2014-01-19 ♥ 22:05:53

Visste du att..?

The Fooo Swe
Fakta från The Fooo News (men jag har redigerat bilderna)//Maria
2014-01-19 ♥ 21:50:44

Kan inte vänta!😱😱//Maria

2014-01-19 ♥ 15:32:56

This is to The Fooo haters!

//Mari


2014-01-19 ♥ 15:19:03

Asså OMG!

Asså kolla Felix!


2014-01-19 ♥ 11:09:25

Kaos på twitter!

Det har ju varit väldigt mycket kaos på twitter om massa rykten att Felix har strulat med en tjej och är tillsammans med någon! Asså själv vill man ju att killarna ska vara singlar så länge som möjligt men dom måste också få ett privatliv och det måste vi foooers respektera! Det spelar ingen roll ifall killarna är tillsammans med någon  eller har strulat med någon. Vad än som händer så måste vi foooers respektera killarna och stötta de, annars är man ingen riktig foooer.... Själv tror jag inte att Felix har strulat med någon och ifall han har gjort visst okej!? När jag hör sånt så vet jag direkt att det är BULLSHIT! Asså hela fanbasen är ju helt kaos nu och vi vill ju att killarna fortfarande ska vara ett band eller hur? Ja, sluta då att skriva massa bullshit! Jag blir så himla störd på allt! Ahh, sluta bara att skriva massa bullshit! Okej?! 
 
! KOM IHÅG ATT DET ÄR MIN ÅSIKT !
 
//Maria
 
 

2014-01-18 ♥ 20:16:00

Ny saker i deras webbshop!

Det finns nya saker i deras webbshop nu! Dock var mobilskalen slutsålda på några minuter, för efter 8 minuter att killarna hade sagt att det fanns nya saker så var leopard skalet slutsåldt! Men mössorna finns kvar och så men jag får inte köpa :'(  Skulle göra vad som helst för att få en sån mössa! Men jaja det var det jag ville säga. Jo juste, jag har två videos som jag vill lägga upp här på bloggen men det går inte så jag ska försöka igen lite senare:) Och aa jag vet att min uppdateringet suger men jag håller Försöker vara så aktiv som möjligt!:)
 
//Maria
 
 

2014-01-15 ♥ 15:56:00

Jag vet...

jag har haft en usel uppdatering men just nu är det ganska mycket plugg att göra… Själv så har jag piano oxå… det krånglar sig lite med att blogga men hoppas att ni förstår. Jag och Maria går ju i samma klass o skola då förstårs men sen har vi typ ett litet test på fredag angående Gustav Vasa så aa… det är kanske inte så viktigt men man måste ändå plugga… men det var det jag ville säga! Såfort jag har gjort alla mina läxor ska jag genast börja skriva igen! Jag lovar! Men Maria kommer nog inte heller skriva denna veckan så tyvärr… Men vi hörs nästa vecka tror jag! Ha en bra dag!

//Emma

2014-01-11 ♥ 19:43:56

Whaaat?!?😂😂😂😂

The Foo?!😂

//Maria

2014-01-11 ♥ 13:06:00

förlåt

Att jag inte har uppdaterat... men det är för att jag har skaffat en egen blogg... fast jag vill inte säga vad den heter för det handlar ju inte nått om The fooo så ja skippar det... men iallafall igår så hittade jag en jätterolig bild på vår lilla Omar♥ aja men bilden är under
                                              
 
     Hahahhahaha sååå söt♥
Hejdå!♥
//Emma
                                       
                                          

2014-01-07 ♥ 22:12:17

Vem sitter du fast med?

Själv sitter jag fast med Felix och Oscar!😏 Dock har jag gjort den så det var meningen!😂

//Maria


2014-01-06 ♥ 17:39:00

hahahahaha

Bästa videon asså!

 

Nt min video:)


2014-01-06 ♥ 14:06:43

Är det Oscar?😱😔

Hittade bilden på Instagram


//Maria2014-01-06 ♥ 00:09:44

Jag och Ogge är twins!😂😏👌


//Maria

2014-01-05 ♥ 18:42:14

I Will never forget you kapitel 1

Hejsan jag är en tjej som älskar att vara med kompisar. Ehm de är helt enkelt underbara! Jag bor Sthlm. Jag bodde först i Malmö men för ca 4 år sedan flyttade min familj till Stockholm, så jag har fått den stockholmska dialekten nu! Jag fick många vänner ganska snabbt. Jag är inte populär i skolan, det tycker inte jag iallafall. Men jag kanske är en utav de "omtyckta" i skolan ifall man säger så.  Vår familj är ganska rik..lät bortskämd där men sorry. Vi har ett ganska stort hus, vi har en övervåning och där är mitt rum och ett gäst rum. Så nästan hela övervåningen är min. Mitt rum är väldigt stort jämfört med de andra vanliga rummen i andra hus. Jag har ett normalt stort bad rum, asså det är inte för litet eller för stort. Sedan har jag en soffa och en tv. Till det har jag ju självklart ett bord till. Jag har en du dubbelsäng, jag tycker att det är skönare. Jag har också ett smink bord där sminkar jag mig och sånt, jag har också en spegel i mitt rum. Vår familj har VÄLDIGT mycket vitt i vårt hus. I mitt rum är det är nästan bara vitt, lite svart och lite rosa. Jo juste jag glömde presentera mig själv och min familj. Jag heter Elin och är 15 år gammal, bast va! Haha, ne men både mina föräldrar är advokater så de jobbar väldigt mycket och de måste resa iväg en hel del ibland. Jag är inte det ensamma barnet i familjen, eller kanske, men jag har en brosa som heter Alex, han är 18 år gammal och har flyttat ut, han bor med sin tjej i Norrbotten i Piteå. Ibland på loven kommer han hem. Så man kan säga att jag nästan är det ensamma barnet i familjen. Det var typ det.Ehm borde jag säga det? Aa men det gör jag. Jag hade en pojkvän under 2013 och han var helt underbar, men han gjorde slut pga en andledning som var dryg och från och med den dagen har jag varit singel och tackat nej till alla som har frågat!
*Nästa dag skolan börjar*
Jippie skolan! Hahaha nej men skolan var väl okej. 2013 var det bästa året vet inte varför men jag hoppas att 2014 kommer bli lika grymt! Juste det nya super kända bandet "The Fooo" hade ju typ tagit över hela stock under 2013. De var väl söta och snygga men jag hade liksom inte tid för de. Jag är inte ens en "Foooer" som deras fans heter. Nej men nu skulle jag och gå och möta mina vänner sen skulle vi gå till skolan tillsammans. Ungefär 1/4 av mina vänner är foooers så jag kanske har täffat de någon gång. Jag skulle gissa på 5 ggr kanske. Jag kom ihåg när skulle följa med Clara till studion så var man tvungen att stå ute för att vänta på de, sedan när de kom sprang alla till de. Jag gick långsamt och stod utanför "folk massan" Clara var först utav med att ta kort. När de skulle in till studion sa någon utan killarna: vill inte du ha en kram? Jag tackade nej såklart för jag gillade de liksom inte...Men såklart tror de att alla är foooers och vill ha deras kramar och kramade om mig, jag fick en gruppkram som många foooers skulle vilja ha, det var väl andå onödigt? Jag ville ju inte ens. Min min var sur och de frågade varför och lade sig i. Sedan gav jag de ett ganska taskigt svar som jag ångrade, jag sa: Ni tror att alla här är foooers, men ni har tydligen fel! Jag är inte en foooer! Jag tackade nej till era kramar och ni lyssnar inte?! Ah! Ni är så fjantiga! Sedan gick jag iväg och jag kände hur allas blickar riktades mot mig. De andra gångerna jag följde med har det ignorerat som om jag inte finns. Den gången var den sämsta dagen under 2013. Jo juste efter det hände fick jag såklart hat på Twitter och på en massa andra sociala medier. Skolan ringde in och dagen gick snabbt, vi slutade halv fyra och vi gick till Expresso House och vi var framme ca klockan kvart i fyra. Klockan halv fem kom fyra killar in, jag såg först inte vilka det var men sen så var det killarna i The Fooo. Jag såg hur de tittade på mig och jag skämdes sjukt mycket. Jag bestämde mig för att säga förlåt och mina vänner fattade inte vad jag höll på med.
Felix perspektiv: Det var en tjej som kom fram till mig och boysen, jag kände igen henne men inte från vart. Jo! Hon förnedrade mig och killarna en gång, hon blev super arg för att jag o killarna gav henne en gruppkram utan hennes tillåtelse. 
- Ehm hej, jag är den dära tjej som råkade bli as arga på er en gång under 2013. Jag blev så arg för att ni kramade mig helt random utan min tillåtelse. Det var inte meningen att bli så arg för en sån liten sak. Jag är ledsen. 
Det är lugnt vi borde har frågat först och vi trodde att du var en Foooer för att du stod vid vår studio. 
- Ne, jag skulle bara hänga med min kompis Clara.
Vi är ledsen för att du fick så mycket hat på Twitter osv. Foooers kan ta illa upp rätt snabbt ibland och missförstå det. 
-tack för att ni förlät mig.
Elina's perspektiv: Jag gick tillbaka till mitt bord och självklart frågade vad som hände, efter nån minut att jag hade gått och satt så var det någon som kom förbi mig och lämnade en lapp, han inte riktigt se vem det var men han luktade gått!^^ Men jag öppnade lappen och det var ett mobilnummer.
-Ullala, Elina har en beundrare. Sa mina vänner och retades med mig. Jag kolade mig runt och en utav killarna nickade mot mig. Jag kom inte ihåg vad han hette så jag frågade mina vänner och beskrev han för jag ville liksom inte peka på vem det var! Han hette tydligen Felix, funny! Men vi åkte hem jag fick ett sms från ett okänt nummer. Det stod Hej! 
Vem är det skrev jag tillbaka, det är Felix, har du nt lagt in mitt nummer än? 
Nej jag tänkte göra det efter att jag har pluggat. Skrev jag tillbaka
Jaha men plugga du då stod de och sen var det en pussmun och ett hjärta. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det har va min nya novell:) jag var fortfarande osäker på namne men kommentera på förslag vad novellen an heta:)
 
//Maia

2014-01-05 ♥ 14:45:51

Hahaha😂👌


//Maria

2014-01-04 ♥ 22:00:00

I Just Need Some Love Kapitel 4

´´Hej´´
´´Det var längesen vi sågs´´
´´Aa det va det men uhm... jag hittar inte hem´´ Jag skrattade och visade att hon skulle följa med mig. Hon bodde nära mig så det var inget problem att hitta hem.
 
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
 
Fannies perspektiv:

´´Tack så mycket.´´
´´Det är lugnt.´´ Det blev en lååång tystnad. Vill han hänga med in? Ska jag fråga eller kommer jag verka för på? Kanske han inte alls tycker om mig. Är jag för tjock? För ful? Klängig? Aja YOLO nudå.
´´Vill du hänga med in?´´ Han kollade på mig och log. Aa det ville han. Pust. Jag låste upp och sen gick vi in. Han kollade sig runtomkring och sa - det är fint. Jag log och tackade. Sen gick vi in till köket och tog fram snacks. Vad skulle vi göra. Kolla på film? Nej det är inte roligt. Men däremot... FIFA! 
´´Felix...?´´
´´Aa?´´
´´Ska vi spela FIFA?´´
´´JAAAA!!´´ Haha han är nog lite galen i det... Jag tog fram två spelkonsoller och vi började spela. 3-3 naa ganska bra. Jag är faktiskt en tjej...
 
Felix perspektiv:

Jag måste faktiskt erkänna att hon är grym på Fifa. Bäst att jag vinner nu annars är jag ju inte en man. Hehe. Det hela slutade med 5-3. Jag förlora! Mot en tjej däremot. Hon flinade mot mig och retade mig... Jag hoppade på henne och kittlade henne. Haha hon har ett sånt gulligt skratt! Jag hoppade av henne och sa att det var dags att gå hem och hon nickade. Sen ställde hon sig upp och gick till dörren. När vi skulle säga hejdå så kollade vi på varandra. Jag måste säga nått nu. Jag kysste henne på kinden och sa hejdå sen vände jag kepsen och gick hem. ´´Kindkyssen´´var speciell. Jag kysser nästan alla foooers på kinden men alla andra kyssar är likadana. Inga känslor alls. Varför känner jag mig alldeles pirrig när jag kysste henne? Vad är det hon gör med mig. Jag har fått känslor för henne. Jag är helt säker. Nästan. Typ eller? Jag måste iallafall säga det till henne annars spricker jag snart. Jag kan inte hålla känslor för mig själv. Ska jag bjuda ut henne på en dejt? Ja det ska jag göra... Fast jag kanske är lite för på? Det är faktiskt Daffs dotter. Han kommer typ freaka ut om han ser vad jag håller på med henne. Fast jag träffade ju henne idag... Ska jag vänta eller? Oj jag är kär. Alltså riktigt kär. Jag frågar mig själv typ. Aa det får bli så. Jag ska fråga henne när jag kommer hem. Fast genom sms annars blir det pinsamt om hon nobbar mig... Fast ska vi bli ihop först då eller? När jag kom hem. Hon ska bli min... Eller hon kanske har en pojkvän!? Varför har jag inte tänkt på det tidigare!? Skit också...
 
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
 
SÅÅÅ! Vad tycker ni? Själv blev jag ganska nöjd. Jag har stooora planer. Somsagt förlåt att jag inte har skrivit på länge. SES DÅ<3
 
//Emma Puss:*
 

2014-01-04 ♥ 21:33:04

❤❤

Ser ni den mössan Omar har på sig? Den är köpt på madlady.se. Hehe vet inte vrf jag skrev det men ni kanske också vill ha en sån mössa!:)

//Maria
2014-01-04 ♥ 21:13:02

Haaaj!

Länge sen ja uppdaterat… ja vet. Det suger men aja. Iallafall så har jag hört att det är många som har rivit konsertbiljetterna till Annexet? Lixom what? Varför. Det var ju typ nått om att killarna hade lagt ut en bild på facebook och sen skrivit att de skulle satsa på skolan och inte musiken men att det står ´´joking´´eller nått sånt. Vet inte. Men aja är inte det ganska dumt att riva biljetterna? Men ses. Jag ska fortsätta att skriva novellen nu så aa. //Emma<3

2014-01-04 ♥ 17:26:00

Info om min (Marias) novell

Jag tyckte att min novell (I know you love me) var ganska dåliga...asså jag hade inte så många idéer till den, så jag tänkte börja om på en ny novell:) Dock vet jag inte vad den ska heta. Inatt klockan 1 ungefär så började jag tänk på min nya novell och jag har byggt upp början lite grann valt huvudpersonen utav killarna. Sen försökte jag komma på vad den skulle heta men jag kom inte på något så ifall DU har något förslag dela med dig det:) Jo juste, jag kanske snor LITE idéer från I kow you love mig och Don't leave me alone så att ni vet. Men bara lite;)
 
Tack i förhand //Maria

2014-01-03 ♥ 22:23:00

Bilder från FB

Här får ni några bilder från Fb som de lade ut nyss:)
 
//Maria
 
 
 

 
 

2014-01-02 ♥ 20:58:58

"Visste du att..?"

Här kommer några "visste du att..?" bilder. De flesta bilderna som det inte står något cred på är det jag som har redigerat bilderna men då är faktan från The Fooo News och de som har cred i bilden är ifrån The Fooo Swe. Men jag skriver vilka som är vilka:) jo juste jag lägger inte upp alla för jag ska ha några visste du att..? Bilder i reserv till nästa gång:) Sen så vill jag veta ifall ni fick veta något nytt? Och hur många av alla de ni kunde?:) Jag visste allt här men det är ju olika!

P.s jag lägger ut den idag ist! Jag har ett annat reserv inlägg:)

//Maria


The Fooo News (men jag har redigerat bilderna)
The Fooo Swe


2014-01-02 ♥ 20:06:15

Super ledsen!

Hello Foooer! Jag är så sjukt ledsen över min dåliga uppdatering. Jag har varit med Emma, Nha Khanh och Livia igår sedan sov jag över hos Emma med Nha khanh och jag var kvar där tills eftermiddagen och sen så åkte vi tre och simmade. Imorgon kommer jag kommer att ta en massa "visste du att...?" Bilder men det är inte jag som gör de så jag kommer sno några från Instagram och bloggar!:) jag ger självklart cred ifall jag inte har tagit bilden. Sedan tänkte jag att ifall både jag och Emma kunde ha reserv inlägg som finns i utkastet för ibland när man inte hinner redigera eller skriva en novell typ så finns ju reserv inläggen i utkastet, alltså helt enkelt reserv inlägg:) Men ja nu ska jag kolla på PLL och skriva ett inlägg på min andra blogg! Hejdå!   //Mari
RSS 2.0