2013-12-13 ♥ 18:01:00

Tävlingsdags!!!

Hejsan jag och Emma har bestämt att vi ska ha en giveaway! Vi har köpt allting och det är något vi själva vill ha. Jag och Emma gör denna tävling för att vi vill ha fler läsare dock är det ju snart julafton! Vi vill dela med oss av detta för att ni är underbara läsare! 
Vi säger inte vad vi har köpt och vi vill att vinnaren ska öppna paketet när det är julafton! Vi vet inte riktigt exakt när paketet kommer, det beror på hur lång tid det tar och hur många personer som är med. Ifall det inte är tillräckligt med många personer som är med så avbryter vi tävlingen...:/  Men jaja nu kommer reglerna!
 
 
          Regler:
  1. Följ oss på instagram mariaphaam & eemma12321
  2. Sprid vår blogg (theffooo.blogg.se) på olika sociala medier t.ex. Instagram, Twitter, Facebook och kik. Du måste sprida vår blogg på Instagram genom att lägga upp en bild på vår blogg och skriva t.ex."följ/läs den här bloggen theffooo.blogg.se" 
  3. Screenshota alla bilder du har spridit vår blogg på och skicka det till oss på kik! (eemmaa12321)
  4. Skriv "Jag är med" och kommentera vad du heter på instagram:) Så är du med och tävlar om en shoutout på bådas instagram, tre saker i ett paket/julklapp och en imagines.
Lycka till! Vi lottar ut vinnaren snart när tillräckligt många som är med och tävlar:)
Vi ska försöka lotta ut vinnaren innan julafton!
 
//Emma & Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0