2013-10-08 ♥ 21:16:00

Don't leave me alone kapitel 8

Vi tog upp min "Macbook" till min säng och tittade på en annan film. Vi var uppe tills klockan ett och somnade sedan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda's perspektiv: När jag och Felix vaknade upp vid 11-tiden, sen gick vi ner för att fixat frukost till mig och Felix och även till Oscar och Olivia. När vi kom ner så var Oscar och Olivia redan där nere och hade redan fixat frukost till oss. Oscar sa att Felix hade nog "bad hair day" idag. Då sa Felix men kolla på dig då bro!;) Fast Felix var fortfarande söt även han hade "bad hair day" elr inte.
Felix's perspektiv: Jag hade fått sms av Daff att vi skulle vara i studion idag och jobba. Jag sa det till Amanda och hon blev ganska ledsen. Jag sa till henne att jag kunde komma till henne vid klockan 18.00, men hon skulle på någon fest som hon hade blivit bjuden av Hanna Bodelson. Jag blev ganska orolig för jag var rädd att hon skulle lämna mig och hitta nån annan.. Jag frågade ifall det behövdes att jag var där? Hon fattade vad jag menade och sa att jag inte behövde det!;)
Amanda's perspektiv: När Felix och Oscar hade gjort klart sig så skulle de gå, men innan det så kramade jag Felix länge och sedan kysste honom. Där efter så sa jag Hejdå till både Felix och Oscar.
När de gick så sprang vi upp för trapporna. Jag och Olivia tänkte gå och köpa nya klänningar till festen. Vi bytte om ganska snabbt och bara satt på concelear, fondation, puder, blush (rosh), bronser och mascara. Sedan gick jag och Olivia ut och skulle köpa nya klänningar. Nu var klockan ca halv ett när vi gick och vi hade 2 och en halv timme på oss att köpa klänningar. (2 timmar senare)  
Jag och Olivia hade hittat perfekta klänningar. Jag och Olivia åkte hem till mig och fixade oss. Klockan var halv sex. Hanna skulle visst hämta mig och Olivia hos mig och sedan skulle vi åka till festen. Vi åkte taxi dit! När vi kom fram var lokalen ganska stor. Men vi. Var inte så många kanske 35 pers. Ungefär 20 tjejer och 15 killar. Det var inte en fest där man drack öl.. Utan mer som disco! Fast lie festligare. Killarna där var rätt snälla de var inte som de andra. Jag träffade en jättesnäll kille där som hette Oliver. Jag och han blev jättebra vänner. Det roliga var att jag skulle gå på samma skola som honom. För han gick på samma som Clara Borthwick och jag skulle gå på samma skola som henne men inte samma klass. Jag var en 98 och han med! Festen var till 11 och nu var klockan elva. Jag och Oliver hade bytt nummer och fått varandras kik och sånt och följde varandra på insta och Twitter. Men nu var jag och Olivia tvungna att åka hem. Felix skulle skjutsa hem mig med sin moppe för han ville det och Oscar skulle skjutsa hem Olivia. Felix skulle sova över hos mig igen, det skulle Oscar också göra fast han skulle va med Olivia. 
När vi kom hem till mig så frågade Felix om allt möjligt, ifall de var kul, om jag träffade några killar. Jag sa att det var kulnoch att jag träffade en kille som var som kompis! Jag fick höja tonen på som kompis så han inte skulle missförstå det igen. Han frågade hur han var och allt! Och sen tog det slut tills jag sa: Jag gillar ingen annan än dig! Och kysste honom. Han sa bara att han inte ville att jag skulle lämna honom. Jag sa att jag skulle aldrig göra det bara ifall han kunde låta mig vara med vem som helst tillomed killar utan att han ska bli avundsjuk eller något, och han gick med på det. När jag hade pratat klart med Felix så tvättade jag av sminket och bytte om.
Felix's perspektiv: När Amanda gick in till badrummet så plingade hennes mobil, det var någon som hade "kikat" henne som hette tydligen Oliver. Jag funderade över på vem det var sen kom jag på att det kanske var han Amanda träffade. Jag tänkte att jag inte skulle svara eller något för jag ville visa att jag inte skulle bli avundsjuk mer. När hon kom ut från badrummet sa hon vem var det som sms:ade mig och då sa jag att det var ngn som hette Oliver. Hon såg glad ut för att jag inte blev sur elr ngt!:) Hon blev så glad att hon krama mig! Men nu skulle jag gå in och göra mig i ordning. 
 
Amanda's klänning
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitlet ksk inte var jättelång men men.. Jag ville bara säga att jag har lite tomma idéer på hur novellen ska handla om i dom andra kapitlerna. Så skriv jättegärna här nere på olika idéer på hur novellen ska handla om. Om det är ngt fel stavat elr ngt så är det för att jag inte har kollat igenom det!:)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0