt så tror jag att jag kommer att blogga mer på den här;) Ifall jag slutar blogga på denna bloggen så har ni ju Emma kvar men det kommer inta att hända;) Men det vore kul ifall ni kunde checka in på min blogg lite då och då:) Jag har bara skrivit 1 inlägg för att det var idag jag skpade den:)
 
Länken finns här nere:)
 
Mariaphamslife.blogg.se

2013-11-22 ♥ 21:23:47

Vår seriösa konversation!😂😂😘❤

Det här handlar inte om The Fooo eller lite då, men idag i skolan på rasten så pratade jag och Emma och några till lite om det här med "talk to my hand"💁✋ Haha vet inte varför det blev så men idag la Omar upp en bild och då trodde jag att det stod "Talk to my hand" 😂😂😂 Aa men ni får se!;)

//Maria2013-11-22 ♥ 20:23:59

Visste du att..?

Nu blir det två st "visste du att..?" De två handlar inte om The Fooo men det är Daff det handlar om och han e ju med i crewet så ja:)
//Maria
2013-11-22 ♥ 19:33:00

Bildbomb💥

Cred till @thefooc
Förlåååååt men jag vet inte vart jag hittade bilden! Ledsen om det är din bild... Skriv i kommentarerna isf!😁
HAHAH! Cred till @thefooc
 
Cred till @thefooc
 
Cred till @thefooc
Cred till @thefooosbitches
Cred till @thefooosbitches
Cred till @thefooosbitches
Cred till @foooerofc
 
Cred till @thefooo_swaggers
 
Cred till @thefooosbitches
Cred till @thefooosbitches
 
Haha ledsen om jag typ har torr humor men jag sitter faktiskt och garvar åt bilderna! Jag hoppas att jag inte har skrivit fel när jag ger cred! Skriv bara i kommentarerna då!😅 Men aa...
 
//Emma
 

2013-11-22 ♥ 16:48:00

Ville bah säga att...

jag gör klart bildbomben sen... mst dra till... uhm... nånstans men aa okej ses
 
//Emma

2013-11-22 ♥ 16:28:13

Heej

Ledsen för dålig uppdatering. Vet inte hur jag ska fortsätta med novellen. Ja asså den som jag skriver nu... Men istället för ett kapitel blir det en bildbomb! BOOM 🏃🚶💥 📷! Men ses sen då foooers!

//Emma

2013-11-22 ♥ 16:06:00

OMG!!! Seriöst :O

Så här står det:
 
 
Engelska:
 

THIS MIGHT BE THE BEST #FOOOFRIDAY EVER. E V E R . It’s official (kind of)!!! It’s time for us to headline our very own show. It feels amazing and we couldn’t be more proud over what we have accomplished together with you. The tickets won’t be released until November 27th, but just because you are without doubt the best fandom in the entire universe, we’ve got a surprise: a link to get tickets starting NOW that we give EXCLUSIVELY to you Foooers! This link enables you to buy tickets FIVE days before they’re officially released. http://www.ticnet.se/event/FOOO0405?CL_ORIGIN=Web1 We want you to be as near us as possible, so there are a few “Foooers Circle”-tickets available if you’re quick! Can’t wait to see you there and to be with you at our first own concert EVER. Love you, Felix Oscar Omar OG #FoooExperience #FoooAnnexet

Svenska:

 

Detta kan vara den bästa # FOOOFRIDAY EVER. E V E R. Det är officiellt (typ av)! Det är dags för oss att rubriken vår egen show. Det känns fantastiskt och vi kunde inte vara mer stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans med dig. Biljetterna kommer inte att släppas förrän 27 november men bara för att du är utan tvekan den bästa fandom i hela universum, vi har en överraskning: en länk för att få biljetter börjar nu att vi ger EXKLUSIVT till dig Foooers! Denna länk kan du köpa biljetter fem dagar innan de är officiellt släppt. http://www.ticnet.se/event/FOOO0405?CL_ORIGIN=Web1 Vi vill att du ska vara så nära oss som möjligt, så att det finns några "Foooers Circle"-biljetter tillgängliga om du är snabb! Kan inte vänta att se dig där och att vara med dig på vår första egna konsert någonsin. Älskar dig, Felix Oscar Omar OG # FoooExperience # FoooAnnexet

(Haha vet inte ifall översätten är rätt för jag översatt det på google translate)

 
 
Ska nån av er gå? Gå in på deras hemsida om du vill ha mer infomartion, den är länkad i texten. Ifall du går och kommer hem efter den dagen så skulle det vara jättekul ifall ni skickade bilder från konserten:) Men det är inte förräns 5:e april. Jag kommer inte att få åka för jag bor för långt bort..dessutom har jag min lillasyster som e tre år och jag vet inte ifall hon är förtjust att åka bil ungefär 4-5 timmar ;)
 
//Maria
 

2013-11-22 ♥ 15:48:00

Bild av läsare:)

Hejsan allihopa! Idag så fick jag ett meddelande på kik om att ifall jag kunde lägga upp hennes kompis bild på bloggen och självklart kan vi göra det!:) Vi kommer att lägga upp alla bilder som handlar om The Fooo men det kan också handla om något annat men då kanske den inte kommer upp på bloggen. Men fortsätt att skicka bilder som handlar om The Fooo så kommer den bilden upp på vår blogg ifall den inte har gjort det:) //Maria  Cred: Elin :)

2013-11-21 ♥ 21:01:46

Felix, Felix...❤

Jag tänkte lägga ut fler tweets men asså de var inte lika roliga när jag läste de igen!;) Men ni får en iaf!:) Den kanske inte är så jätte rolig men shit same;) 

//Maria

2013-11-21 ♥ 20:26:00

Så himla fin video❤

Detta är inte min video men när jag väl kollar på den så är jag stolt över henne att hon har fått denna chans att få träffa de många gånger❤ För första gången jag såg denna videon började jag gråta😭❤ Vill också kunna träffa de😩❤ 

 

//Maria


2013-11-21 ♥ 20:10:00

❤❤❤

//Maria


2013-11-21 ♥ 19:56:54

Sötis❤

//Maria


2013-11-21 ♥ 16:45:00

Roliga tweets!:)

Hejsan Foooers! Jag har hittat jätte roliga tweets, ehm de (The Fooo) skriver en mening om deras låtar om man säger så;) Men tweets:en (stav) kommer inte förrän klockan 19.50 typ. Jo en sak till jag tänkte ju lägga upp videos igår men jag var på bio igår så jag kunde verkligen inte göra det jag är grymt ledsen:( Men alla inlägg jag skulle göra igår kommer idag ungefär samma tid!:) 
//Maria
 

P.s. Fortsätt att skicka bilder!:)

2013-11-21 ♥ 15:39:00

Heej alla foooers😘

 
Jo okej men det här handlar inte om The fooo... MEN! Jag och Maria vi går i samma klass och våran lärare hade sökt till Lilla Aktuellt Skola! Vi kom med och... Vi VANN! Vi ägde ut de totalt 😏 Okej men om det är nån som går i Väckelsångskolan... Vi menar inget illa bara så att ni vet... Jo men det var nog bara det vi ville berätta...Juste! Maria skickade precis ett sms till mig och sa att hon inte kunde lägga upp videon på bloggen för att vi tänkte göra det men nu får ni en länk istället:) Spola till 10.20 ifall ni bara vill se tävlingen:) Hejsvejs ses sen kanske:)
 
http://www.svtplay.se/lilla-aktuellt-skola
 
//Maria och Emma

2013-11-19 ♥ 21:35:31

Stay tuned!

Imorgon kommer ni att få se en video där det är en tjej som träffar The Fooo hela tiden typ, hon har en blogg också och den är ganska känd. Varför jag lägger upp videon är för att jag tycker att den videon är så fin började gråta så ja! Önskar jag var henne❤ Imorgon kommer det dessutom en. "Visste du att..?" Så stay tuned!❤

//Maria

2013-11-19 ♥ 19:40:00

Fina Oscar!

 //Maria
 

2013-11-19 ♥ 18:47:00

Oscar i tidningen❤

Ja om n har läst titeln så vet ni attOscar är med i tidningen, jag hade för mig att den hette någonting mitt i söderort!:)
 
Jag har inte hittat tidningen tyvärr:/ Men nån av er kanske har den tidningen!:) 
 
P.s Ifall ni inte har den tidningen som mig, kolla länken:) http://www.mitti.se/?p=61296
 
//Maria
 2013-11-19 ♥ 17:48:00

Vem tror ni det är??

Ja, vem tror ni att det är? Jag själv vet inte vem det är men vore kul att veta vad ni tror:)   //Maria
 
P.s videon finns på Ogges insta❤
 2013-11-19 ♥ 17:34:54

Oron!

Holy shit! Haha ne bara skojar, skulle bara testa :) Men snart har Build A Girl 1 miljon visningar!!

2013-11-19 ♥ 17:26:35

Hahaha???❤

Först

Efter

//Maria


2013-11-18 ♥ 19:02:56

Här får ni se alla i kostym:)

Hejsan! Jag tänkte att det vore kul att se Felix, Oscar, Omar och Ogge i kostym :) Okej de flesta kanske har redan gjort det men jaja nu får ni se det en gång till :)  
//Maria
 
    
 
Haha ja, jag tog med två bilder på Felix, Varför vet jag inte;)
 
 

2013-11-18 ♥ 18:53:49

Don't leave me alone kapitel 18

Vi var äntligen hemma i Stockholm och det var så skönt men jag hade fortfarande lite ont i huvudet. Jag hade en till livestream efter som att jag inte hade något att göra och dessutom var det kul.
Plötsligt kom Omar stormande in och sa jag älskar dig Amanda!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Amanda's perspektiv: Va?! var det ända jag kunde få fram. Felix ställde sig upp och sa: Du har aldrig en chans att få henne, hon är min. Omar kom fram till mig och tänkte säga något till Felix kom emellan oss och sa: Vad gör du?! Gå! Jag sa till Felix att han skulle säga förlåt till Omar för att han var kanske lite oshysst mot honom och dessutom skulle han ju sova här. När han sa att jag var hans så blev jag inte bara arg på honom för att han var elak jag blev också ganska glad över att Felix gillade mig för det var ett tecken på att han gillade mig när han sa så. Okej nu var klockan ungefär 10 så jag och Felix började göra oss i ordning för imorgon var det Norrköping vi skulle till och snart tog sommarlovet slut. 
(Fyra dagar innan sommarlovet tar slut)

Ja snart var sommarlovet slut och idag skulle det hända mycket saker! Jag och Felix skulle firas för att vi hade varit tillsammans över i 1 månad ifall man inte räknade med pausen. Olivia skulle åka hem till Borås klockan 21.00 på kvällen, jag skulle välja bal klänning till insparken som var dagen innan sommarlovet tog slut alltså om tre dagar. Olivia skulle hjälpa mig med det innan hon åkte hem. Väldigt tajt schema blev det men Felix och Oscar och Olivia skulle följa med hela tiden förutom när jag och Felix skulle firas. Jag och Felix vaknade upp tidigt för att inte göra oss stressade att välja bal klänning och de. Vi vaknade faktiskt klockan 8 på morgonen och jag och Felix skulle göra oss i ordning. Jag duschade och satte på mig en fin kort klänning och lockade mitt hår och gjorde en smokey eye sminkning och sedan satte jag på mascara. När sminkningen, kläderna var klara så skulle jag bara spruta på lite parfym, jag tog parfymen MIDNIGHT Fantasy från Britney Spears. Jag visste inte vart vi skulle, när vi kom ut från mitt hus så stod en limousin där. Skulle vi åka i den? Jag frågade Felix ifall han hade ordnat det och det hade han. Jag frågade vart vi skulle och sedan satte han på mig en ögonbindel. Efter att han hade satt på den sa han: Du få se när vi har kommit fram.  Efter en halv timme så var vi framme. Vi vad vid en av de dyraste restaurangen! Det var sjukt att Felix hade ordnat allt detta. Bil färden var kanske lite tråkig efter som att jag hade ögonbindel. Men det var så sjukt kul att Felix hade ordnat detta, jag frågade hur han hade ordnat detta och han sa bara att några hade hjälp till. Vi gick in till restaurangen och där var det livemusik, servitören kom till oss och frågade vad vi ville ha. Efter att vi sa vad vi ville ha så började jag och Felix prata om en massa annat. Jag berättade för Felix att vi hade ett ganska tajt schema idag. Nu kom servitören med maten, det var jätte snällt av Felix att göra såhär. Efter tre timmar så var vi klara och skulle betala, Felix sa till mig att gå ut till limousinen så länge. Vi åkte direkt hem till mig och när vi var framme så skulle jag byta om snabbt för att Olivia väntade på mig där nere. Efter en kvart så sprang jag ner och vi började åka direkt och shoppa. Jag hittade en grymt snygg bal klänning och fina smycken till. Vi var klara ungefär klockan 19.00. Vi alla åkte direkt hem till mig och vi satt och pratade. Sedan gick Olivia till ett rum med Oscar för att prata en rum om att Olivia skulle åka hem igen. Eftert en kvart kom de ut och Oscar och Olivia var helt tårögda.  Jag kramade om Olivia och sa att jag skulle sakna henne otroligt mycket och hälsa mig från de andra och att jag skulle försöka komma ner så mycket som möjligt. Jag frågade vem jag skulle prata med ifall jag och Felix hade splittras. Det skulle bli så svårt att jag och Olivia skulle splittras idag, det kommer bli mycket svårare att hålla kontakten. Okej nu var det dags, Olivia skulle åka hem. Jag stor grät och kramade hennne länge. Efter att hon kramade mig gick hon vidare till Oscar och sen vidare och sedan på tåget..Jag var tvungen att släppa taget för snart började skolan jag var tvungen att koncentrera mig på skolan. Efter att Olivia åkt hem var det super tråkigt. Jo Felix var hos mig och han försökte göra mig glad men det enda jag kunde tänka på var Olivia. 
(En dag innan skolan börjar)

Yes! Idag är det balen! Jag har längtat sååå länge! Balen (insparken) var klockan 18 så Oliver skulle komma någonstans vid kvart i 6. Efter att Olivia hade åkt hem så har det gått bra superbra mellan mig och Felix, jag och Olivia är fortfarande bästa vänner. Men jag kunde inte bara vänta tills klockan 18. Felix varv fortfarande lite ledsen/sur på att jag skulle gå med Oliver. Plötsligt sa han: Asså jag tycker inte om att du ska gå med honom..
Asså jag och Felix hade pratat sjukt mycket att inte bli avundsjuk när jag är med killar och ändå blir han sur! Ja, vi hade våra diskussioner igen..och aa vi är inte riktigt sams nu..
Felix's perspketiv: Asså jag fattar inte, varför ska vi ALLTID bråka?!? Jag älskar henne så sjukt mycket men vi bråkar alldeles för mycket.. Jaja hon kommer att förlåta mig så det är nog chill. Okej det går inte säga att det är chill, jag älskar Amanda och jag vill inte bara att någon annan ska få henne. Särsklit inte Omar eller han dära Oliver som Amanda ska gå på balen med. Jag vill så sjukt gärna gå på den men jag får tyvärr inte. Hon är säkert jättearg på mig nu. 
Amanda's perspektiv: Klockan var nu halv sex, jag hade satt på mig klänningen, sminkat mig, fixat mitt hår! Jag hade satt på mina smycken, mina skor stod där nere så när han kom skulle jag bara sätta på mig dom och då var allt klart. Allt var perfekt! Nu skulle bara Oliver komma. Efter en stund kom han! Ahh! jag sprang ner till dörren och öppnade. där stod han med blommor, han gav de till mig och sa vad fin du är. Jag blev så rörd och sa samma sak tillbaka. Felix stod bakom mig och var lite deppig, jag satte på mig mina skor och vi alla gick ut, Felix skulle till Oscar så han gick också ut. När vi var ute så stod det en limousin ute och jag hoppade in, innan vi åke sa Felix hejdå, jag hörde ju det men jag sa inget tillbaka, okej jag kanske var lite taskig där men ja. Vi var framme vid balen. Det var fullt där och jag såg Hanna! Vi gick till de och började prata med dom. Sedan sa Hanna: Jag trodde att du skulle gå med Felix? Man fick ju inte det sa jag och sen sa hon ojuste! Vilken lättnad det blev när hon sa ojuste, för att jag kände mig så taskig mot Felix när jag inte sa hejdå, och dessutom ville han gå med mig ju. Vi höll på att dansa och sen stoppades musiken...
 
(Vet inte ifall kläderna och skrona passar ihop men jag tog det som var snyggt)
    
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoppas att ni tycke om kapitlet!:) Denna novellen börjar ta slut snart så jag tänkte börja på en ny snart! Ehm kommentera lite vad den ska handa om eller vad huvudpersonerna ska heta förutom dom i The Fooo då ;)
//Maria
 
 
 
 

2013-11-17 ♥ 20:23:55

Inledning

Hej! Jag är en helt vanlig tjej som går i skolan. Inget speciellt med mig. Jo jag kanske ska berätta om mig själv, jag bor med mina föräldrar som inte är skilda. Vilket jag är evigt tacksam över. Hört att det är jobbigt att pendla fram mellan sina föräldrar... Jag bor i ett vanlig villa, ja en ganska stor. Den är vit och svart. Den är modern är allt jag kan säga. Juste ja! Jag heter förresten Fannie. Fannie Kjellström. Jag har långt brunt hår, jag har fått hårfärgen från min mamma Karin. Mina ögon är chokladbruna och jag har tydliga kindben. Alla tjejer skulle dö för att ha det. Ja som du kanske hör så är jag kanske självsäker. Men det är ju bra det! Jag är nöjd med min kropp. En helt normalstor kropp. Jo sen så har jag två bästa vänner. Sophie och Christopher. Ja asså en tjej och en kille. Det är alltid lika kul att vara med de. Sophie är alltid glad och spontan och Christopher är galen, skämtsam och snäll. Visserligen så är Sophie det också. Nog om det nu... Min mamma jobbar som advokat och min pappa är typ ett crew för nått töntigt band. Vad var det de hette nu då? Uhm... typ Tre fot eller nått. Aa men jag är inte riktigt inne på en massa band och popstjärnor. Men det är Sophie... haha. Hon var ny på skolan och hon gick fram till mig och frågade efter rektorn. Sen blev vi bra kompisar sen vänner sen bästa vänner och sen systrar. Jag kände Christopher sen ja typ för alltid. Finns det nått mer att berätta? Jo jag är 15 förresten...hehe... Om det är så viktigt så kan jag säga att jag är 165 cm. Intressant. Jag bor i Stockholm också! Vissa tjejer tycker att jag är riktigt lyckligt lottad för att jag har en riktigt härlig familj... eller va? Haha men jag tror att det var allt! Ses snart. 

2013-11-17 ♥ 14:35:04

It's only five days!

//Maria


2013-11-17 ♥ 13:54:17

OBS!

Jo jag kollade på på vår "visste ni att..?" Och då stod byter..det skulle stå betyder..och jag orkar inte ändra det för det tog ganska lång tid att göra det, så ja!;) 
//Maria


Vår bild:) ge Cred:)

2013-11-17 ♥ 13:41:08

Visste du att..?

Det här är vår första "Visste du att..?" som vi har gjort! Bilden är vår och redigeringen är också vår! Så ge cred ifall lånar!:)
//Maria

2013-11-17 ♥ 12:25:06

...

Heeeej! Min uppdatering har varit...uhm... ja typ usel:'( Men asså jag vet inte riktigt hur man gör typ små uppdateringar! Men det är bra att vi har Maria! Haha hon är jätteduktig på att uppdatera:) Men iaf så ska jag avsluta novellen eftersom jag inte kan komma på ett bra slut på den. Introt kommer senare! See ya♥

//Emma

2013-11-16 ♥ 22:51:15

Lite vad som hände idag:)

Ja idag så firade The Fooo Omar, de började med att foooers sjöng för honom och sen ifall man ville fick man sträcka fram handen och ge en present till Omar. Sedan bowlade de och Omar tog med Albin, Mikaela och Mira (hans bästa vänner) där efter åt de middag också! Skulle typ dö ifall jag fick följa med!😵😵😁👌
//Maria

2013-11-16 ♥ 22:33:09

Att köra bowling på det sättet går ju bra!😂❤👌

//Maria


2013-11-16 ♥ 22:09:00

Såå söt som vanligt❤

Idag så gick de (The Fooo) på bowling och här har ni en liten video när Felix kör:) Mira la upp den här för några min sen men när jag kolla på den så var det för 4 min sen. Jag tänkte lägga upp en annan video från bowlingen men det gick inte..min Videofyme har börjat cp:a sig så ja..   //Maria


2013-11-16 ♥ 18:41:48

Grattis i efterskott!

Här har ni en liten video på hur det såg ut när foooers sjöng för Omar, han fyllde år i tisdags men de firade honom idag!❤ //Maria


2013-11-16 ♥ 01:16:00

Grattis!!!

   
 //Maria

2013-11-15 ♥ 14:26:09

Kan nt uppdatera på hela dagen

Ja jag kommer inte att kunna uppdatera på hela dagen efter som att nu är jag påväg til.....och sen ska jag till ett "höstParty"
//Maria

2013-11-14 ♥ 21:44:28

Ny tävling!!!


//Maria

2013-11-13 ♥ 20:23:15

❤❤❤❤❤


//Maria

2013-11-13 ♥ 19:48:36

#SpreadTheWorld

Nu är det så att vi Foooers ska försöka att få Fridays are forever 100k visningar på 24h. Så ja Spread The World!
 
//Maria

2013-11-13 ♥ 19:45:47

Info :)

Hej Foooers!

Idag så trodde jag att det skulle bli bra uppdatering men det blev det inte. För att idag var jag och
simmade och jag kom hem nyss, innan vi åkte så skrev jag några meningar på Don't leave me alone kapitel 17 
och nun ska jag forsätta med det så stay tuned!:)
 
//Maria
 
 

 

2013-11-13 ♥ 15:47:53

Haha den var bra!!!;)

Jag hittade den här tweeten och den var ganska bra!!;) (inte min tweet)
2013-11-13 ♥ 14:55:00

Fridays are forever

Här har ni den nya låten:) Den är så grymt bra! Jag har ju hört den innan den släpptes ut men då var det mest skrik. Det dåliga var att när klockan var 14.00 så hade den inte kommut än..Jag satt och uppdaterade hela tiden tills klockan var 14.09 då släpptes den! Ehm okej det spelar ingen roll genetligen men jaja :P   //Maria

Prenumera på Thefooomusic!:)


2013-11-13 ♥ 14:52:00

Asså...

Man kan inte vara något mer än att vara stolta över killarna!!!<3 Har lyssnat på fridays are forever sen klockan två! Asså den är så sjukt bra...:) Haha asså 1:33 - 1:37:D Jag hoppas verkligen att de kommer långt. Eller de KOMMER att komma långt. Ses snart!!!
 
//Emma

2013-11-13 ♥ 10:43:50

Skönt med studiedag! + info

EYYO Foooers! Ja jag ska först berätta att idag så har jag och Emme studiedag och det är sååå skönt! Så jag kommer att kunna uppdatera bättre nu:) Jo nu är det så att The Fooo ska släppa sin låt Fridays are forever klockan 14.00 på Youtube!! Åhhh jag längtar för låten är så grymt bra! Ja det var det see ya:*
 
//Maria 
 
Daff tweet
 
 
:
 

2013-11-12 ♥ 20:51:00

Don't leave me alone kapitel 17

Efter maten gick vi till vardagsrummet och kollade på film klockan var tio om 6 min och vi började göra oss i ordning, Felix sov utan tröja...och jag sov med med short och en linne för att det var jätte varmt! 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Jag har hoppat fram lite men det är fortfarande sommarlov men nu ska jag skriva om Örebro kaoset) 
 
Felix's perspektiv: Idag skulle åka till Örebro ! Den första dagen av vårt lilla miniturné, Amanda skulle följa med så det skulle bli super!
Amanda's perspektiv: Vi gjorde oss i ordning och jag höll på att locka mina toppar, när det var klart så sminkade jag mig, jag tog en vatten fast mascara. Inget mer gjorde jag inte. Ja de väntade bara på mig och Olivia tills vi skulle bli klara. Nu var vi påväg till Örebro. Det var faktiskt första gången jag var i Örebro. När vi var framme så var det gryyymt mycket folk, jag Olivia Daff Mickis och de stod bakom. och Felix och de stod då på scenen. De lyssnade inte på oss så dom gick närmre till The Fooo, vi alla + plus vakterna försökte göra så att inte kunde komma närmre in men det gick inte så vi var tvugna att avbryta. Det var så mycket folk så jag tappade bort alla förutom Olivia vi stod och höll varandra tätt. Vi såg Daff och sprang efter honom, det var någon som knuffade till mig och det blev svart. Jag vaknade upp och såg Olivia, ingen mer. Jag frågade efter Felix och hon sa att efter de fick avbryta så sprang de iväg och vi kunde inte springa efter dom. Olivia sa att jag hade fått en liten hjärnskakning det var darför jag inte kom ihåg något. Jag tog min mobil som var på bordet, jag hade fått en massa med sms och Olivia hade tydligen inte märkt det. Han undrade vart jag var och jag sms:ade tillbaka och sa att jag var på sjukhuset i Örebro, hade de åkt till Stockholm utan oss? Nee det tror jag inte tänkte jag för mig själv, jag fick direkt ett svar tillbaka att det kommer och att de fortfarande var kvar i Örebro och letade efter oss. Efter en halv timme kom de! Felix sprang in till mig och kramade mig. Han frågade vad som hade hänt så jag sa att det skulle fråga Olivia eftersom att jag hade ont i huvudet. Efter att Olivia hade berättat allt så började han fråga mer hur jag mådde och sånt. Jag var tvungen att stanna över en natt till så vinkande inte riktigt åka till Stockholm än så Felix skulle sova hör med mig ch de andra skulle boka hotell rum snabbt. Felix sov över med mig och klockan var bara sju och jag var så hungrig och Felix hämtade mat till mig❤ Jag och Felix somnade väldigt snabbt iaf jag! När jag vaknade upp så hade Felix redan vaknat och frågade ifall vi skulle skriva ut oss, och då kom sjuksköterskan och sa att vi kunde gå så det gjorde vi. Daff och alla andra stod utanför sjukhuset med en vår buss som vi kom med och nu skulle vi åka tillbaka till Stockholm.
Några timmar senare
Vi var äntligen hemma i Stockholm och det var så skönt men jag hade fortfarande lite ont o huvudet. Jag hade en till livestream efter som att jag inte hade något att göra och dessutom var det kul.
Plötsligt kom Omar stormande in och sa jag älskar dig Amanda!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haha det blev as lite men jag orkade inte skriva mer :P  Puss och hej!   //Maria jag har inte kollat igenom det så ja.

2013-11-11 ♥ 22:28:45

😍😍❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘

 

2013-11-11 ♥ 22:23:00

Felix..alltid så rar!;)😂😘
2013-11-11 ♥ 22:15:12

Love U

Ge CRED för min/vår redigering, ge CRED för bilden @fredmanvictoria

2013-11-11 ♥ 22:12:52

Visste du att..?

{CRED: thefoooswe.blogg.se}  //Maria

2013-11-11 ♥ 22:06:29

Don't leave me alone kapitel 16

När vi hade käkat färdigt så gick vi tillbaka till studion för Felix, Oscar och dom hade inte ätit sen 08.00 så när dom var klara vid 18.00 så skulle jag och Olivia ta med dom till Mc'donalds. Nu var dom klara och vi skulle till Mc'donalds. Dom åt jättemycket och jag och Amanda betalade det. Bordet jämte så satt det en kille som höll på att stirra på oss. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda's perspektiv: Jag tog mig en närmare titt, det var Oliver (i Stockholm inte i Borås) Jag tog upp mobilen och sms:ade Oliver ifall han ville sitta med oss. Han skrev nej men han frågade ifall jag och han kunde gå tillsammans på insparken (en bal innan man börjar 9:an) Det är klart jag ville det. Fast det var ju långtid tills det, eller inte jättelång tid men ganska. Jag skrev tillbaka att ville gå med honom, balen var bara för dom som gick i min skola och i 9:an, så jag kunde inte gå med Felix. Jag gick ifrån bordet och drog Oliver till det bordet jag satt i för han satt där ensam. Alla tyckte om Oliver men inte Felix tyckte inte om Oliver så värst mycket. Jag såg att Felix var lite sur men jag pussade honom så han visste att jag gillade honom igen annan. Efter maten skulle vi på bio för vi alla hade inget för oss. Felix var lite små jobbig när jag små pratade med Oliver under filmen.. Men när filmen var slut så åkte vi hem till sig och jag sms:ade med Oliver nästan hela tiden. Jag var tvungen att sluta att smsa för att hjälpa till att plocka fram madrasser och och det. Nu hade vi plockat fram allt och jag gick in till mitt badrum och började göra mig i ordning. 
Felix's perspektiv: När Amanda precis gick in till badrummet så plingade hennes mobil till och jag tänkte inte läsa det men jag gjordes det ändå. Hon hade skrivit hjärtan med honom och att dom två skulle på nån bal. Jag blev genast sur och när hon kom ut frågade hon vad jag höll på jag svarade inte jag frågade bara varför hon skickade hjärtan med Oliver?!? Och varför hon skulle gå på bal med honom med inte med mig. Hon sa först att det var en bal bara för hennes klass, hon svarade aldrig på den andra frågad och började fråga mig istället om jag skickade hjärtan med tjejer och jag sa att det gjorde jag men att killar skickar hjärtan till tjejer är okej men att tjejer skickar hjärtan till killar inte var okej. Hon blev sur och gick ifrån mig och la sig på sängen. Jag försökte låtsas om att jag inte brydde mig så jag gick och gjorde i ordning mig.
Amanda's perspektiv: När Felix kom ut från badrummet så kramade han mig bakifrån och viskade förlåt i mitt öra, jag vände mig om och kollade in i hans ögon, de var så fina så jag kunde inte låta bli att säga att det var lugnt även jag var fortfarande lite sur på Felix. Jag kysste honom lätt på kinden och sa godnatt. Han ville ha en puss på munnen så jag gjorde det också lite lätt och somnade sedan på hans "bröst" (hatar att skriva det ordet så drf skriver jag " " och ni vet vad jag menar med det ordet).  
Kl:08.00 på morgonen (fortfarande Amandas perspektiv) 
Vi skulle vakna tidigt idag för att The Fooo skulle uppträda på sommarkrysset och jag vaNu var klockan 09.47 och vi skulle hoppa in i bilden och åka till sommarkrysset. Nu var vi framme! Klockan var halv tolv nu och det var massor med fans där. Dom skrek när dom såg bilen, sedan när jag klev ut i bilen först så sa de inget och när Felix klev ut efter mig så började de skrika as mycket! Vi gick in till backstage och satt stylisterna redo att fick de. När de var klara så var det 10 min kvar tills de skulle upp på scenen och innan det så frågade Felix hur han såg ut jag sa att var super snygg och kysste honom på kinden. Jag sa lycka till till dom och gick sedan ut för att sätta mig. Det sprang upp på scenen och alla började skrika jättemycket! När de hade uppträtt färdigt så gick jag till dörren där som backstage var, det var några som stod där bakom "grinden" och tog kort, jag stod långt ifrån de så att jag inte skulle bli med på kort. Efter fotograferingen fick jag massor med "bitch blickar" Felix kollade på mig och han såg att jag var ledsen så han tog min hand om kramade om mig. Alla stirrade på oss och sedan kysste Felix mig på munnen och alla sa typ "okeeej" Det var ganska konstigt att de inte visste att jag var tsm med Felix fast ändå inte för senast jag blev tsm med Felix hade vi inte sagt ngt mellen vårt förhållande. Många stod och tod kort och filmade när Felix kysste mig. Felix sa högt: Detta är min tjej om ni inte visste det, jag vill att ni ska vara snälla mot henne, älskar er alla Foooers. 
Det var så gulligt av honom att säga högt så till alla fans/Foooers. Efter att Felix sa det hoppade vi in i bilden och först så snackade vi alla med varandra i en kvart kanske sedan tog jag upp min mobil och kollade instagram, jag såg att jag hade fått 81 st nya följare! Det var sjukt, bara för att jag var tsm med Felix så fick jag as många följare. Jaja nu var vi vid plattan för vi skulle äta lite grann så vi gick och fikade på Expresso house. Det var inte så många foooers där efter som att det var på sommarkrysset eller påväg hem, det var väl kanske tre foooers där men dom gick aldrig fram. Jag tog en bild med Felix och la upp det på instagram och skrev: Expresso house with The Fooo<3  Jag fick många likes och fler följare. Efter en kvart började massa foooers komma dit och vi var tvugna att åka. Det var inte så smart gjort av mig at  ge ut vart vi var någonstans, jag tänkte inte riktigt på att Felix och de andra var kända alls, det kändes bara som att jag hängde med dom som vänner plus Daff och Mickis som var äldre än oss. Ja vi var tvunga att gå där ifrån. Vi stod en bit ifrån Expresso house och Felix, Oscar, Omar och ogge stod och tog gruppbilder. Denna gången så såg dom inte lika kaxiga ut som innan. Nu åkte vi hem och vi alla somnade för att vi var så trötta. Efter några timmar så var klockan ca halv fem och jagvsatt och tog upp min dator och började starta en livestream. Jätte många kollade på streamen och det var väldigt mycket tjat om att visa Felix när han sov och det gjorde jagmtill slut efter allt tjat..Någon kvart efter så vaknade han upp och sa vad gör du då "babe" (fail...) jag sa att jag hade en livestream och frågade sedan ifall han ville va med och det ville han, han skulle bara sätta på sig en tröja först. Nu blev det som en Boyfriend/Girlfriend tag. Det var jättekul vi höll på att streama i i två timmar kanske och sedan avbröt vi för att alla hade vaknat och var hungriga så vi åkte till donken. Vi kunde tyvärr inte åka till donken för där satt det foooers, så vi åkte till ICA och köpte lite saker till maten vi skulle laga hos mig, vi skulle köra på den klassiska och goda rätten tacos. Jag och Felix hjälpte typ inte till vi höll på att tramsa med varandra, och typ kysste varandra tills Daff sa ehm...inte nu tack. Jag och Felix kollade på varandra och började att flina. Vi skärpte till oss i slutet och hjälpte till, efter maten gick vi till vardagsrummet och kollade på film klockan var tio om 6 min och vi började göra oss i ordning, Felix sov utan tröja...och jag sov med med short och en linne för att det var jätte varmt! 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Ja jag har inget speciellt att säga så jag säger som jag allt brukar göra. Jag hoppas att gillade kapitlet see ya! //Maria
 

2013-11-11 ♥ 21:08:42

Glömde en kategori

Jo det var en kategori som vi glömde och det var bilder. Där kommer vi att lägga upp bilder som vi har fått av er och bilder som vi har redigerat. //Maria och Emma

2013-11-11 ♥ 20:45:00

Kategorier:)

Hejsan! Jag ville bara fråga er ifall ni tycker att vi behöver fler kategorier. Jag menar att vi har ganska lite kategorier.  Dom kategorierna jag funderar på att lägga till är: 

1. Twitter
2. Instagram

På Twitter menar jag att vi kommer att lägga upp olika tweets eller asså allt som tillhör Twitter så kommer vi att lägga upp det på att kategorin Twitter det är samma sak som Instagram:) Så vad tycker ni om de kategorierna? Och har ni fler kategorier ni vill att vi ska lägga till? Skriv här nere vad ni tycker!:)
//Maria och Emma


2013-11-11 ♥ 20:17:37

Ny sak på bloggen!

Hejsan! Jag och Emma har bestämt att vi ska göra "visste ni att.." Inlägg. Det vore väl kul eller? Ehm vi fick bilden och idén av en läsare som skickade det då på kik!:) Det var superkul att du gjorde det, ifall du läser detta inlägget nu men Tack ännu en gång:) Juste! Vet ni någon bra app som man kan använda till dom inläggen?
//Maria och Emma

2013-11-10 ♥ 21:07:42

Bad update...

Ja, som ni kanske har märkt så har jag uppdaterat uselt! Jag har inte skrivit ett kapitel på jätte länge och därför ska jag fortsätta med det nu, det ligger på arkivet/utkastet så jag har skrivit lite iallafall!:) Är inte så säker på att det kommer upp idag men jag tror att jag ska hinna med att skriva klart det imorgon även jag inte har så mycket tid men vi får se!:) Stay tuned! Haha nej bara skojar;) Men man vill använda "Fooo ord" Men nu ska jag sluta att babbla och börja skriva see ya! Puss:*

Btw skicka gärna bilder till oss!:) Hur ni kan kontakta oss kolla i kategorierna!:) 
//Maria
2013-11-10 ♥ 20:47:24

Nice sång röst Daff!

//Maria


2013-11-10 ♥ 17:23:56

Heej!

Jag har varken skrivit eller uppdaterat sen ja jag la ut en bild och text om Nellie. Bara så att ni vet...#nohate Men ja det var fel att lägga upp det tror jag. Visste faktiskt inte haha och det stod ( är osäker ) oxå. Det var riktat mot texten efter bilden. Men aa skriver snart! Stay tuned!😄

2013-11-10 ♥ 13:15:45

Dålig uppdatering!

Ledsen för dålig uppdatering...jag kommer inte att kunna uppdatera idag och imorgon tyvärr:(

2013-11-09 ♥ 23:08:42

Ring inte Wilnur ni som brukar göra det.


//Maria

2013-11-09 ♥ 22:36:57

Aww!

//Maria


2013-11-09 ♥ 22:32:54

😍😍😍❤❤❤


//Maria

2013-11-09 ♥ 21:55:47

❤❤


//Maria

2013-11-08 ♥ 15:00:57

Bilderna tala!
P.s jag kommer inte att kunna uppdatera idag för kag ska typ vara borta hela dagen så see ya! //Maria

2013-11-07 ♥ 17:38:04

Läs alla foooers!❤

Ja det är så att The Fooo ska släppa Freestyler på Spotify och iTunes om 15 dagar! Det var det här, ni vet i den senaste videon så sa dom att vi skulle kolla in deras FB och då var det den här suprisen! Eller vad man ska säga!:)
2013-11-07 ♥ 17:36:41

Nice du är på att mima Oscar!😂😘❤

//Maria


2013-11-07 ♥ 16:54:19

Kolla in Lilla Aktuellt 19.15

Glöm inte! 19.15 Barnkanalen (SvtB). Jag tänkte på minna er lite grann så att ni kommer ihåg:) Jag gör det nu för att jag ska någon stans sen så ja:)❤   //Maria

2013-11-06 ♥ 20:59:49

Bara rykten...
2013-11-06 ♥ 20:22:00

Info om deras låtar!

Jo det är såhär att jag har hört att dom två nya låtarna som The Fooo spelade upp var deras låtar men sen har jag också hört lite att det INTE var deras låtar så just nu är jag lite förvirrad. Men jag sökte upp deras låtar på Youtube och där hittade jag ingen låt som lät som The Fooo's låt. När jag sökte på Fridays are forever så kom det massor med videos men det var inte samma låt! Jag gjorde samma sak med låten X-factor och då kom jag bara fram till det programmet så jag tror att det är deras nya låtar!:) jag är ine säker men jag får ta reda på det!:)❤   //Maria

2013-11-06 ♥ 20:07:00

The Fooo på Lilla Aktuellt!

Http://www.svt.se/barnkanalen/lilla-aktuellt/
 
Kolla in länken för att se The Fooo på lilla Aktuellt, där finns det intervjuer, video på det två låtar och mer! Dom nya låtarna som The Fooo spelade upp heter X-Factor och Fridays are forever. Själv tycker jag att Fridays are forever och X-factor är så bra och grymma! Asså alla låtar är bra men jag tycker att den e bäst av dom två❤ Men kolla in länken!:) 
Juste Lilla Aktuellt håller en tävling om att vinna en lilla aktuellt t-shirt med The Fooo's autografer på, vad man måste göra för att vinna kommer det stå i en bild:) //Maria❤
 
P.s Missa inte The Fooo på Lilla Aktuellt imorgon 19.15 på Barnkanalen (SvtB) Det blir ett reportage om dom så missa det inte:)❤ sätt alarm! Det ska jag göra:P 
 2013-11-06 ♥ 19:04:28

Svar på det här med att Nellie ska träffa The Fooo

Det är verkligen INTE sant att Nellie ska få en privat träff med The Fooo, de är bara rykten. Ifall hon har sagt det själv så ljuger hon totalt! Daff säger iaf att hon inte ska det för att hon är "känd". Vrf jag vet det är för att det går väldigt mycket runt på Twitter och många frågar Daff och då sa han: Tro inte på rykten! Och självklart ska man inte tro på alla rykten, ifall hon säger det själv så mst man ändå tänka lite att The Fooo älskar alla Foooers. Ifall Nellie skrev att hon ska få träffa The Fooo privat för hon har en känd blogg så tycker jag att hon e lite egoistisk...Som att hon e mer värd än någon annan. 
Alla är lika värda!❤ #JustSaying❤

Sluta Nellie!

 //Maria

2013-11-06 ♥ 18:55:22

Del 2 från street tour (som de kallar)

//Maria


2013-11-06 ♥ 16:38:35

aarrrgggggghhj.... Bilden talar!

Jag håller faktiskt med! Förresten det där med att hon stavar till thefoo är ju sjukt... Inte min bild! Ge cred till @Amandafoooerforever ( är osäker! )
 
//Emma

2013-11-05 ♥ 19:47:00

Kolla in deras FB sida:)

 
Här har ni länken till deras FB sida:)   https://www.facebook.com/thefooo
 
2013-11-05 ♥ 19:18:00

Video från miniturné Del 1

Det här är en video från miniturnén som The Fooo har gjort! Så kolla in den❤  //Maria❤


2013-11-05 ♥ 17:46:00

Just Give Me A Chance kapitel 22

Öhm...Hej Omar. Han nickade. Jag gjorde en gest som visade att han kunde komma in. Han gick in, tog av sig skorna och la de prydligt vid skohållaren. Jag började gå till mitt rum och han följde lydigt efter. Som en liten hund som följer sin matte. Jag log åt tanken. Okej se allvarlig ut tjejen. Ser ju ut som ett fån när du står och ler. Jag gick in i mitt rum och satte mig på sängen. Han stängde dörren. Det blev en pinsam tystnad. Jag avbröt den genom att säga:
-Sååå
 
***************************************************************************************
 
Mirandas perspektiv:
 
- Asså du Miranda jag ville bara säga att jag är ledsen. Jag vet att du inte kommer att förlåta mig helt och hållet men... Förlåter du mig? Jag vet inte om jag har typ "krossat ditt hjärta" eftersom vi inte riktigt var ihop och så. Jag älskar dig mer än allt annat. Jag skulle göra vad som helst till dig. Ingen är värd dina tårar. Ja asså om du fick några. Jag kollade på honom chockad och förvånad. Han älskar mig!? Jag svarade:
- Det är lugnt Omar. Jag fick några tårar. Lögn. Du har inte "krossat mitt hjärta" om man säger så. Lögn igen. Jag förlåter dig... Han pep till av glädje. Haha vad söt han är! Han kollade på klockan och sa: Oh Shit jag måste dra. Jag måste hem. Haha det är faktiskt Torsdag idag... Jag skrattade och nickade sedan därefter. Vi kramades och han gick sedan. Puh... Vilken dag asså. Ja inte för att det har hänt så mycket men aa... 
 
3 dagar senare:

Jag gick hem med Felix. Han fick ett sms från Oscar om jag förstår det rätt. Omar skulle komma idag. Jag längtar!  Felix kollade på mig och undrade om jag ville gå på fest. Jag gillar inte fester. All alkohol och ja... Killar. Det är för mycket. Jag nickade. Nån gång så måste jag ju ändå gå så varför inte. Vi sa hejdå och sen gick vi åt varsitt håll. Jag gick snabbt in i duschen när jag kom hem. Vattnet sipprade på mig kropp. När jag tagit schampo och balsam så virade jag handduken runt kroppen och gick ut ur badrummet, sen gick jag till min WIC. Hm... Vad ska jag ha på mig? Någonting ganska slappt men ändå fint... Den fick bli så här...: tänk dig i fina kläder. Dina drömkläder... Jag plattade sedan håret och tilsist så sminkade jag mig. Jag är inte riktigt galen i smink. All smink är ju typ likadana. Fast man vill ju vara ganska fin. Min hy är inte så fin tycker jag... Jag hörde dörrklockan och jag gick ner. Där stog Omar. Han gick fram till mig. Betraktade mig och gick sedan närmre och viskade Jag som trodde att du inte kunde bli vackrare. Han log. Jag rös av rösten inte på ett dåligt sett. Vi gick hem till Felix, som bodde ett kvarter bort. När vi äntligen var framme så öppnade Felix precis innan vi skulle öppna dörren. Han log och vi åkte sedan till festen. Den var hos Oscars vän Albin. Vi gick in och hörde musiken dunka. Det luktade rök och alkohol. Perfekt. De två lukterna jag hatar. Fast Felix och Omar verkade vana. Jag försökte att vara oberörd. Vilket inte funkade så bra. Felix gick iväg. Kvar stod jag och Omar. Han såg nog att jag var lite orolig och rädd så han tog min hand. Han log och jag log tillbaka. Jag gick och hämtade nått att dricka. Bara alkohol... Skit... Jag letade och tillsist så hittade Cola. Perfekt. Det är sånt man ska dricka på en fest. Jag såg Omar och en tjej. Det såg ut som att de skulle äta upp varandra. Jg gick fram till de och knackade på Omars rygg. Han kollade irreterat på mig. Han fräste:
-Vem är du och vad vill du!? Ser du inte att jag är upptagen! Det luktade alkohol. Hur länge var jag borta egentligen. Jag sa lugnt och försiktigt. Jag är din flickvän( inte det bästa att säga ). Han skakade på huvudet och hade en äcklad min på ansiktet. Aldrig i livet. Ingen vill ha dig. Du är fet och äcklig. Ful är du också! Usch varför skulle jag vara tillsammans med dig! Än en gång. Aldrig i livet. Jag gick iväg med tårar. Orden ekade i mitt huvud. Du är fet och äcklig. Ful är du. Hur kunde han säga så. Jag gick igenom folkmassan. Allt jag såg var tårar. Jag sprang in i skogen. Jag sprang så långt som jag kunde. Fast jag inte kunde springa mer så fortsatte jag att springa. Varför. Det har jag absolut ingen aning om. Jag saktade ner farten tills jag gick. Sen minns jag inget. Allting blev bara svart.
 
***************************************************************************************
 
Inte så långt... Jag vet! Men det är så att jag suger på att skriva om ja sånt där... Det passar inte mig men jag tyckte att det behövdes lite drama... Men aa... Ledsen att det bara blev Mirandas perspektiv... Vad tror ni händer? Kommentera! Ge lite respons! Vad tror ni är fel med Omar och vad kommer hända med Miranda?😦😯
 
 

2013-11-05 ♥ 17:00:00

H-h-h-heeeeej

Hej foooers!❤ Hoppas allt är bra med er? Haha jag är på ett underbart humör. Varför? Det vet jag faktiskt inte...😊Men jag är glad iaf!😃 Ledsen att inget kapitel har kommit och så... Har inte uppdaterat så mycket alls men det ska bli ändring på det! Det kommer ett kapitel sen!
 
//Emma

2013-11-04 ♥ 21:41:55

Måste haaaa!!😍😍

Det står att de vill dejta sina fans😍😍 Fast de visste ja ju redan men ändå!!!😍😍😍
2013-11-04 ♥ 20:23:42

Ifall de bara inte hade förstört...😔

Ja ifall de tjejerna inte hade förstört så kanske skulle vi ha fått autografer och foton med dom....och kanske jag och ALLA andra kanske hade fått prata lite med dom och komma närmare dom men tyvärr inte...😔
//Ledsen tjej som ville komma närmare dom...😔 (Maria) Haha😂2013-11-04 ♥ 20:03:03

Bilden talar!❤


//Maria❤

2013-11-04 ♥ 16:44:55

Kontakta oss:)

Hejsan!
Jag ville bara säga att ni kan kontakta oss på olika sätt. Ja, jag vet att min och Emmas blogg inte är så "känd" men jag tänkte att ni skulle kunna skicka bilder till oss för vi vet inte riktigt vad för 
bilder vi ska lägga upp på bloggen:) Så ifall ni skickar bilder till oss så kommer vi lägga upp bilderna
på ett inlägg som kanske kan t.ex. heta: "Bilder från läsare" eller något sånt men vi kommer lägga alla sånna bilder i en kategori som kommer att då heta "Bilder från läsare"  Vi kommer självklart att ge cred ifall det är er bild. När ni skickar bilden så behöver vi veta:
 
  1. Skriv förnamn och efternamn (ifall ni vill) under bilden.
  2. Skriv ifall ni vill att vi ska lägga upp bilden på vår blogg eller inte.
  3. Skriv ifall det är er bild eller inte.
  4. Ifall det inte är er bild och ni har tagit bilden från någon annan skriv då vem vi ska ge cred till ifall den som har tagit bilden vill att vi/ni ska ge cred. 
Ifall ni inte skriver punkt 1 till oss så kan vi inte ge cred till er ifall ni har tagit bilden själv, men det går att skriva att ni glömde skriva förnamn och kanske efternman (ifall ni ville) i kommentarerna.  Ifall ni inte vill att vi ska lägga upp bilden på vår blogg och inte skriver något till oss så kommer vi tyvärr att lägga upp bilden ändå..:/ 
 
Ni kan maila/skicka bilderna till:
 
Maria's mail: mariaphaam@gmail.com eller så kan ni maila till maria__mia__@hotmail.com
Emma's kik: Eemmaa12321
Maria's kik: Maria.pham eller mariaphaam
 
Ja som ni kanske har sett så finns det två olika mail/kik som ni kan skicka bilderna till mig (maria) och ni kan välja vilken av dom två:)  Ni får välja vem ni skickar bilden till men det vore kul ifall båda två skulle få bilden:) 
 
//Maria och Emma

2013-11-03 ♥ 20:20:28

I Göteborg

Jag har tagit massa videos och satt in det som en låt och det var väldigt svårt, jag vet inte ens om det är en elr två låtar i videon men aja, jag var där o Göteborg men det blev ingen bra video... //Maria


2013-11-03 ♥ 18:48:50

Inga bilder från Göteborg

Aa om ni har läst rubriken så vet ni...det blir inga bilder för min kompis vill inte skicka dom till mig och jag vet inte varför men jaja......Jag har några bilder men alla är suddiga och sånna bilder vill ni väl inte ha?   //Maria.
 
Om ni har några bilder som ni vill att vi ska lägga upp på bloggen så maila: thefooo_fans@hotmail.com och skriv sedan ifall ni har skickat bilderna eller inte:) För att det är verkligen kul att ha minnen när man för första gången träffar The Fooo<3 

2013-11-03 ♥ 17:56:00

The Fooo i Göteborg

Hejsan jag tänkte berätta vad som hände idag i Göteborg så vi sätter igång!
 
Aa vi åkte till Göteborg och när vi var framme vid Götaplatsen så var det fullt! Det var 4 polisbiler där och jätte många ordningsvakter. Dom hade spärrat av endel väger så att man inte skulle kunna komma in och förstöra uppträdandet.  Vid 12.40 så kom de, vi hade inte så bra platser men i slutet så fick jättebra platser, vi stod nästan längst fram. Min mobil har inte så jättebra kamera men jag fick endel bilder också och endel videos! Deras nya låtar var asgrymma! När dom skulle spela upp den sista låten som var Build A Girl så var det en foooer som sprang till de på "scenen" och ordningsvakterna tog bort henne och det började komma fler och fler fooers som sprang ut och alla blev jättesura. De var tvunga att avbryta för att dom sprang ut men det var den sista låten så det är ganska lugnt ändå enligt mig, fast ändå inte. Det var Build a Girl. Det var väl det som hände i Göteborg, det var den bäääästa dagn i hela mitt liv! <3 <3 <3 Bilderna och videorna kommer upp imorgon tror jag:')  Puss och kram ses i nästa inlägg:) 
 
Det sägs att någon slog Oscar fast inte med mening fast det är INTE sant! Jag vet vad som hände jag har det på film så ja...Dom hann inte säga hejdå eftersom att det var brottom men det var helt klart den bästa dagen!
 
//Maria
 
Jo juste! De filmade också till deras musik video och jag syntes, men jag såg ut som ett pucko då så ja....

2013-11-03 ♥ 16:40:45

Uppdatering i Göteborg klockan 17.30


2013-11-02 ♥ 23:29:25

Hela videon

Här får ni ev liten bit av dom två nya låtarna i en hel video!


2013-11-02 ♥ 23:02:39

Haha vad gör du Omar?!?

//Maria


2013-11-02 ♥ 21:27:00

OMG

Jag ska åka till Göteborg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  //Maria
 
 
Vilka kommer till Göteborg?? Mer än jag?

2013-11-02 ♥ 20:03:06

Skit i det inlägget med tipset!Nu vet ni när ni ska åka och tiden var inte ens rätt så skit i inlägget med tipset!  //Maria

2013-11-02 ♥ 19:32:12

Haha Omar och Oscar i bakgrunden!

//Maria


2013-11-02 ♥ 19:21:00

I Norrköping!

Jag jag har hört gick det mycket bättre i Norrköping än vad i Örebro!

P.s. Jag vet inte ifall det är en eller två låtar i denna videon, så jag kommer bara lägga upp videos från Göteborg ifall jag hittar några. Efter alla videos från alla städer så gör jag det som en hel minnes video på deras första och egna miniturné, vad tycker ni om det? //Maria


2013-11-02 ♥ 19:08:00

Haha Felix!

Haha, ser ni Felix? Sexiii😂😘❤👌! Jag bara skoja!

 

Samma video men jag klippte den //Maria


2013-11-02 ♥ 14:22:00

Deras nya låtar!

Hej jag vill bara säga att The Fooo spelade upp sina 2 nya låtar igår men jag la bara upp en video på ena låten, jag orkar inte läggga upp alla låtar ifall dom spelar upp alla i Göteborg eller Norrköping, men jag KANSKE lägger upp alla låtar på bloggen senare och gör det till en hel video.     //Maria

2013-11-02 ♥ 11:48:40

Omar har ingen klaustrofobi!

Det hade gått rykten om att Omar hade klaustrofobi men det hade han inte för då borde Wilnur (Omars mamma) veta om det.   //Maria
 
 

2013-11-01 ♥ 21:49:56

Nytt namn till Örebro! xD
2013-11-01 ♥ 20:29:00

Kolla länken ifall ni vill veta mer om vad som hände

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/kaos-nar-the-fooo-spelade-i-o
 
Sjukt asså! Kolla länken så får ni reda på lite mer vad som hände!
Om ni kollar så kanske ni är beredda på vad som kan hända i Göteborg och i Norrköping. //Maria

2013-11-01 ♥ 20:06:07

Lite mer som vad hände där!

Vad hände med #fooofamliy?
 
(Inte min bild)


2013-11-01 ♥ 20:01:32

😱😱😱😱

Jag har inte sagt det men när The Fooo var i Örebro så var de tvungna att avbryta för att Omar hade Klaustrofobi


2013-11-01 ♥ 19:52:48

I Örebro

Här har ni en video från idag i Örebro! Jag tror att det är deras nya låt för dom sa att dom skulle spela upp sin nya låt när som skulle på miniturné. //Maria


2013-11-01 ♥ 09:58:00

Just Give Me A Chance kapitel 21

Hon vägrade och därför så skulle vi skicka sms. Först så ringde vi för att veta om han var vid sin mobil. När han svarade så la vi på att började skriva på sms:et. Vi försökte hålla en låg profil om att vi visste att han var otrogen så det blev ungefär så här...:
VARFÖR VAR DU OTROGEN MOT MIRANDA!? (japp lågprofil haha) Han skrev tillbaka. Va? Vad snackar du om. Vi hade skrivit på min mobil.
 
***************************************************************************************
 
Omars perspektiv:
 
Jag ångrar starkt att jag var otrogen mot Miranda... Hursomhelst verkar ju hon redan veta det! Fick ett sms av Felix för en liten stund sedan som löd: Varför är du otrogen mot Miranda!? Den meningen ekade i mitt huvud varför är jag otrogen mot Miranda? Det är bara att distansen är så lång att... ja... det håller inte. Kanske borde vi göra slut. Äsch det är redan slut för oss. Jag gillar henne verkligen och vi har ju inte ens kysst varandra! Haha larvigt... Jag bara asså jag var ute och sen träffade jag mitt ex Melissa. Hon var ju ganska snäll tror jag... Aa men hon är populär och snygg behövs det nått mer? Hon kanske var lite bitchig men annars är hon rätt okej. Jag gjorde slut med henne eftersom hon var otrogen. Sen så har jag blivit känd genom The fooo och då har det bara flytigt på. Hon blev klängig och hon var som en post-it-lapp... Usch. Gillar henne inte men ändå så kysstes vi!? Men vänta nu... HUR vet Miranda om det? Jag menar om hon inte hade fått reda på det så skulle jag inte berättat men ändå. Jag skrev en twitter. En helt random. Be with the one you love, similar to that which make you smile, be with the one you care about and who care about you back ❤ Love you guys❤. Jag torkade bort en tår från min kind. Hur kunde jag vara så dum. Jag fick ett sms. Från... Melissa. Hon skrev:
- Omar jag vet att du skrev om mig på twitter och jag älskar dig!<3. Det var då jag insåg mitt misstag. Jag älskar Miranda inte Melissa. Jag skrev tillbaka:
- Sorry Melissa men jag älskar inte dig tillbaka. Jag älskar en annan tjej. Förresten så skrev jag om just henne... Hejdå. Jag kan inte glömma att du var otrogen mot mig bara så att du vet. Efter det så hörde jag inget från Melissa. Jag måste fixa det här mellan mig och Miranda. Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Jag kan vara helt spontan ibland. Det var jag nu. Jag skrev en lapp till mamma. La den på bordet eftersom hon skulle se den när hon kommer hem. Jag sprang till tågstationen, hoppade på ett tåg till Stockholm. Jag kommer få en rejäl utskällning när ja kommer hem. Klockan var 5 på en torsdag. När jag var framme vid stockholm så gick jag till Mirandas hus. Jag vet faktiskt vart hon bor. Jag har sökt upp hennes adress. Nej men så kan man ju inte säga. Det låter ju för tusan läskigt ju. Som att jag ska hemsöka henne eller nått. Efter tio minuter var jag framme. Helt genomsvettig var jag. Bokstavligen. Shit det ser ju ut som att jag har sprungit ett maraton. Men jaja hon ser att jag har ansträngt mig iallafall. Jag plingade på dörrklockan och Miranda öppnade. Hon var chockad. Hon sa:
- Öhm...Hej Omar
 
Mirandas perspektiv:
 
Killarna har gått hem till sig. Själv sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och surfar. Jag lyssnade på The fooo's låtar. De är riktigt grymma om jag får säga det själv. Asså jag har hört de tidigare men jag har inte riktigt brytt mig. Mitt i allt så ringde dörrklockan. Ja pustade ut lättat, det var tråkigt hemma. Mina föräldrar jobbar. Jag öppnade och såg Omar stå där. Jag sa:
- Öhm...Hej Omar. Han nickade. Jag gjorde en gest som visade att han kunde komma in. Han gick in, tog av sig skorna och la de prydligt vid skohållaren. Jag började gå till mitt rum och han följde lydigt efter. Som en liten hund som följer sin matte. Jag log åt tanken. Okej se allvarlig ut tjejen. Ser ju ut som ett fån när du står och ler. Jag gick in i mitt rum och satte mig på sängen. Han stängde dörren. Det blev en pinsam tystnad. Jag avbröt den genom att säga:
-Sååå
 
***************************************************************************************
 
 Det blev ju rätt bra det här! Lite humor och så... Men ni får inte stjäla mina ord asså Be with the one you love, similar to that which make you smile, be with the one you care about and who care about you back ❤ Love you guys❤  Haha men allvarligt då, Det tog ganska lång tid för mig att tänka ut det. Så smart som jag e. Hehe men ses imorn då! Jag har blivit bättre på att uppdatera eller hur?:)
 

2013-11-01 ♥ 02:58:24

Viktigt!!! Annars fattar nt inget!

Hejsan! Ville bara säga att på Novellen "Don't leave me alone" på det senaste kapitlet har jag ändrat Williams namn till Albin för jag tyckte att det passade bättre, jag orkar inte kolla igen kapitlerna och  byta ut William mot Albin så jag skriver det här så att ni vet det!:) Jag glömde skriva det innan.  //Maria

2013-11-01 ♥ 02:42:00

Don't leave me alone kapitel 15

William's perspektiv: Jag skulle åka hem till Amanda för att säga förlåt, när jag var framme så var dörren inte stängd så jag gick in och såg Felix och Amanda kyssas..
----------------------------------------------------------------------------------------
Amanda's perspektiv: Jag och Felix hörde någon stänga dörren, vi vände oss bak och dör stod William! Felix ställde sig upp snabbt från soffan och sa: 
- Vad gör du här?!?! Kaxigt.
- Vadå får jag inte vara här eller? 
- Nej, inte efter allt du har gjort mot min tjej!
- Ditt ex rättare sagt!
- Nej vi är tsm nu! Sa Felix
De började gå mot varandra och knuffas. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag skrev bara slutaaa!! De lyssnade inte och fortsatte att bråka och knuffas. Jag gick igenom dom och knuffade bak de båda och skrek sluta igen. Dom båda kollade på mig och jag sa:
- Hur gamla är ni?!? Ni bråkar om en tjej!
Vi pratade med varandra länge och Albin sa bara att han skulle komma hit för att säga förlåt och att det inte var meningen att han och Felix skulle bråka med varandra. Dom skakad hand och "klappade den ena på ryggen" de hade kommit överens om att sluta bråka.  Albin stannade kvar en kvart och sen åkte hem, nu kunde jag och Felix äntligen mysa. Men så plingade det på ringklockan. Jag gick och öppnade dörren och där stod Daff och alla de andra, jag blev förvånad, jag sa kom in och jag frågade vad dom gjorde här. Det hade visst varit inbrotts studion, det var någon sm hade glömt att låsa sig efter man hade varit i studion. Alla kollade på Felix och han kollade ner och skämdes. Dom kunde inte spela in den nya låten i studion längre, dom fick hyra en studio i närheten där jag bodde så Daff frågade ifall de kunde sova över men det kunde dom inte för mina föräldrar skulle komma hem imorgon. Omar blev jätteglad när Daff frågade ifall de kunde sova över men när sa att mina föräldrar skulle komma hem imorgon blev han ledsen. Efter en halv timme så fick jag ett sms av mina föräldrar och det stod att det hade blivit ändrade planer, de skulle komma he, fem dagar innan skolstarten. Jag sa det till dom och Omar blev genast superglad igen. Det var bara Daff, Omar, Oscar och Ogge som skulle sova över. Michaela och de andra skulle sova någon annanstans. Daff skulle sova i gäst rummet och Omar och Ogge där inne med fast på madrasser. Oscar och Olivia skulle sova i vardagsrummet. Jag och Felix i mitt rum. Vi sov ganska tidigt för att kunna vakna tidigt imorn. 
(Nästa dag) 
Felix's perspektiv: När jag vaknade så var inte Amanda där. Jag gick ner och där satt alla, Amanda satt sig jämte Omar och verkade ha kul, jämte Amanda var det en ledig plats så jag satt mig där. Alla sa godmorgon till mig och jag sa samma sak tillbaka. När vi hade ätit och gjort oss i ordning så var klockan 10.00 det tog ca 10 min att gå till hyres studio.
Amanda's perspektiv:  Jag och Olivia skulle också följa med. Vi fick höra dom spela in den låten live. Efter 5 tim & 23 min så gick jag och Olivia till ett Café för att käka lite. Alla stirrade på oss men jag och Olivia struntade i det. När vi hade käkat färdigt så gick vi tillbaka till studion för Felix, Oscar och dom hade inte ätit sen 08.00 så när dom var klara vid 18.00 så skulle jag och Olivia ta med dom till Mc'donalds. Nu var dom klara och vi skulle till Mc'donalds. Dom åt jättemycket och jag och Amanda betalade det. Bordet jämte så satt det en kille som höll på att stirra på oss.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitlet kanske blev lång tråkigt men aja....vrf jag la upp detta så sent är för att jag tkr jag har uppdaterat dålig och dessutom var jag sugen.   //Maria
 
 
 
 

RSS 2.0