2013-10-31 ♥ 21:34:42

Ledsen...

Hey men det är nått fel med aa jag vet inte men typ blogg.se så jaaa... Men jag LOVAR att jag skrev! Haha jag skrev om den två gånger. Jag kommer ihåg efter första gången så det gick rätt snabbt att skriva. Men imorn kommer iallafall två kapitlar... Ledsen hörrni... see ya:*<3

//Emma

2013-10-31 ♥ 21:13:32

Asså... Helt sjukt!

Hej! Vile bah säga att jag är så himla dum! Haha men jag skrev ett långt kapitel innan men dum som jag va så glömde jag att publicera den! Skit asså.. Sen hade jag sparat den som utkast men sen raderade jag utkastet hehe... Men jag fortsätter att skriva nu då. Liv eller död jag ska skriva klart den! See you later:)
 
//Emma

2013-10-30 ♥ 20:28:51

Info om miniturnén

EYYOOOO! So, this is what we're gonna do: on Friday and Saturday in örebro and Norrköping we will announce WHERE we'll perform an hour and a half before go-time. We'll start at 16:45 (4:45pm) on both Friday and Saturday, and we'll tell you more about Göteborg as soon as we know! Okay? Okay! See you there everyone

Svenska

EYYOOOO! Så detta är vad vi ska göra: på fredag ​​och lördag i Örebro och Norrköping kommer vi att meddela var vi ska utföra en och en halv timme innan go-tiden. Vi börjar kl 16:45 (4:45) på både fredag ​​och lördag, och vi ska berätta mer om Göteborg så fort vi vet! Okej? Okej! Vi ses där alla

2013-10-30 ♥ 18:56:00

Don't leave me alone kapitel 14

Det var eftermiddag jag skulle ta ett snack med Felix. Vi hade våra disksussioner men aa..Jag var ju inte säker på ifall jag gillade William eller inte så vi tog en paus.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda's perspketiv: Dagen började med att Olivia kom in med frukost för att göra mig på bättre humör. Felix hade sms:at mig mer än 50 gånger och bad om förlåtelse och frågade ifall vi kunde bli tillsammans igen, och det hade William och frågat. Det var sjukt, jag hade varit tillsammans med Felix i 1 månad! Jag hoppades på att fira något med honom fast jag är inte så säker på det längre eftersom att vi har tagit en paus...Sommarlovet var snart slut. Hur skulle det vara i skolan?? Skulle dom fråga efter mig och Felix? Jag hamnade i samma klass som Hanna så det var ganska tur för jag hade lärt känna henne riktigt bra! Det jag kunde tänka på nu var vem jag skulle välja mellan William och Felix. Jag skulle åke ner till Borås igen för att snacka om William och Felix med Ida idag eftersom att hon var den ända som kude snacka idag. Felix fortsatte säga förlåt och skriva en texter om att han gjorde fel och att han saknade mig, själv så tyckte jag att det var jättegulliga texter, men asså William då? Jag kunde ju liksom inte bara glömma honom han var min bästa vän! Men nu skuylle jag åka ner till Borås och sancka med Ida. Jag åkte direkt och sa till Olivia. Hon frågade ifall Oscar kunde komma förbi och självklart fick han det. Olivia och Oscar var så fina ihop<3 Varje gång jag tänkte på dom tillsammans började jag tänka på mina och Felix minnen. Det var så roligt att vara med Felix, men vi splittrades..
(Några timmar senare)
Jag var framme , nu skulle jag bara möte upp Ida på tågstationen. Jag såg William, jag tänkte gå till honom tills jag såg att han kysste en annan tjej. Jag blev chockad och sårad. Jag trodde att han gillade mig, men han kanske bara gillade mig som vän. Men det borde inte vara det för han frågade ifall vi kunde bli tillsammans ju, han hade sårat mig mer än vad Felix hade gjort. William var min bästa kompis! Jag litade på honom otroligt mycket, men nu vet jag att han är en stor fet lögn. Nu behövde jag verkligen prata med Ida. Hon kom och såg mig ledsen så hon började springa mot mig.
Ida's perspektiv: Jag frågade direkt vad som hade hänt och hon berättade allt. Hur kunde William göra så han var/är ju min bästa kompis också, jag såg att Amanda var jättesårad pgr William. Jag vände mig om och kollade efter William, han stod och höll en tjej hand. Vi åkte hem till mig och pratade. Jag sa till Amanda att hon skulle berätta allt till William vad hon såg. Hon gjorde det, de bestämde att dom skulle vara vänner. 
Amanda's perspketiv: När jag hade pratat/skrivit med William så skulle jag åka hem och lägga upp en bild med text och berätta allt mellan mig och Felix för det var sjukt många som undrade vad som hade hänt. Jag lade upp bilden och på bilden stod det: Having a boyfriend is not always easy. Jag fick väldigt många likes och många kommentarer, 1 fjrärde del av kommentarerna var hat, jag kollade igenom kommentarerna. Felix skrev en kommentar till dom som hade skrivit hat till mig. Han skrev: Bara för att jag och Amanda har varit tillsammans behöver ni skriva hat till henne för att vi har gjort slut, det gör mig ledsen att ni skriver hat foooers. Jag tyckte att det var jättesnällt av honom att göra skriva det. Jag skulle självklart säga tack till honom men det gjorde jag på sms ist. Visst var det jättesnällt av honom att skriva det men ifall jag var tillsammans med honom så kanske han kunde såra mig igen och jag visste verkligen inte ifall jag orkade med det igen. Men jag kanske skulle ta chansen at bli tillsammans med Felix igen. Det ska jag! Jag sms:ade honom direkt. Han blev jätteglad men vi kunde inte träffas idag han skulle vara i studion. Jag satt hemma och kollade på film. Olivia var också där för att Oscar skulle ju också liksom vara i studion. Jag och Olivia kollade på film fast vi snackade mest om vad som hade hänt under dagen ist. Jag var tvungnen att passa på att vara med Felix innan sommarlovet var slut men han kunde ju inte idag. Kockan var bara 19.17. Vid åtta kom Felix över. Jag blev ju as glad över att han kunde komma direkt efter studion. Jag "hoppade på" honom och kramade honom direkt. Han undrade just varför han skulle få en till chans för han hade typ fått 2 eller 3 chanser på sig. Jag berättade allt om William och han blev ganska sur på honom för att han hade sårat mig mig det viktiga var att jag var med Felix.
William's perspektiv: Jag skulle åka hem till Amanda för att säga förlåt, när jag var framme så var dörren inte stängd så jag gick in och såg Felix och Amanda kyssas..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoppas ni gillade kapitlet så ses vi i nästa inlägg! Puss:*  //Maria
 

2013-10-30 ♥ 16:57:21

Aww så söt!

//Maria

P.s. Ett kapitel kommer upp idag


2013-10-29 ♥ 19:03:05

Just Give Me A Chance kapitel 20

Mirandas. Jag tog den. Precis då öppnades ytterdörren och alla skrek till. Det var bara Karin och Mirandas föräldrar. Alla skrattande lite lättat. Efter filmen var klockan 22:47. Vi gick och gjorde oss iordning. Jag gick efter Miranda. Jag gick in i rummet för att hämta min tandborste. Miranda och Ogge stog utanför och jag hörde att Ogge sa:
- Vad bra att vi har gjort det och säg ingenting till Omar! VAD SA HAN!? Vad har de gjort? Jag gick ut och sa:
-
 
***************************************************************************************
Mirandas perspektiv:
Jag och Ogge pratade efter filmen. Det handlade om pratet vi hade. Vi var nog lite för nära Omars rum eftersom han kom ut lite arg tror jag...Okej han var väldigt arg. Jag stod där förvånad, chockad och lite stum. Ogge fick sköta snacket. Han sa:
-Va? Nej asså det är inte som du tror... Vi hade ett litet snack bara. Omar nickade men sen frågade han vad det var vi snackade om. Jag och Ogge kollade på varandra och försökte komma på nått att säga. Liksom att säga att vi har varit ihop är nog inte så bra att säga nu när han är på det humöret... Okej kom på nått bra att säga nu då. Jag öppnade munnen men avbröts av att Felix ropade på oss. Vi gick för att se vad han ville han sa:
- Guys och uhm Miranda vore det inte kul om vi sov tillsammans i ett rum? Alla nickade instämmande. Vi tog madrasserna till rummet. Någons mage kurrade. Vi kollade runt för att se vems. Felix. Han log ursäktande. Han var sugen på pizza.  Men vi har ju redan gjort oss iordning... Haha. Vi beställde en pizza och efter ungefär 10 minuter så plingade dörrklockan till. Oscar sprang ut ur rummet och tog pizzan. Vi hörde några trappsteg ut och doften av pizza spred sig i rummet. Jag och Felix gick till köket för att hämta bestick. Felix verkade lite bekymrad. Jag frågade hur läget var och han sa:
- Asså Omar är min bästa vän du vet bestiie (haha) men han är inte särskilt bra med tjejer. Han stannar inte hos en tjej länge så akta dig okej!? Jag log åt honom och nickade. Sen sa jag:
- Det är lugnt. Jag tänker aldrig låta en kille såra mig. Det har hänt alltför många gånger...
 Vi gick upp till rummet och alla högg in direkt. När vi ätit oss mätta så somnade alla.
 
(Nästa morgon)
Jag vaknade och kollade mig runt. Alla sov förutom jag och Omar. Vi mötte varandras blick. Ånej jag måste se hemsk ut. Jaja. Jag tog min mobil och kollade på alla sociala nätverk. Som ja t.ex Instagram och twitter. Jag märkte att jag fått flera hundra följare. Jag kollade igenom de och såg att Omar, Ogge , Felix och Oscar också följde mig. Kanske därför. Jaha vad ska hända idag då? Det är ungefär en vecka kvar i Norrland.  Skönt. Jag längtar tills vi börjar skolan igen och kommer hem igen. Eller asså ja... Till Stockholm då...
 
(Spolar annars blir det tråkigt!:D)
Ja nu är jag och Omar offeciellt ihop. Låååång historia men aa. Hur ska det bli när jag är i Stockholm? Han kanske kommer och hälsar på! Jag har förresten inte sagt att jag bor i Stockholm nu. Äsch det kommer fram förr eller senare.
 
(Spolar när hon börjar skolan)
Jag är nu hemma i Stockholm och huset och rummen är jättefina! Mitt rum är enormt och jag har en WIC. Jag hade redan valt kläder till första skoldagen. Jag gick motvilligt upp ur sängen och gjorde mig iordning. Jag duschade och fönade håret efter så plattade jag håret. Jag sminkade mig naturligt och efter gick jag ner till köket och såg mina föräldrar äta frukost. När jag hade ätit klart så skjutsade min pappa mig till skolan. Jag gick ut när vi var framme och jag fick genast allas blickar på mig. Jag sa hejdå till min pappa och gick in i byggnaden. Jag letade efter rektorns kontor. Efter några minuters letande gav jag upp. Jag hörde någon säga:
- Är du vilsen eller? Jag vände mig om och såg Ogge. Jag nickade lättat. Han skrattade till och visade mig vägen till rektorns kontor. När vi var framme tackade jag honom och gick in. Jag fick koden till skåpet 142 och sen fick jag schemat. Jag hade SO första timmen. Yey mitt favvoämne. Jag letade efter klassrummet och det gick bättre än väntat. Allting gick bättre än väntat.
När skoldagen äntligen var slut så gick jag till bussen och jag steg av vid den rätta stationen. Jag såg mitt hem. Jag kollade igenom twitter. Det var många som hade twittrat till mig. Det var ett speciellt som jag kollade lite extra på. Det var Omar och en tjej som kysstes. HUR KUNDE HAN!? Nej men det var droppen jag har varit ihop med många killar som har varit otrogen mot mig. Jag ringde till Felix helt förstörd. Som tur var så svarade han efter bara två signaler. Han blev orolig i rösten det hörde man. Han skulle komma hem till mig och som tur var så visste han vart jag bodde. Jag och Felix borde inte så långt ifrån varandra, Någon knackade på dörren och jag sprang ner och öppnade. Jag omfamnades av Felix.
 
Felix perspektiv:
Miranda var helt söndergråten. Omar hade varit otrogen mot henne. Det gjorde ont att hon var ledsen. Det stack till i hjärtat. Visst Omar kanske är en player men det är nått som inte stämmer... Han skulle aldrig göra så mot Miranda. Eller skulle han...? Jag ringde Oscar och Ogge. De skulle komma om bara några minuter. Vi måste fixa till Omar. De såg Miranda och de blev oroliga. Jag berättade vad som hade hänt.  De nickade när jag sa att det måste vara ett missförstånd. Miranda satt helt tyst hela tiden antagligen så är hon i chock. Vi bestämde att Miranda skulle ringa. Hon vägrade och därför så skulle vi skicka sms. Först så ringde vi för att veta om han var vid sin mobil. När han svarade så la vi på att började skriva på sms:et. Vi försökte hålla en låg profil om att vi visste att han var otrogen så det blev ungefär så här...:
VARFÖR VAR DU OTROGEN MOT MIRANDA!? (japp lågprofil haha) Han skrev tillbaka. Va? Vad snackar du om. Vi hade skrivit på min mobil.
 
***************************************************************************************
Hey ledsen att det inte blev sååååååååååååå långt men jag hade helt glömt bort att skriva så aa jag började klockan sex typ haha, Men det får bli så här. Men ni vet hur det är nu när det är höstlov nu va? Man sitter ju inte och skriver 24/7... Men jag ska i alla fall försöka att uppdatera. Fortsätt att sprida bloggen! Love yaaaa:*<3
 
 
 
 
 

2013-10-28 ♥ 21:10:16

:(

Heej! Ville bah säga att jag är så grymt ledsen över dålig uppdatering...(som vanligt dåe) men ni kan räkna med att det kommer ett långt kapitel imorn! Den ska bli såhäääääääääääääääääääääääääääääär lång!:) P.s ni vet om att det är storm ute va?:o haha... //Emma

2013-10-28 ♥ 13:24:00

Hade visst fel igen...

Nu är det så att The Fooo ska uppträda på städerna: Norrköping, Örebro och Göteborg. Vilka dagar kolla här ner!
 
Fredag = Örebro
Lördag = Norrköping
Söndag = Göteborg
 
Sen står det såhär:
 
Så nu är det upp till er att bestämma VAR i varje stad vi ska uppträda. Tweeta eller Instagramma era förslag med hashtagen #ComeHereFooo med en bild och ett namn på platsen, så väljer vi ut ett ställe per stad på onsdag! SNART SES VI, KAN KNAPPT VÄNTA <3
 
Det var det kom ihåg att hashtaga  #ComeHereFooo med en bild och ett namn på platsen! Tiden vet vi inte riktigt men vi ska ta reda på det:)   //Maria

2013-10-27 ♥ 22:09:55

Haha Felix på "Vi är bäst"

Idag var jag på bio och då såg jag Felix i filmen "Vi är bäst" Haha jag bah! OMG det är ju Felix! Jag hann inte ta något foto men aja..   //Maria

2013-10-27 ♥ 10:07:15

Skrev fel!😁

Hejsan jag ville bara säga att jag skrev fel i ett inlägg och där stod det: P.s kolla in The Fooo's nya låt! Men det ska stå kolla in The Fooo's nya cover!:) För det är verkligen inte The Fooo som har skrivit den:).    //Maria

2013-10-27 ♥ 09:54:14

Yes!!

Nu vet vi dagarna men vi vet inte vilken dag dom ska uppträda på Göteborg, Norrköping elr Örebro    //Maria2013-10-26 ♥ 22:44:46

Haha!😹😹😹

Hittade denna bilden och där stod det att det var pizzakväll, men det är inte riktigt en pizzakväll för där sitter Felix och äter något annat!😂     //Maria2013-10-26 ♥ 19:59:56

OMG!!! Göteborg!!!😱😱😱😱😱😱😱😱

Dags att tjata på föräldrarna att åka till Göteborg under höstlovet!👊😂❤❤❤❤  //Maria
2013-10-26 ♥ 10:33:17

Älskar refrängen!

//Maria


2013-10-25 ♥ 16:47:01

Wooow...


//Maria❤
 P.s kolla in deras nya låt!!!

2013-10-24 ♥ 22:19:22

Så Fint skrivet!❤❤❤

Jag har redan sett den här bilden men jag glömde lägga upp den på bloggen så här har ni den!:) 

Så himla fin skrivet asså!❤❤❤❤❤❤ We❤You
//Maria❤

2013-10-24 ♥ 22:08:38

Ska ni....?

Felix fyller ju år imorgon och då ska jag självklart gratta Felix prick 00.00! Det ska bli awesome! Jo juste! The Fooo har en STOR suprise imorgon som de ska berätta imorn!☺ Ingen vet vad det handlar om förutom The Fooo och deras crew!:) Suprise kallas för #FoooAttack

2013-10-24 ♥ 21:46:07

Felix håller tal!

Man hör inte så tydligt så höj volymen lite:) //Maria


2013-10-24 ♥ 21:43:29

Felix födelsesång

Här har ni en video där några foooers sjunger för Felix utan att han vet om det! Efter denna videon kommer det annan video!:) //Maria


2013-10-24 ♥ 21:06:00

Just Give Me A Chance kapitel 20

När vi tillsist såg tåget komma på perrongen så sa vi hejdå. Vi satte oss vid ett ledigt bås. Jag somnade efter bara 10 minuter. Jag var riktigt trött. När vi var framme så tog vi våra väskor och gick ut ur tåget. Vi letade efter Felix. Humm... han borde vara här nu. Fast det är klart. Han är alltid sen och håller aldrig reda på tiden. Asså jag funderar på att ge honom en klocka fast det kanske inte ens hjälper... Vi såg han komma med en tjej jämte sig. Kanske en foooer som ville träffa oss. När han kom närmre så var det inte vilken tjej som helst utan det var Miranda...
 

***************************************************************************************
 
Mirandas perspektiv:

Ju närmre jag kom till Omar desto mer nervös blev jag... Åh... Han såg så söt ut där med sin resväska och den kepsen. När vi ingefär två armlängder ifrån varandra så kollade vi på varandra. Oh shit jag drunknar i hans chokladbruna ögon. Felix vevade sin hand framför mina ögon. Jag rodnade och kollade bort. Oj vad pinsamt att vi bara stog och stirrade på varandra... Äsch bäst att bara strunta i honom. Ja det tänker jag göra. Resan hem var jag som vanligt och jag mötte inte Omars blick, eller ja jag försökte iallafall. När vi var hemma hos Felix moster så jag jag snabbt in i rummet som just nu var mitt. Jag märkte att mina föräldrar inte var hemma. Jag ringde snabbt upp de och de sa att de kollade på möbler till det nya huset. Juste jag hade nästan glömt att jag skulle flytta till Stockholm om lite mer än en vecka. Jag hade faktiskt varit här uppe i Norrland i typ fem dagar. Det har varit kul att lära känna Felix och grabbarna. Jag hade så tråkigt så jag la mig på sängen med en suck. Jag tog min mobil och kollade igenom alla bilder, vilket var ganska mycket. Jag kollade på bilderna som var gamla typ tre år. jag har bara haft min mobil i en månad ( iphone 5 ) men jag har skickat över en massa. Det var på mig och en random kille. HAA! Han liknar faktiskt Ogge! Konstigt... Jaja måste vara ett gammalt ex. Jag bläddrade igenom alla bilder fast jag kunde inte få ut Ogge ur huvudet. Jag gick ner och såg att killarna satt vid matbordet med sina mobiler. Jag harklade mig och jag fick genast alla blickar på mig. Jag frågade om jag fick prata med Ogge lite. Alla nickade lite förvånade. Han ställde sig sakta upp och gick till mig. Jag måste få det överstökat nu. Jag sa så här:
Hej..uhm... jag undrar om du känner igen mig? Jag fick ett svar som jag trodde att jag inte skulle få. 
- Jag tror det... Men säg INGENTING! Du vet att Omar är litesmåkär i dig va? Jag nickade lite. Ånej Ogge var mitt ex...
 
Omars perspektiv:

Miranda kom ner från sitt rum och in i köket där jag och killarna satt med våra mobiler. Hon frågade om hon fick prata med Ogge lite. Båda gick iväg efter ungefär 5 minuter så orkade inte jag mer. Jag gick iväg och jag kände hur killarna kollade på mig. Jag gick in i rummet vi skulle sova i. Klart hon inte gillar mig... Varför skulle någon tjej gilla mig när Felix är med. Han är ju ett charmtroll... Jag hörde några mummel sen så stängdes dörren och ganska tunga steg hördes nerför trappan. Sen hördes prat i nedervåningen. Efter hördes ett par lätta steg och stannade utanför dörren. Någon knackade jag sa kom in. Dörren öppnades och där stog Miranda. Såklart. 
 
(Efter samtalet)

Det känns ganska bra att vi har pratat. Jag gillar henne. Hon gillar mig men vi är inte tillsammans. Vi gick ner och hade det bra. Vi satte på en film tillsammans med killarna. En skräckis blev det. War Of The Death blev det. När det hände en läskig scen kände jag en hand söka sig till min. Mirandas. Jag tog den. Precis då öppnades ytterdörren och alla skrek till. Det var bara Karin och Mirandas föräldrar. Alla skrattande lite lättat. Efter filmen var klockan 22:47. Vi gick och gjorde oss iordning. Jag gick efter Miranda. Jag gick in i rummet för att hämta min tandborste. Miranda och Ogge stog utanför och jag hörde att Ogge sa:
- Vad bra att vi har gjort det och säg ingenting till Omar! VAD SA HAN!? Vad har de gjort? Jag gick ut och sa:
-
 
***************************************************************************************
DOM DOM DOOOOM... Men jaja lite drama blev det kanske man aa...  Var baar tvungen att skriva och lägga ut någonting! Sees snart!!! <3

2013-10-24 ♥ 20:29:47

Tjeena!!!!:)

Heeej jag och Maria har bestämt att vi ska göra en liten tävling för att skaffa fram fler läsare:) Men vi är typ hel tomma i huvudet så ni kan bara skriva i kommentarerna vad ni vill ha för tävling! Skriv också vad man kan vinna fast det är helt frivilligt att skriva! Men isåfall kommer jag och Maria på nått förr eller senare:D Puss:*<3

2013-10-23 ♥ 19:37:22

Don't leave me alone kapitel 13

Vi fortsatte att mysa till klockan tolv för att vi satt men hans MacBook och kollade på en annan film, efter tolv så gick vi och la oss och somnade.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Amandas's perspektiv: Idag var det en speciell dag! Jag och Felix skulle åka till Varberg och träffa min "barndomsvän" Det ska bli så kul att träffa honom för jag har inte träffat honom sen jag var 7år. Vi båda bodde i Borås då men därefter jag var 7år så flyttade han till Varberg. Han hette William. Han och jag var bästa kompisar och faktiskt lite mer, men efter han flyttade så började jag vara med Lina, Ida, Alice, Klara, Moa,Emelie och alla de andra killarna! Vi skulle åka tåg dit idag klockan14.00. Vi var ju hemma hos Felix så Felix packade sina kläder och därefter skulle vi åka hem till mig och packa.
Felix's perspektiv: Jag hade packat färdigt och nu skulle vi åka taxi hem till Amanda och sen åka ner till stationen. Nu hade Vi åkt hem till Amanda och hon hade packat klart. Nu åkte vi ner till tågstationen och där nere mötte jag mina brother och Olivia. När vi tog förväl så hoppade vi på tåget direkt.
Amanda's perspektiv: Vi satt på tåget och plötsligt fick jag en massa tankar om att det var fel att ge Felix en till chans, jag kanske inte skulla bli tsm men ngn känd alls. Jag fick massor med negativa tankar om Felix. Sedan dök en tank ifall jag och Felix skulle göra slut. Det ville jag inte, men jag var inte riktigt säker. Vi satt på åget och försökte släppa tankarna. Jag försökte mysa med Felix så länge, vi tog kort och la upp det på instagram och spelade spel på mobilen. Jag var tvungen att fråga honom ifall han älskade mig lika mycket som förr, han sa att det gjorde han och kysste mig. Kyssen kändes inte som vanligt. Denna gången var det som att få en liten puss på kinden. Efter jag frågade det så var det ganska stelt mellan mig och Felix, vi sov faktiskt nästan hela resan. Nu var vi framme och han stod där! jag kände igen honom direkt! Han var faktiskt riktigt söt. Jag sprang direkt och kramade honom! Det var så längesen jag träffade honom!
William's perspektiv: Jag såg Amanda och hon var lite söt. Jag kramade henne länge och där bakom henne var det någon som kom. Jag släppte ner Amanda och hon sa att det var hennes kille som hon hade berättat om att han skulle komma. Jag sa hej till honom och hette tydligen Felix. Amanda's perspektiv: Vi åkte direkt till donken för att äta. Felix satt jämte mig och William framför oss. Jag hade så himla kul med William så jag nästan inte hade tid för Felix. Nu hade vi ätit klart och vi skulle åka till stranden! Vi satt där på stranden och pratade galet! Det kändes som att jag hade känslor för William. William hade tagit med sin nye bästa tjejkompis! Hon hette Elin, jag lärde känna henne direkt och hon var en foooer så hon tog kort med Felix och så och han verkade ju glad! Men nu var Felix lite glader när Elin kom. Klockan var 21.00 det var ganska ljust ute så vi gick på bio! Jag satt mig jämte Felix oxh William på varsin sida och Elin satt jämte Felix, för Felix bad henne att göra det...Jag trodde faktiskt att jag skulle bli avundsjuk men det kändes inget i kroppen. Vi kollade på komedi, jag och William hade lika kul som när vi var små. Jag märkte att Felix försökte göra mig avundsjuk men det gick ju inte för det kändes verkligen som att jag inte gillade Felix mer utan att jag gillade William. nu var klockan halv 11 och vi var påväg till hotellet. Vi hade hyrt en stor svit så att alla vi 4 kunde vara i den. Sviten var jättelyxig och vi betalade lite var. Det var 2 rum. Vi alla ville inte sova två och två för det skulle ju kännas konstigt för mig att sova med Felix igen..Så vi bestämde oss att ta alla madrasser och lägga de framför tv:n och ta bort soffbordet. Denna gången så la William jämte mig och Elin jämte mig och Felix jämte Elin. Jag och Felix hade med våra MacBook och vi tog min och kopplade upp den till tv:n så vi alla fryr kunde se på film. Jag och Elin valde film och vi var ganska lika varandra! Vi var uppna ganska länge! Vid halv tre så somnade vi alla. Vi vaknade upp kl:11.56. Jag vaknade först och sen väckte jag William och sedan tog jag och William våra kuddar och slog dom på Elin och Felix. När det vaknade så gick vi upp direkt och skulle äte frukost men frukosten var slut för länge sen så vi städade undan madrasserna och gjorde oss iordning och skulle ner till ett Café och köpa en fralla eller något. Dessa två dagar har varit superkul men nu var det dags att Felix och jag att åka hem. Vi sa hejdå och William gav mig en liten puss på kinden. Jag såg ganska förvånad och William blev generad och jag bara log för jag visste inte vad jag skulle säga. Jag vände mig bak för att gå och där stod Felix..Han sa inget till William han sa tillomed inte hejdå, Felix bara hoppade på tåget. Jag och Felix satt mittemot varandra. Vi sa inget till varandra. Jag var tvungen att säga förlåt till Felix och det gjorde jag. Jag satte mig jämte Felix, och sa förlåt. Han sa att det var okej, han frågade ifall jag fortfarande gillade honom. Jag talade sanning och berättade att jag inte visste för varje gång vi var så var det liksom inte ngt extra i kroppen. Felix fick trårar och han trokade genast bort dom. Jag blev ju också lite ledsen för jag ville ju ha både Felix och William. Vi var hemme nu i Stockholm. Där var det massor med foooers! Vi blev fast bland foooerna för de ville ju verkligen komma fram till felix och ifall de lät mig gå så skulle kanske någon smita sig före. Efter tio min så fick vi äntligen komma ut och då gick jag till Olivia direkt för jag hade saknat henne grymt mycket! Jag berättade allt för Olivia, att jag kanske hade känslor för William och att det var stelt mellan mig och Felix och allltannat. DEt var eftermiddag och jag skulle ta ett snack med Felix. Vi hade våra diskussioner men aa..jag var ju inte säker på ifall jag gillade William eller inte så vi tog en paus igen!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ledsen för jätttedålig uppdatering men aa här har ni kapitlet!  //Maria
 

2013-10-23 ♥ 17:37:00

Sååå glad!

 
Hejsan hejsan!
Idag så kollade jag på statistiken och de senaste dagarna har statistiken vart skitbra!
Så ungefär vid halv åtta tiden kommer upp ett nytt kapitel från "Don't leave me alone" Så ja koll utkik!
 Puss och kram //Maria

2013-10-22 ♥ 20:54:00

Just Give Me A Chance kapitel 19

(Senaste )
Jag menar Miranda gillar verkligen Omar och hon och jag är ju bästa vänner. Jag klappade henne på ryggen. Där satt vi tills vi hörde min moster ropa i undervåningen. Dags att äta. Det blev potatis med fiskpinnar. Yey älskar det. Haha.   ***************************************************************************************
 
Omars perspektiv:

Yess äntligen ska jag träffa mina bros! Har längtat haha. Allt är så tråkigt hemma. Jag ringde Ogge och sen Oscar vi skulle åka upp till Norrland. Jag ringde på kvällen och när jag berättade nyheterna så verkade han inte så glad över det. Vad har hänt? Var det ett dåligt tillfälle att berätta? Att komma dit överhuvudtaget!? Jaja okej. Men nu ska jag packa. Jag fick upp ett litet bildspel i huvudet. En repris på vad som hände i Stockholm med Miranda. Åh... hennes doft, hennes söta skratt och hennes ja ALLTING! Jag saknar henne!!! Jag kanske inte skulle bli arg över att hon kramade en annan kille jag menar vi var ju inte ens ihop... Äsch ingen idé att tänka på det nu. Hon är borta från mitt liv.
Åh om  hon bara Okej nej tänk inte på det. Fortsätt nudå. Jag la mig trött på sängen. Puh det var jobbigt att packa. Jag hade inte med så mycket men ändå. Jag kände ögonlocken bli tyngre och tyngre för varje sekund. Jag vaknade av att min mobil ringde. Jag svarade utan att se vem det var som ringde. Hallå sa jag lite irreterad över att ha väckt mig. På andra sidan luren hörde jag en pigg röst. Oscar. Klockan var visst 10:47 och tåget skulle gå klockan 13:00. Jag måste skynda mig! Vi pratade lite och sen så la jag på. Oh shit klockan är 11:00. Jag gick till köket för att äta min frulle. Efter 10 minuter så var jag klar. Sen gick jag och borstade tänderna och efter så duschade jag. Åh vad skönt med en varm dusch! Jag valde bara svarta byxor, en vit t-shirt och en snapback med som det stog OBEY på. Jag ringde till Oscar och frågade om de var klara. Det var de. Vi skulle mötas i t stationen. När jag var framme tog jag min väska och letade efter de. Jag hittade de vid allt godis. Haha. Jag skrattade och de hörde mig, vände sig om och hälsade. Sen fortsatte de bara att äta sitt godis. Klockan var 12:54. När de äntligen var mätta på godis gick vi dit där tåget skulle komma. Vi såg en massa foooers. Såklart så stannade vi och tog kort med de. När vi tillsist såg tåget komma på perrongen så sa vi hejdå. Vi satte oss vid ett ledigt bås. Jag somnade efter bara 10 minuter. Jag var riktigt trött. När vi var framme så tog vi våra väskor och gick ut ur tåget. Vi letade efter Felix. Humm... han borde vara här nu. Fast det är klart. Han är alltid sen och håller aldrig reda på tiden. Asså jag funderar på att ge honom en klocka fast det kanske inte ens hjälper... Vi såg han komma med en tjej jämte sig. Kanske en foooer som ville träffa oss. När han kom närmre så var det inte vilken tjej som helst utan det var Miranda...
 

***************************************************************************************
 
ett kort kapitel och typ inget drama sorry i'm not a dramaqueen;) men iaf så är det askonstigt att skriva på mobilen! Ledsen för alla stavfel!!!:/

2013-10-22 ♥ 20:23:09

Assååå...:/

Jag måste skriva kapitlet jag lovade på mobilen:'( det kommer att bli konstigt! Men bättre det än inget right?:) okej men jag måste börja nu haha förmodligen kommer det lite senare^^

2013-10-22 ♥ 16:57:34

Så himla ledsen...

Som ni kanske har märkt så har inte jag (Maria) uppdaterat alls så bra...😔 Det kommer kanske upp ett kapitel idag på eftermiddagen!😊 

Här har ni en liten bild som jag har gjort😊 Ge CRED. //Maria2013-10-22 ♥ 16:40:50

Sååå ledsen som vanligt...

Hej! Ville bah säga att jag är så sjukt ledsen över dålig uppdatering från mig!😠 Det var inte ett så bra slut på förra kapitlet...😔 Men jag kommer att bättra mig det är bara att jag har en simtävling snart och den är viktigt för mig så aa...😅 Men nästa kapiel kommer SNART! 😁

2013-10-21 ♥ 17:45:00

Ny design!

Hejsan Hejsan! Jag vet inte om ni har märkt det men vi har en nu design! Jag tkr att det är jätte fin iaf men vad tkr ni?:)  //Maria

2013-10-21 ♥ 17:25:00

Tävling!

Hejsan! Jag visar ingen bild tyvärr för jag har inte mycket tid kvar men här nere står det allt om tävlingen!  //Maria
 
 
Tävling: 
Är du redo att göra din röst hörd Foooers?! Denna vecka ska vi släppa ny musik och för att fira detta kommer vi att besöka tre städer runt om i Sverige under höstlovet! Vi kommer att ge exklusiva föreställningar och vi vill att du kan bestämma vilka städer vi ska besöka! Tag # TheFoooTo följt av din stad (t.ex. # TheFoooToStockholm) på Instagram, Twitter och Facebook. Du kan använda taggen så många gånger du vill. Ju mer du använder den, desto större chans att vi besöker din stad! Utöver detta kan du också rösta för din stad genom att skicka ett e-mail till thefoooto@gmail.com med din stad i ämnesraden. En e-post = en röst. Och killar, det finns ingen gräns för hur många e-postmeddelanden du kan skicka;) Så är du redo att kämpa för din stad!

2013-10-21 ♥ 17:21:00

Dator/ipad förbud

Hejsan! Nu blir det ett snabbt inlägg för att jag har dator/ipad förbud, och just ni så skriver jag detta på datorn men jag fick 5 minuters datortid så ja! Efter det här inlägget kommer det en bild på en tväling som pågår just nu. The Fooo har en ny låt och jag hade för mig att man skulle skicka mail elr ngt till dom var och säga vart de ska uppträda. Ngt sånt men det kommer bild:)  //Maria

2013-10-20 ♥ 21:02:52

TestVideo

//Maria


2013-10-19 ♥ 18:57:29

Haha Omar!!😂😂👍


2013-10-19 ♥ 18:56:00

Haha! Ni talar Brittiska perfekt ju!👌😘

 


2013-10-19 ♥ 11:14:41

Ojoj, vilken snygging! Tror att jag håller på att dö!😍😘😵

VÅR BILD GE CRED ~Maria


2013-10-18 ♥ 17:40:00

Hello!:D

ville bara säga att jag och Maria har skaffat ett instagram konto! Skulle vara grymt kul om ni som har instagram följer oss!:) Sök efter theffooo4ever. Vi kommer att uppdatera så mycket vi kan där men såklart här oxå! Haha Puss!:*<3

//Emma

2013-10-18 ♥ 16:37:00

#Fooofriday!

Idag var det exakt 6 månader sen The Fooo släppte "Kangaroos" det är sjukt att dom har kommit så långt! Men det är inte bara det utan Fooofriday! Woho! Så vad ska ni göra då?    //Maria
 

2013-10-17 ♥ 21:08:00

Liten video från Mix Megapol

Hej! Här har ni en liten video som egentligen är två videos men aja, videorna är inte mina. Är det bara jag, men jag älskar när Felix sjunger "you" & "dooo" på ljusa toner<3    //Maria


2013-10-17 ♥ 20:59:45

Just Give Me A Chance kapitel 18

(Senaste)
Det var väldigt fint här. Det var inte heller Foooers som var här.  Vi hittade en plats. Precis när jag skulle sola började det regna. Skit. Jag kollade på Felix. Han skrattade till. Jag tog min handduk och täckte den över mitt huvud. Felix gjorde likadant och vi gick till ett träd och ställde oss under. Jag kollade på trädet. Det var en stor gran. Jag tyckte bara att det var ett vanligt träd. Inget märkvärdigt med det. Men då såg jag det...
 
***************************************************************************************
 
Felix Perspektiv:

Jag och Miranda gick till nån badplats. Precis då vi skulle sola och bada började det regna. Typiskt... Men jag och Miranda sökte skydd under ett träd. Miranda kollade runt nästan hela tiden. Jag märkte att hon spände sig jämte mig. Jag letade efter hennes blick och då såg jag att hon kollade på nått som var skrivet på trädstammen.
M+F=Sant.
Hon såg lite obekväm. Jag visste inte om jag skulle vara glad eller inte. Jag menar hon är ju min bästa vän och så. Jag har inte känslor för henna va? Jag hoppas inte det iallafall... Jag sa:
- Äsch det betyder ingenting. Hon nickade lite försiktigt. Vi väntade på att det skulle sluta regna. Efter ungefär 10 minuter slutade det. Vi gick sakta men säkert hem. Det var stelt mellan oss. När vi äntligen såg det röda huset pustade jag ut, det verkade Miranda också göra. När vi kom in mötte vi Mirandas föräldrar och min moster. De var fullt upptagna med att packa upp grejer de hade köpt. Jag gick upp till mitt rum. Jag somnade på sängen. 
*RIIIINGRIIIING*
Jag svarade utan att se vem som ringde:
- Hallå det är Felix här.
-Tja brooo hörde jag Omar säga på andra sidan luren. Han berättade att han och killarna hade bestämt att åka till Norrland och träffa mig. Ånej... Miranda! Det sa jag såklart inte högt. Jag harklade mig och mm:ade. Jahopp de skulle komma om bara en dag. Jag gick ner till Karin och berättade att de skulle komma. När jag berättat klart hörde jag någon springa upp för trapporna. Miranda. Jag sprang efter henne. Hon hade stängt dörren efter henne. Jga gick in utan att knacka. Där satt Miranda på sängen. Hon sa att Omar HATAR henne och det gör de andra me. Jag kunde ha sagt att de inte alls gjorde det men ska jag tala sanning eller inte. Jag menar Miranda gillar verkligen Omar och hon och jag är ju bästa vänner. Jag klappade henne på ryggen. Där satt vi tills vi hörde min moster ropa i undervåningen. Dags att äta. Det blev potatis med fiskpinnar. Yey älskar det. Haha. 
 
 
 
 
 
 
***************************************************************************************
 
Heej dåligt kapitel och inget drama och jag är ledsen...😪 Men jag vet inte vad den ska handla om!!! Okej jag har typ ångest här hemma... men jaja... Freda imorn och ja det ska bli asgrymt!😜
 
 

2013-10-16 ♥ 20:47:30

Don't leave me alone kapitel 12

Felix börjaade gå emot Omar och jag sprang direkt till Felix och sa att han skulle ta det lugnt, han lyssnade på mig och jag kramade Felix så att han skulle bli lugn. Jag blev ju jätte chokad över att Omar gjorde det. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda's perspektiv: Jag var fortfarande chockad över vad som hade hänt igår...Omar hade sagt förlåt till mig jättemånga gånger, han skrev förlåt på ett sms. Jag visste verkligen inte vad jag skulle svara, för lugnt kunde jag ju inte skriva för det var det ju inte. Tillslut kom jag på vad jag skulle skriva tillbaka och det var att han skulle säga förlåt, inte till mig utan till Felix. 
Omar's perspektiv: Jag skulle säga förlåt till Felix! Hur skulle jag kunna göra det?!? Vi var ju osams för att vi bråkade om Amanda. Det skulle aldrig gå att jag bad om förlåtelse till Felix, jo det skulle gå men kännas konstigt! Jag var ju tvungen att göra det så att Amanda skulle bli glad, och kanske få känslor för mig. Yes! Detta kanske var min chans att få Amanda ifrån Felix. Jag skulle åka och säga förlåt direkt för att Amanda skulle se att jag bad om förlåtelse, så att hon inte hade åkte hem innan jag kom.
Felix's perspektiv: Det var någon som plingade på dörren och jag öppnade, det var Omar. Vad ville han nu då, han ville säga förlåt till mig, han sa förlåt som att han tyckte att det var "kul" inte som att han menade det. Det blev liksom inget förlåt så jag kunde inte godkänna det. 
Amanda's perspektiv: Felix och Omar stod vid dörröppningen och pratade, det såg ut som att de höll på att bråka och det gjorde dom. Där efter så råkade Omar knuffa till Felix så att han ramlade med huvudet först, det lät som en jättestor smäll, han blev medvetslös och jag sprang direkt till honom och bad Omar att ringa 112. Efter 6 min så kom ambulansen, de bärde in Felix och de frågade vilka av oss som ville följa med. Självklart så frågade jag Omar ifall jag kunde åka med och det fick jag. Vi kom fram till sjukhuset ganska snabbt vi gick in i till våningen 4 och rum nr: 86. Sjuksköterskorna försökte ringa till Felixs föräldrar men de var ju på jobbresa. Nu skulle de undersöka Felix ifall det var något allvarligt, jag gick ut från rummet och ringde Daff och de så att dom kunde komma. Jag sa vilken våning och vilket nummer det var. Jag satt där ute och grät, jag ville verkligen inte att det skulle hända något med Felix. Nu hade det gått 5 min och dom kom! Olivia sprang till mig och kramade mig, hon försökte trösta mig men det gick inte för att jag var så himla orolig. När det hade gått 5 minuter till så kom doktorn ut och sa att de hade sytt fast stygn på Felix huvud och fått en liten gärnskakning, han sa att Felix skulle ta det lugnt tills stygnen hade gått bort. Stygnen syntes såklart inte för att håret täckte ju det. Vi alla fick komma in och väntade tills Felix skulle vakna upp. Jag satt där i rummet och fortsatte att gråta.
Omar's perspektiv: Jag hade fått ett dåligt samvete för att jag råkade knuffa till Felix så att han fick gärnskakning, visst vi båda ville ha Amanda men han är min bror.
Olivia's perspektiv: Jag hade ALDRIG sätt Amanda så här ledsen, jag försökte verkligen att trösta henne men det gick inte. 
Amanda's perspektiv: Mina tårar rann bara ner hela tiden, mitt smink blev förstört men det var inte det viktiga! Det viktiga var ifall Felix skulle må bra igen och minnas mig. Felix hade vaknat och jag blev överlycklig! Jag gick direkt till honom när han vaknade upp, jag höll hans hand och han sa Amanda men en svag röst, han kom ihåg mig! Men nu var han tvungen att vila. Han somnade om igen och jag gick tillbaka och satt mig. Efter tre minuter var han hel vaken, jag pratade med honom och han mindes inte så mycket men när jag berättade vad som hade hänt och vrf han var på sjukhus så kom han ihåg allting. Felix fick gå ifrån sjukhuset om två timmar för att vara säkra på att Felix mådde bra. Alla de andra gick hem så länge och Omar bad om att få prata med Felix privat.
Omar's perspektiv: Jag pratade med Felix och han förstod att jag inte knuffade till honom med mening, vi gav varandra en "bro-hug" Jag sa dessutom förlåt, Nu skulle jag åka hem och Amanda skulle stanna kvar.
Amanda's perspektiv: Nu hade det gått två timmar och vi fick åka hem, vi skulle åka taxi hem till Felix men innan vi åket hem så så frågade jag doktorn hur länge det skulle ta att stygnen skulle gå bort och sett skulle ta minst 2 veckor eftersom att de bara hade sytt lite grann. Nu var vi hemmas hos Felix igen och jag fick ta hand om Felix rätt mycket för han var skadad, vi satte på hans soffa och myste, nu skulle vi äta kvällsmat jag frågade vad han ville äta för något och han ville ha pasta sallad och då skulle det bli. Jag dukade fram och han kom och satte sig, han mådde rätt bra så det var lite som vanligt. När vi hade ätit klart så hjälte Felix mig att duka av och diska för han mådde bra nu. Nu var klockan var kvart över sju och vi satt oss på hans soffa och kollade på tv, tog fram snacks och dricka. Vi myste tills klockan blev tio och och sedan gjorde vi i ordning oss och gick upp till hans rum, vi fortsatte att mysa till klockan tolv för att vi satt men hans MacBook och kollade på en annan film, efter tolv så gick vi och la oss och somnade.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aa det var det här kapitlet, som vanligt har jag inget att säga så Goodbye!  //Maria❤


2013-10-16 ♥ 15:39:43

Nya saker på webbshoppen!!

Nu är de nya sakerna på webbshoppen ute! Checka in den och kolla på sakerna! //Maria 
www.thefooo.com
2013-10-15 ♥ 20:53:30

Hehe👌😘😂

That face liksom👌😂😘❤ (mena inget illa).  //Maria❤
2013-10-15 ♥ 20:49:18

Haha!😂

Detta ksk nt gäller om The Fooo elr jo lite men jag skickade en bild  på Felix till Emma och vad hon svara får ni se på bilden!👌😂👊 //Maria❤

2013-10-15 ♥ 20:42:49

Nej,fy vad gullig han är!

Kolla bilden!<3 Så himla gulligt asså! Nu blir jag as rörd!<3 Åh..så himla gullig liksom!❤❤❤❤   //Maria❤2013-10-14 ♥ 20:08:00

Don't leave me alone kapitel 11

Jag gav honom en till chans efter 20 minuters pratade. Han var så gullig och han hade ganska bra andledningar för att bli min igen så jag gav honom en till chans.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Felix's perspektiv: Det var helt sjukt att Amanda gav mig en till chans. Jag har gjort bort mig två gånger! Men Linn verklade jätte omtänksam och bara skön, det var ju Amanda med men det bara flög i mig. Jag tänkte verkligen skärpa till mig nu.
Amanda's perspektiv: Jag mådde lite dåligt över att jag blev så himla sanbbt på Felix och att han kunde inte bli det på mig. Men vad som fick mig ledsen och arg var att:
  1. Han stirrade i hennes ögon
  2. Han pratade typ bara med Linn
  3. Han la armen runt hennes axel
Aa då kunde jag så självklart bli arg och sur och ledsen. Det jag gjorde när jag var med mina killakompisar så pratade vi som vänner jag stirrade inte på dom som jag var stört kär och jag la inte min arm runt min kompis axel! Jag blev väldigt arg, frustrerad och ledsen på honom när jag tänkte på vad han hade gjor, men ändå gav jag honom en till chans. Hur kunde jag göra det liksom? För att jag kunde ju bli ist tillsammans med en kille som är mer lugn och är känd t.ex Ogge! Eller vrf inte bli tillsammans men någon som inte alls e känd?! Jag ville verkligen att det skulle bli bra mellan mig och Felix men asså Omar då? Kommer han fortfarande stöta på mig? Jusså höll mitt huvud explodera. Jag tänkte bara på ifall jag gjorde rätt och gav Felix en chans till. För det kändes som att jag gjorde fel. Men nu gick det inte att tänka på det. Felix skulle visst ta med mig ut här bara till stan och bara ungås, vrf han skulle göra det var som ett förlåt. Nu skulle jag bara göra mig i ordning och sedan skulle Felix hämta mig. Jag bytte om och var klar efter 45 min. Klockan 13.00 och Felix kom. Först gav han mig en blombukett, det var så himla fint av honom<3  Jag tog på mig ett par klackskor för att han sa att det skulle bli lite speciellt men lite normalt schema för det vi tänkte göra. Jag hoppade på han moppe och hade mina ben på ena sidan och höll mig fast mig där bak isället för hans midja för jag tyckte att det kändes konstigt att vi precis hade förlåtit varandra och sedan hålla om honom på hans midja direkt. Sedan sa Felix: 
Om du håller dig där bak kommer du att trilla. 
När han sa det lät jag mig ganska trygg eller vad nu man ska säga asså jag visste att vi kom tillbaka till varandra. Vi hade hittat varandra igen. Vi hoppade av moppen och gick in till gallerian "skrapan" Denna ången shoppade jag väldigt mycket, men jag tyckte att det var jättekul och det gjorde Felix med. Vi skrattade hela tiden och höll i händerna heela tiden. Sedan blev vi ganska tröstiga och gick till ett Café, det var ju foooers i gallerian och det var ju lite jobbigt att det typ kom fram personer varje femte minut. När vi satt på Caféet så var det några som kom fram men Felix bad om lite privat tid och dom gick iväg. De tog det lungt och sa Okej, vi förstår och sedan gick dom iväg. Jag och Felix  hade väldigt mycket privat tid nu, och vi hade VERKLIGEN hittat tillbaka till varandra. Det var så himla roligt att vi var med varandra nu. Jag kanske gjorde rätt val ändå att ge Felix en till chans. Nu var klockan 16.43 vi skulle precis iväg hem till Felix och jag skulle sova över, innan vi åkte till Felix så åkte vi hem till mig och jag skulle sova över hos Felix. Olivia hade fått en nyckel till vårt hus så att hon kunde komma in när hon ville, och jag litade såklart på Olivia att jag kunde ge nycklarna till henne för hon var ju som min syster. Jag sms:ade till Olivia att jag skulle sova över hos Felix, så hon och Oscar kunde ha huset för sig själva nu.Nu så åkte vi hem till Felix. Det skulle bli så kul att åka hem till Felix för jag hade ju bara varit där en gång. Jag hoppades verkligen att Felix föräldrar inte skulle vara hemma för då skulle det ha avrit pinsamt. Jag frågade Felix ifall de var hemma och det var dom inte dom var på någon jobbresa som var lite mer än halva sommarlovet för dom skulle sälja sina produkter i olika länder. Jag frågade ifall vilket jobb det var och det var samma jobb som mina föräldrar jobbade på! Men nu var vi hemma hos Felix och han skulle tydligen på toa så han sa att jag kunde sitta på soffan sen rätt som det var så Sa dom Grattis!  Jag blev så himla skrämd för att dom satt bakom soffan och jag skrek till som bara den! Då sa jag: Mmmen jag hade ju min födelsedag med er igår. Olivia: Men det blev ju inte så bra så vi fixade detta åt dig och idén var från Felix. Jag blev så himla glad och kramade allihopa. Jag frågade hur de visste att jag och Felix var sams och då sa det direkt Olivia. Men ingen av de visste att jag var tsm med Felix igen. Det här "kalaset" var mycket bättre från "kalaset" igår. Det var verkligen jättekul att umgås med alla. Det var samma personer som igår men detta var betydligt mycke bättre än det andra. När det var slut så gick skulle jag till köket för att dricka och Omar bad mig att följa med honom. Jag följde med honom och Omar började berätta hur mycket han gillade mig och jag försökte säga att jag var tsm med Felix men han avbröt mig hela tiden och kysste mig jag backade bak direkt och frågade vad han gjorde men en förvånad röst och ganska sur röst. Det var någon som hostade det var Daff och Felix som stod där! Det var ju jätte pinsamt att Daff stod där och Felix då...nej nej nej hoppas han hörde vad jag sa till Omar. Feix såg jättearg mot Omar då försot jag att Felix hörde vad jag sa till Omar. Felix börjaade gå emot Omar och jag sprang direkt till Felix och sa att han skulle ta det lugnt, han lyssnade på mi och jag kramade Felix så att han skulle bli lugn. Jag blev ju jätte chokad över att Omar gjorde det. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aa det var det här kapitlet, hoppas att ni gillade kapitlet:) Jag ska försöka att publicera mina kapitlar lite mer på eftermiddagen eller vad tycker ni? Kvällen eller eftermiddag? Skriv gärna här nere så jag vet för då kan jag försöka förbättra mig!:) P.s har inte kollat igenom det så aa //Maria

2013-10-14 ♥ 16:48:00

Heeej!:)

Det blir inget kapitel idag👎 jag vet... men jag har träning idag och jag orkade inte skriva ett efter skolan så jaaa... men hejdå! :) //Emma

2013-10-13 ♥ 21:02:00

Don't leave me alone kapitel 10

Jag trodde verkligen att Felix gillade mig, efter allt hade sagt om mig, att han ville ha mig och det. Jag sprang direkt upp till mitt rum, och skypade med Klara och alla de andra tjej kompisarna om Felix. 
Jag slutade skypa med dom när Olivia kom hem. Jag små grät lite då och då, och Olivia fanns alltid där för mig.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda's perspektiv: Dagarna blev tråkigare för varje dag efter när jag och Felix tog en paus. Olivia var med Oscar och det skulle jag inte förstöra. Hanna frågade ifall jag ville vara med henne för att jag var ju inte på humör. Jag bytte om och allting men jag sminkade aldrig mig och jag gick aldrig ut. De flesta dagarna var så hela tiden, jag trodde för en gång skulle att detta sommarlovet skulle bli det bästa någonsin men att träffa The Fooo var nog det värsta. (Tre dagar senare) 
Jag bestämde mig att gå ut och prata med Oliver (från stockholm) Vi skulle mötas vid plattan. Sen festen hade han varit en utav mina bästa kill kompisar. Vi träffades och vi skulle gå till Expresso house. Det kändes jättebra för att gå ut och prata med honom. Jag märkte att Omar stötte på mig heeela tiden på sistone. Jag stängde av ljdet och vibrationen på mobilen och fortsatte att prata med Oliver.
Felix's perspektiv: jag gick ut en sväng för att köpa drick till Omar, Oscar, Ogge, Daff och Michaela. Jag gick till Expresso house för att de ville ha det.  När jag gick in så såg jag Amanda och en kille. Det var Oliver. Det var konstigt, det var inte likt att Amanda att stöta på någon direkt efter vår lilla "paus". Jag försökte att undervika Amanda. Det var jätte fullt i expresso house så jag fick vänta. Det ända borde som var ledigt var jämte Amandas bord. Jag var trött i benen så jag var tvungen att sätta mig ner. Jag hörde Amanda säga: Oliver kan vi inte gå nu jag mår dåligt över att se honom vad som hade hänt emellan oss. Hon gick och hon tittade på mig och sedan kollade hon bort. 
Amanda's perspektiv: För varje gång som tänkte på Felix så mådde jag dåligt och orkade ingenting. Just nu när jag såg honom på Expresso house så sa jag till Oliver att det var dags att gå hemåt. Jag började gråta så jag kramade Oliver och tog en taxi hem. Nej jag kom hem så var det massa ballonger uppe och sedan gick jag runt och då sa några: Grattis! Det var Daff, Olivia, Omar, Ogge och Oscar. Självklart var inte Felix där. Jag var glad utanför mig men inom mig var jag fortfarande ledsen.
Felix's perspektiv: Jag fick ett meddelande från Oscar att han skulle ta med drickorna hem till Amanda. Jag ville verkligen inte hem till Amanda men de tvingade mig. Amanda öppnade dörren till mig och hon sa ingeting utan bara gick, i vanliga fall brukade hon säga Välkommen. Jag tog av mig skrona och gick in. Hon skulle blåsa ut ljusen när jag kom in. Vi satte oss ner och Omar satte sig jämte Amanda direkt. Jag försökte att inte bli arg efter som att vi tog ju en "paus" men vi hade ju inte riktigt gjort slut. Det såg ut som att hon trivdes med Omar. 
Amanda's perspektiv: Omar, Ogge och Daff skulle ge mig presenter. Omar gav mig ett halsband som det stod Love You. Han satte det på mig och Felix lutade sig bakåt mot stolen och satt i kors armade. Ogge gav mig ett jättefint armband, Daff gav mig ett par super snygga skor. Jag kämpade för att se så glad ut som möjligt utanför men sen gick det inte så jag puttade bak stolen och sprang upp till mitt sovrum. Efter 1 minut var det någon som knackade på min dörr jag frågade vem det var, det var Felix. Han frågade efter ifall han fick komma in och det fick han inte men han gjorde det ändå. Han ville prata det som han såg på expresso house. Han skulle missuppfatta det igen så jag ville inte prata om det men han tvingade mig. Han frågade vad jag gjorde med Oliver. Jag sa att vi bara umgås och pratade. Då sa Felix: Aaa verkligen det gjorde ni ju, ni är bara vänner även någon lägger armen runt någons axel. Då sa jag det är la klart för du gjorde det samma med Linn! Jag gav honom en till chans efter 20 minuters pratade. Han var så gullig och han hade ganska bra andledningar för att bli min igen så jag gav honom en till chans.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte orkat;) Men hoppas ni gillade kapitlet heeejdå! //Maria

2013-10-13 ♥ 20:04:00

Just Give Me A Chance kapitel 17

Senaste:
Jag skrek Dante högt. Inget svar ( eller skällande ). Onej tänk om de har tagit honom! Okej var brukar Dante vara då? Jag gick in i alla rum eller snarare så sprang jag. Nej de har han. Jag satte mig ner på soffan och suckade allt var meningslöst. Miranda kollade oroligt på mig. Hon klappade mig tröstande på axeln. Vi hörde en bil komma vid uppfarten. Vi kollade på varande lite oroligt. Ingen gör väl inbrott på samma hus samma dag va? Nej men det måste vara min moster och Mirandas föräldrar. Då så...
 
***************************************************************************************
 
Mirandas perspektiv:

Felix hund har blivit hundnappad... Haha vilket roligt ord!!! Okej inte tid att skämta. Han är riktigt ledsen det ser men stackars honom... Jag visste inte att killar är känslosamma. Men ja. Vi hörde en bil komma i uppfarten. Vi kollade på varandra det måste vara mina föräldrar och Karin. Vi hörde något i Karins rum. Det lät som att det var något som klöste. Vi gick snabbt dit och där var ju lilla DANTE!!! Felix sprang fram till honom. Åh... Har inte sett något sötare än människo- och djur kärlek! Någon kom in i huset. Det stod ju Karin och mina föräldrar de var chockade. Det såg man på deras ansiktsutryck. Felix kom bakom mig. Karin gick in. 
 
( Spolar över när de har städat annars blir det tråkigt!:D )
PUH... Det var riktigt jobbigt att städa men jag kände mig lite skyldig över att det blev inbrott här. Asså tänk att vi inte märkte nått. Nu var det mat. ÄNTLIGEN! Klockan var redan 20:30. Det blev spagetti och köttfärsgryta. När jag ätit klart tackade jag för maten och dukade av. Jag hörde Felix säga samma sak. Jag gick in i mitt rum och tog fram min Ipad. Jag gick in på Skype och såg att Julia var inne. Jag satt och pratade med henne. När klockan var 21:30 så sa vi hejdå. Jag gick ner till köket för att dricka något. Där satt mina föräldrar med Karin. Hon var ledsen det såg man. Jag gick fram lite försiktigt. Jag sa:     - Är det mitt fel att det blev inbrott. Man såg att Karins ansikte mjuknade och hon sa:    - Självklart inte sötnos. Jag nickade och tog ett glas juice. När jag hade druckit upp sa jag godnatt. Jag gick och borstade tänderna. Sen bytte jag om till pyjamas. Jag knackade lite försiktigt på Felix dörr. Inget svar, Jag öppnade och såg Felix som låg på rygg på sängen. Han sov med Dante på magen. AAAAWWWW.... Vad sött. Haha båda har varit med om mycket idag.
( Nästa morgon )

Jag satte mig upp på sängen. Jag kollade på klockan. Klockan var 07:42. Äsch lika bra att vakna. Jag borstade håret och gick in i badrummet. Jag borstade tänderna. Jag bytte sedan om till vita shorts och en svart spetstopp. När jag kollade på spegeln kände jag mig nöjd. Jag gick ner och såg att ingen hade vaknat. Jag tänker göra frukost till alla. Jag bestämde mig för pannkakor. Jag tog fram allt som behövdes. Jag höll på att göra en smet när jag hörde någon komma. Felix. Han hjälpte mig. När vi var klara dukade vi det fint. Vi väntade på att Karin skulle vakna. Vilket var efter ungefär 10 minuter. Klockan var bara 08:15. Hon blev imponerad. Hon skrattade. Mina föräldrar kom efter ungefär 5 minuter och då satte vi oss alla och åt. Idag skulle bli en dag då inget dåligt ska hända. Jag och Felix ska gå och bada vid en badplats ungefär 10 minuter härifrån. Jag och Felix satt och väntade på att de skulle äta klart. Vi dukade av och diskade. Karin gick till sitt rum. Mina föräldrar sa:    - Vad duktiga ni är! Vi tror att Karin behöver lite uppmuntran de senaste dagarna. Vi nickade förstående. När vi diskade klart så packade jag. Jag gick till Felix rum utan att knacka. Där var Felix bara byxor. Shiiiit vilken MAGE!!! Nej lugna ner dig! Han är din bästis. Han såg att jag kollade på hans mage. Jag rodnade och kollade bort. Han hade redan packat. Vi gick till badplatsen. När vi var framme kollade jag runt. Det var väldigt fint här. Det var inte heller Foooers som var här.  Vi hittade en plats. Precis när jag skulle sola började det regna. Skit. Jag kollade på Felix. Han skrattade till. Jag tog min handduk och täckte den över mitt huvud. Felix gjorde likadant och vi gick till ett träd och ställde oss under. Jag kollade på trädet. Det var en stor gran. Jag tyckte bara att det var ett vanligt träd. Inget märkvärdigt med det. Men då såg jag det...
 
***************************************************************************************
Inget drama här neee. Men jag tyckte bara att det skulle bli så sorgligt om Dante blev hundnappad!!! Så det får bli lyckligt mellan de. Ses imorn kanske!!!:) Jag kommer inte skriva om kläderna så mycket haha Puss:*<3
 
//Emma
 
 

2013-10-13 ♥ 19:43:33

Infomartion!

Hejsan! jag ville bara säga att det inte kanske kommer videos på The Fooo på ett ganska bra tag nu. Det är för att min videofyme har cp:at upp sig, jag gjorde ju ett nytt konto eftersom att det andra kontot var för mina vänner och så, men när jag skulle logga in på vårt blogg konto på ett annat videofyme konto så gick det inte och då kan jag inte få videorna till bloggen tyvärr:( //Maria

2013-10-13 ♥ 19:23:26

Just Give Me A Chance kapitel 16

Jaha menar du så men jag bara hälsar på min moster. Hon nickade, när jag frågade henne. Hon svarade att hon bara skulle hälsa på sin mammas vän med sina föräldrar. Jag nickade. Jag sa:
-Vad heter hon då? Jag frågade bara för att inte verka oartig hon svarade kort:
-Hon heter Karin. Men vänta det är ju min moster. Jag sa det högt och hon skrattade till och sa JAHA! Vi fortsatte att skratta tills Dante började skälla. Jag sa att jag måste fortsätta att gå med honom och hon nickade. Vi gick åt varsitt håll. Jag började se huset. 
 
***************************************************************************************
 
Mirandas perspektiv:

Åh...! Vad skönt med en promenad. Haha behövde lite egentid med uhm... mig själv!!! Jag fortsatte gå efter att ha pratat med Felix. Det kändes ändå ganska skönt mellan oss. Inte alls stelt. Oh shit nu ser jag huset... Hur ska det här gå nu då? Jag ska bo med Felix i två veckor. Tur att vi inte behöver dela rum. Haha oj det skulle bli konstigt. Jag gick in och mötte mina föräldrar som var påväg ut med Karin. De skulle handla någonstans. Men klockan är väl halv sju nu va? Jag gick till ´´mitt´´rum. Jag satte mig vid sängen och märkte att Julia hade ringt mig typ trettio tusen gånger. Jag hade haft den i bakfickan och stängt av ljudet. Jag kollade på alla sms:en. Det var mest -Hallå är du där? - Hallå!? - Har du glömt mig eller? - Svara dååå! - Har du träffat en kille eller? Haha. Det sista sms:et skrattade jag åt. Åh varför ska hon alltid vara så dramatisk? Men jag älskar henne iallafall. Någon knackade på dörren och jag sa ganska högt :  - Kom in. Felix huvud stack in och han såg orolig ut. Han frågade hur jag mådde. Haha vad gulligt! Jag svarade att jag mådde bra. Han sa bara okej. Jag sa åt honom att komma in och stänga dörren. Han gjorde som jag sa och vi satt åt varsitt håll på sängen. Vi skulle köra 20 frågor. Det här kommer bli kul. Det var bara snälla frågor vi frågade varandra som syskon och husdjur och så. Efter så pratade vi mellan himmel och jord. Vi skrattade åt samma saker hela tiden och Felix lyssnade faktiskt på vad jag sa. Det kändes som att vi blev bästa vänner på typ en timme. Men han är rolig och snäll det är bara det som en bästis är. Vi bestämde oss för att kolla på film. Vi valde filmen smurfarna 2. Jag älskar smurfarna. Döm mig inte! Haha. Vi satt och kollade på filmen. Jag hade inte sett den eftersom den är ny. Vi hörde att någon kom in i huset. Jaha det måste vara mina föräldrar och Karin då. Det var någon som letade efter en sak lät det som. Vi fortsatte att kolla på filmen och ungefär vid halva filmen så var det något som gick sönder. Det lät som ett glas eller en vas. Vi gick ner för att kolla hur det var där nere. Precis efter sista trappsteget stannade jag. Felix gick förbi mig. Allting var kaos här. Det har varit ett inbrott. Tänk att vi inte märkte något. 
 
Felix perspektiv:

Äntligen har jag och Miranda blivit vänner. Vi är nog bästa vänner nu! Vi skrattar åt samma saker. Vi skulle kolla  på film efter 20 frågor. Vi valde smurfarna 2. Den är nog ny. Precis när vi hade startat filmen så kom någon in i huset. Vi fortsatte att kolla på filmen. Men efter ungefär halva filmen var det nått som gick sönder. Det måste nog ha varit en vas. Vi gick ner. Miranda gick ner först. Hon stannade vid sista trappsteget. Jag gick förbi henne och såg att det har varit inbrott i huset medan vi kollade på filmen. Shit vad ska vi göra? Ringa polisen eller? Jag kollade på Miranda oroligt. Hon var alldeles tårögd. Jag tror att hon är rädd. Jag förstår henne. Det är jätteläskigt. Jag ringde min moster. Hon svarade efter tre signaler. Hon sa med en glad röst:  
Hallå det är Karin. Jag sa :   -Hej det är Felix. Uhmm... Det har lixom varit inbrott i huset medan ni var borta. 
Hon blev genast orolig det hörde man. Hon sa:  - Oj men vart var ni medan det skedde? Jag sa att vi kollade på film i övervåningen och att vi stängde dörren. Hon skulle komma så fort som möjligt. De var i nått köpcentrum som låg ganska långt bort tror jag. Jag och Miranda gick runt i huset för att se vad de kan ha tagit. Haha de hade tagit fjärrkontrollen men inte teven. Vilka idioter. Vi fortsatte att gå runt och helt plötsligt kom jag ihåg Dante. Jag skrek Dante högt. Inget svar ( eller skällande ). Onej tänk om de har tagit honom! Okej var brukar Dante vara då? Jag gick in i alla rum eller snarare så sprang jag. Nej de har han. Jag satte mig ner på soffan och suckade allt var meningslöst. Miranda kollade oroligt på mig. Hon klappade mig tröstande på axeln. Vi hörde en bil komma vid uppfarten. Vi kollade på varande lite oroligt. Ingen gör väl inbrott på samma hus samma dag va? Nej men det måste vara min moster och Mirandas föräldrar. Då så...
 
***************************************************************************************
Halloj!!!:D Ledsen för dålig uppdatering men ja... Det blev ganska mycket drama på detta kapitlet. Eller hur?:) Men det kommer ett kapitel till eftersom jag har gjort ALLA läxor. Åh... SÅ SKÖÖÖÖNT! Men ses senare då

2013-10-13 ♥ 09:30:00

Länkar ifrån Mix Megapol!:)

Här får ni några länkar ifrån Mix Megapol ifall ni missade det:) 
http://tv.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/article21341.ab
 
http://www.radioplay.se/mixmegapol/podarchive
 
http://www.expressen.se/tv/nyheter/primetime/trotsar-kylan-for-att-fa-mota-the-fooo/
 
Om ni har lyssnat på Mix Megapol med The Fooo så sa hon tjejen: Tränar ni lika mycket som Justin Bieber? För jag har hört att han har en super kropp! Felix: Är det nu jag skavisa den? Fast Felix sa typ showa den ist för visa!:P  Haha men jag tyckte att det var så kul men aja kolla länkarna ifall ni vill se hur det var på Mix Megapol!:)
//Maria
 
 
 

2013-10-12 ♥ 21:09:21

Finaste Felix!<3 <3


 //Maria

2013-10-12 ♥ 17:09:59

Vill också pussa Felix...😔😘😘😘

//Maria


2013-10-12 ♥ 11:36:00

Jag har hittat länken!

 
 
Hejsan! Jag hade ju sagt att jag inte såg The Fooo på "Världens barn gala" men det var för att jag bara kollade på första avsnittet det fanns två och om ni missade det har ni länken här nere!:) 👇
http://www.svt.se/varldens-barn/se-program/tillsammans-for-varldens-barn-10?autostart=true
 
Dom är med 27.10
//Maria

2013-10-11 ♥ 19:23:04

Var det bara jag?

Var det bara jag men jag såg faktiskt inte the fooo på "Världens barn gala" Men det ksk var för att jag använde ipaden också
//Maria

2013-10-11 ♥ 18:43:00

Om ni missade det kolla länken!

Om ni missade mix megapol med The Fooo så kolla länken! Pga att jag missade mix megafon var för att jag hade idrott/gympa på första timmenoch man måste vara ombytt och där i idrottshallen klockan halv nio och man måste lämna in sin mobilen också så ja..Men jag tycker att ni verkligen ska lyssna på den för den är ganska rolig! //Maria
http://www.radioplay.se/mixmegapol/podarchive2013-10-11 ♥ 18:19:48

Oj oj glömde!

Sätt på SVT1 För The Fooo ska vara med "Världens barn gala"den har redan börjat men dom har inte kommit än. Så skynda!!!  //Maria

2013-10-10 ♥ 15:50:28

Kolla Felix! Så himla gullig<3 <3

//Maria


2013-10-09 ♥ 21:02:49

Missa det inte!!

//Maria


2013-10-09 ♥ 20:29:00

Don't leave me alone kapitel 9

När hon kom ut från badrummet sa hon vem var det som sms:ade mig och då sa jag att det var ngn som hette Oliver. Hon såg glad ut för att jag inte blev sur elr ngt!:) Hon blev så glad att hon krama mig! Men nu skulle jag gå in och göra mig i ordning. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Nästa dag)
Amanda's perspektiv: Jag och Felix hade varit tillsammans lite mer än två veckor. Detta var sjukt! Jag hade varit tillsammans med ett utav Sveriges största band (Felix). Än så länge har jag fått Foooers som har söttat mig och sagt att jag och Felix passar så bra ihop. Men jag har ju självklart fått några enstakare som skriver t.ex: vrf väljer du henne hon e ju skitful. Men det är väl några sånna, antagligen tar jag bort dom kommentarerna eller bah skiter i dom. Men ifall de är samma person som är på mig och verkligen skriver hatkommentarer heela tiden så blockar jag dom. Men idag skulle jag och Olivia åka tåg ner till Borås och träffa våra gamla vänner, för att jag fyller år idag och jag skulle fira min födelsedag med Felix, Oscar, Ogge och Omar och Hanna och dom imorgon! Men idag skulle vi åka ner till Borås då och träffa våra gamla vänner och fira mig genom att gå på restaurang och shoppa och gå runt och sånt, vi har inte träffats någon gång sen jag flyttade till Stockholm. Men iaf, jag och Olivia skulle ta med oss Oscar och Felix. Visst det var väl kul att Felix och Oscar skulle följa med men liksom tänk så e det några foooers som ser Felix och Oscar när vi är ute på stan och då måste vi ju vänta på dom..Men aa, det kanske tog 3-4 timmar att åka tåg från Stockholm till Borås. Jag väckte Amanda och alla andra vid 09.00 för att vi skulle vara i Borås på eftermiddagen. Vi åt och sedan sminkade jag mig nartuligt och satte på mascara. Jag tog på mig ett par slitna short och en spets-tröja. Det skulle bli 25 grader idag så jag tyckte att det passade till. Till outfiten så tänkte jag piffa upp den med ett armband och jag tänkte bara ha ett par vita converse. Nu var klockan 11.15 vi satte på oss våra skor och jag tog med min jeans jacka ifall de behövdes, när vi var nere vid tågstationen så var klockan 11.25 Tåget skulle komma 11.30. Det var några foooers som stod där vid tågstationen och tog kort och så tills tåget kom. Det var ganska många men det var ju för att Felix och Oscar sa att de skulle till Borås på olika sociala medier.
Felix's perspektiv: Vi hoppade på tågstationen och några foooers vinkade till mig och Oscar och sedan tittade jag på Amanda ifall hon var avundsjuk men det var hon inte, hon var inte som mig som tur! Vi alla sov på tåget eftersom att vi kom hem till Amanda sent igår, och vaknade tidigt idag. Så vi sov på tåget i tre timmar. När vi vaknade upp så var vi framme!
Amanda's perspektiv: På tågstationen i Borås så var redan Olivias och mina vänner där. De saknade Olivia lika mycket som mig även hon fortfarande bodde i Borås. Men när vi kom ut från tåget så sprang vi direkt till dom och kramade dom. Där var det både tjejer och killar. När jag skulle krama mina killkompisar så kollade jag bakåt ifall Felix blev avundsjuk och det blev han inte. Sedan gick våra kompisar till Felix och Oscar och hälsade de var inte sånna foooers som var: OMG det är Felix och Oscar utan dom tog det lungt! Dom som var med mig och skulle fira mig och sånt var mina bästa vänner och dom hette: Alice, Ida, Klara, Moa, Emelie, Lina, Filip, Albin, Linus och Oliver (en annan Oliver). Vi var totalt 14 st pers, så vi var ganska många. De hade redan bestämt schemat så vi skulle först till ett Café och äta tårta. Tårtan hade dom betalat själv men ifall man ville ha dricka eller något mer så fick man betala det själv. Egentligen så brukar man ju inte betala något alls när man fyller år men nu var det annorlunda och det gillade jag! Jag fick smycken, smink, kläder och sånt som är mer "tonårspersenter" Vi satt där i Caféet i en timme. Det var jättetrevligt vi skrattade hela tiden. Nu var det dags att gå och shoppa. Killarna tyckte att det inte kanske var så kul att shoppa men de tyckte att det var kul att följa med oss! Vi shoppade inte alls så mycket för att vi hittade typ inget alls men var och en av tjejerna fick med sig minst tre saker. Nu skulle vi äta igen. Vi var rätt hungriga så vi gick och åt på restaurang, jag märkte att Felix höll väldigt mycket på med Lina..Jag blev ju inte sur men kanske lite ledsen. Men jag var ju tvungen att inte visa det för jag skulle ju vara glad för jag fyllde ju 15 år! Men iaf när vi hade ätit klart tog jag och alla andra förväl och jag kramade de extra mycket, och Felix kramade Lina extra mycket. Sedan sa jag hejdå och gick! Jag sms:ade med alla dom tillomed Olivia för jag ville prata med henne om Lina och Felix. Det kändes bra att skriva det till Olivia. Sedan bytte jag plats med Oscar och då satt jag jämte henne. Hon var som min syster! 
Felix's perspektiv: När vi satt på tåget bytte Amanda plats med Oscar jag blev förvånad. Hon såg ganska ledsen ut och jag visste inte vad som hade hänt, had jag gjort något fel? Jag sms:ade med henne och hon skrev tillbaka: ... När vi kom hem till Amanda så sa hon ingenting till mig hon var helt tyst och bara gick in till badrummet och bytte om och la sig sedan på sin säng.
Amanda's perspektiv: Jag var verkligen ledsen man såg ju hur betydligt mycket Felix gillade henne. Lina var en utav de mest mest mest bästa vännerna jag hade av tjejkompisar, jag är ju inte ledsen på Lina men asså aa..Sedan var Emelie, Klara och Ida också dom mest mest mest bästa tjejkompisar jag hade. Men jag pratade bara om Felix med Klara. De mest mest mest bästa killkompisarna var Albin och Linus, det var ALLTID där för mig så jag pratade om Felix med dom två oxå. Så de personerna jag pratade om Felix var: Olivia, Linus, Albin och Klara. Jag pratade inte ett ändå dugg med Felix jag låg min rygg mot honom och han försökte prata med mig men jag ville verkligen inte. 
(Nästa dag)
Amanda's perspektiv: Jag hade bestämt mig för att berätta för Felix vad som hade hänt och jag berättade. Först blev det lungt och jag berättade vad jag som tyckte var fel och sånt sen var det han som berättade, tillslut så kändes det som att vi bråkade, men det gjorde vi inte det var mer som en diskussion. Sedan bestämde både jag och Felix att vi skulle ta en paus från varandra och det gjorde vi. Idag var det tänkt som att Felix, Oscar, Ogge och Omar och hanna och dom skulle fira mig men vi hade ju "bråkat" så det blev inget av. Det som gjorde mig lite glad var att Hanna sa grattis till mig idag när jag egentligen fyllde år igår. Men jag skulle iallafall åka till Borås igen och prata med Klara för jag ville det. Jag sa det till Olivia och hon ville följa med men hon ville också vara med Oscar och jag skulle ju inte förstöra för henne pga att jag har problem, så jag sa till henne att hon skulle göra mig gald ifall hon skulle vara med Oscar. När jag hade gjort mig i ordning åkte jag iväg till Borås och pratade med Klara. Jag pratade med henne och det kändes bra att få ut det, Klara var så himla snäll och allting. Sedan åkte jag hem till Stockholm och då var jag hemma ungefär klockan 19.00. Jag trodde verkligen att Felix gillade mig, efter allt hade sagt om mig, att han ville ha mig och det. Jag sprang direkt upp till mitt rum, och skypade med Klara och alla de andra tjej kompisarna om Felix. 
Jag slutade skypa med dom när Olivia kom hem. Jag små grät lite då och då, och Olivia fanns alltid där för mig.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hejsan hejsan! Jag ville bara säga att när jag gör mina kapitlar så tar det inte typ en halv timme utan kanske 2-3 timmar. För jag lägger ner väldigt mycket tid på ett kapitel så ja. Jo förresten! När FElix och Oscar var i Borås så var det foooers som kom fram men jag fick inte riktigt med det i kapitlet. Men Heeejdåå!:) //Maria

2013-10-08 ♥ 21:16:00

Don't leave me alone kapitel 8

Vi tog upp min "Macbook" till min säng och tittade på en annan film. Vi var uppe tills klockan ett och somnade sedan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda's perspektiv: När jag och Felix vaknade upp vid 11-tiden, sen gick vi ner för att fixat frukost till mig och Felix och även till Oscar och Olivia. När vi kom ner så var Oscar och Olivia redan där nere och hade redan fixat frukost till oss. Oscar sa att Felix hade nog "bad hair day" idag. Då sa Felix men kolla på dig då bro!;) Fast Felix var fortfarande söt även han hade "bad hair day" elr inte.
Felix's perspektiv: Jag hade fått sms av Daff att vi skulle vara i studion idag och jobba. Jag sa det till Amanda och hon blev ganska ledsen. Jag sa till henne att jag kunde komma till henne vid klockan 18.00, men hon skulle på någon fest som hon hade blivit bjuden av Hanna Bodelson. Jag blev ganska orolig för jag var rädd att hon skulle lämna mig och hitta nån annan.. Jag frågade ifall det behövdes att jag var där? Hon fattade vad jag menade och sa att jag inte behövde det!;)
Amanda's perspektiv: När Felix och Oscar hade gjort klart sig så skulle de gå, men innan det så kramade jag Felix länge och sedan kysste honom. Där efter så sa jag Hejdå till både Felix och Oscar.
När de gick så sprang vi upp för trapporna. Jag och Olivia tänkte gå och köpa nya klänningar till festen. Vi bytte om ganska snabbt och bara satt på concelear, fondation, puder, blush (rosh), bronser och mascara. Sedan gick jag och Olivia ut och skulle köpa nya klänningar. Nu var klockan ca halv ett när vi gick och vi hade 2 och en halv timme på oss att köpa klänningar. (2 timmar senare)  
Jag och Olivia hade hittat perfekta klänningar. Jag och Olivia åkte hem till mig och fixade oss. Klockan var halv sex. Hanna skulle visst hämta mig och Olivia hos mig och sedan skulle vi åka till festen. Vi åkte taxi dit! När vi kom fram var lokalen ganska stor. Men vi. Var inte så många kanske 35 pers. Ungefär 20 tjejer och 15 killar. Det var inte en fest där man drack öl.. Utan mer som disco! Fast lie festligare. Killarna där var rätt snälla de var inte som de andra. Jag träffade en jättesnäll kille där som hette Oliver. Jag och han blev jättebra vänner. Det roliga var att jag skulle gå på samma skola som honom. För han gick på samma som Clara Borthwick och jag skulle gå på samma skola som henne men inte samma klass. Jag var en 98 och han med! Festen var till 11 och nu var klockan elva. Jag och Oliver hade bytt nummer och fått varandras kik och sånt och följde varandra på insta och Twitter. Men nu var jag och Olivia tvungna att åka hem. Felix skulle skjutsa hem mig med sin moppe för han ville det och Oscar skulle skjutsa hem Olivia. Felix skulle sova över hos mig igen, det skulle Oscar också göra fast han skulle va med Olivia. 
När vi kom hem till mig så frågade Felix om allt möjligt, ifall de var kul, om jag träffade några killar. Jag sa att det var kulnoch att jag träffade en kille som var som kompis! Jag fick höja tonen på som kompis så han inte skulle missförstå det igen. Han frågade hur han var och allt! Och sen tog det slut tills jag sa: Jag gillar ingen annan än dig! Och kysste honom. Han sa bara att han inte ville att jag skulle lämna honom. Jag sa att jag skulle aldrig göra det bara ifall han kunde låta mig vara med vem som helst tillomed killar utan att han ska bli avundsjuk eller något, och han gick med på det. När jag hade pratat klart med Felix så tvättade jag av sminket och bytte om.
Felix's perspektiv: När Amanda gick in till badrummet så plingade hennes mobil, det var någon som hade "kikat" henne som hette tydligen Oliver. Jag funderade över på vem det var sen kom jag på att det kanske var han Amanda träffade. Jag tänkte att jag inte skulle svara eller något för jag ville visa att jag inte skulle bli avundsjuk mer. När hon kom ut från badrummet sa hon vem var det som sms:ade mig och då sa jag att det var ngn som hette Oliver. Hon såg glad ut för att jag inte blev sur elr ngt!:) Hon blev så glad att hon krama mig! Men nu skulle jag gå in och göra mig i ordning. 
 
Amanda's klänning
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapitlet ksk inte var jättelång men men.. Jag ville bara säga att jag har lite tomma idéer på hur novellen ska handla om i dom andra kapitlerna. Så skriv jättegärna här nere på olika idéer på hur novellen ska handla om. Om det är ngt fel stavat elr ngt så är det för att jag inte har kollat igenom det!:)
 
 
 

2013-10-08 ♥ 18:30:00

Just Give Me A Chance kaptel 15

 Jag skakade på huvudet och sa:
-Hejdå Miranda. Hör inte av dig till nån av killarna eller MIG! Hon verkade förvånad och jag stängde dörren lite försiktigt. Jag kanske tog i lite och jag skulle ju knappast vara snällare om jag slängde igen dörren. Jag gick tillbaka och såg 6 ögon kolla på mig. Oscar hade gått tillbaka. De måste ha hört allt.
 
***************************************************************************************
 
Mirandas perspektiv:
Jag och Julia har blivit utkörda av killarna. Usch de kanske är såna players. Åh... jag har träffat många players. Jag trodde att Omar var annorlunda. Jag hade fel. Jag gick med Julia till plattan. Där träffade jag mitt ex. Han var otrogen. Jag och Julia försökte undvika honom. Han hälsade glatt. Han kramade Julia och hon log lite falskt. Sen var det min tur. Det får bli en kort kram. Jag kramade honom. Julia viskade:
- Kolla är inte det killarna? Jag avslutade kramen och kollade bak och såg Omar. Han gick iväg med killarna bakom sig. Jag gick till de men de gick bara snabbare och snabbare. Jag ropade hans namn men antagligen hörde han men inte brydde sig eller så hörde han inte. Hm... jag tror att han inte brydde sig. Jag gick hem till Felix eftersom det var det enda stället de kunde tänkas vara på och sen så visste jag inte vart de andra bodde. Oscar kom när jag plinga på. Jag pratade med Omar och han sa att jag inte skulle höra av mig. Jamen det gick ju bra! Vad har jag gjort!? Jag gillade verkligen honom. 
 
*När de är hemma*
Jag har packat upp. Fy vad skönt att få se sitt rum. Det har varit en massa drama de senaste veckorna i Stockholm. Haha. Jag la mig på sängen. Mina föräldrar hade kommit hem från sitt jobb. De kom in på mitt rum. Båda satte sig på sängen. Onej det här är inte bra... Det brukar aldrig bli bra när båda kommer in i rummet.  De sa att vi skulle flytta eftersom min pappa hade fått ett nytt jobb som ägare av ett framgångsrik köpcenter. Han säger att det är en VÄLDIGT stor ära. VA!? Nej jag kan ju inte lämna Småland! Eller mitt rum och Julia! Julia är den bästa vännen i hela världen. De kollade på mig lite oroliga för jag såg säkert helt död när jag låg på sängen. Jag hade blundat. Jag öppnade mina ögon och kollade på de. Jag sa:
-Menar ni allvar? Jag kan inte lämna allting bara för att du fått ett nytt jobb? De svarade inte. Kollade bara på mig och kollade med en medkänsla. Men det är faktiskt en stor ära att få det jobbet. Förr så arbetade min pappa som ägare av ett GANSKA stor fabrik. Vänta lite jag har ju glömt att fråga vart vi skulle flytta nånstans och när. De sa att vi skulle flytta till en stor villa i Stockholm i slutet av sommarlovet. PUHH. Jag kan fortfarande vara med Julia ett tag till. Man såg att pappa var stolt när han sa en stor villa. Vi har inte haft problem med ekonomin men ändå. Vi har ju bott i en normalstor villa. Den nya har en pool i baksidan och den är ungefär 4 gånger större än vårt hus här. Det kanske inte skulle bli så dåligt där förutom med att jag skulle lämna Julia. De senaste dagarna eller veckorna har jag varit med Julia. Vi har till och med sovit över hos varandra. Jag berättade den stora ´´nyheten´´för Julia. Det var 3 veckor kvar av sommarlovet. Mina föräldrar ville ha lite egentid. Vi skulle till nått lantställe mitt ute i ingenstans eller om jag ska vara tydlig så är det uppe i norrland. Vilket kommer bli en lång resa eftersom vi bor ganska långt söderut.Vi skulle åka på söndag och vi ska vara där i två veckor eftersom vi ska åka till Stockholm en vecka innan och packa upp i det nya huset. Jag har tagit förväl med Julia och det blev många kramar och tillslut började vi lipa. Haha. Vi var framme vid huset som vi skulle bo i. Mamma hade visst en gammal vän här. Jag gick in i rummet och det var fint här inne.  En blommig tapet och en dubbelsäng i mitten nästan. Ett skrivbord och en garderob. Allting var gammaldags men väldigt hemtrevligt är det. Jag packade upp. Vad hade mina föräldrar tänkt på att jag  skulle göra här? Jag gick ner till köket och såg de fika. Med bullar och kaffe. De frågade om jag ville ha. Jag skakade på huvudet. Jag sa att jag gick ut lite för en liten promenad. Jag tog min mobil som låg på laddning. 67% får väl räcka. Jag ska nog bara använda den till att ringa. Jag gick ut. Det var ganska kallt åh vad jag önska at jag inte tog med mig jacka. Jaja ändå för långt för att gå tillbaka. Jag gick på en smal stig. Jag såg någon gå mot mig med en söt liten hund. Vi kom närmre och närmre tills jag såg att det var... Felix? Vad gör han här 
 
Felix perspektiv:
De veckorna som varit så har jag hängt med killarna och Omar har åkt tillbaka. Mina föräldrar ska på nån jobbresa och min syrra ska hänga med sina kompisar i Spanien. Den här gången fick inte jag vara hemma själv. De ansåg att det blir sena kvällar och att jag inte åt nyttigt. Jag skulle åka till min moster Karin. Jag ville verkligen inte lixom att bo ute i ingenstans är väl inte roligt? Jag åkte till min moster tidigt eftersom mina föräldrar sa det till mig. Efter några timmar så var jag framme. Det var inte så varmt som jag trodde att det skulle vara. Tack gode gud att jag fick ta med mig Dante. Haha låter konstigt men jag skulle dö av tristess om jag inte fick ta med mig Dante. Jag bestämde mig för att gå ut med henne. Jag gick på en stig men när den tog slut gick jag tillbaka. Äsch det var väl lika bra det. Kl är ju 17:45 maten är väl färdigt kl 18:00. Jag var ganska nära huset när jag såg en tjej. Vi kom närmre och närmre. Jag känner igen henne. Det är ju Miranda! Båda vi stannade lite förvånade när vi hade kommit så nära att vi kunde röra varandra. Båda vi sa hej. Hon frågade vad jag gör här. Jag svarade bara:
- Äh jag bara rastar Dante den behöver uträtta sina behov haha. Hon skrattade med mig när hon frågade igen vad jag gjorde i Norrland. Jag sa:
Jaha menar du så men jag bara hälsar på min moster. Hon nickade när jag frågade henne. Hon sa att hon bara skulle hälsa på sin mammas vän med sina föräldrar. Jag nickade. Jag sa:
-Vad heter hon då? Jag frågade bara för att inte verka oartig hon svarade kort:
-Hon heter Karin. Men vänta det är ju min moster. Jag sa det högt och hon skrattade till och sa JAHA! Vi fortsatte att skratta tills Dante började skälla. Jag sa att jag måste fortsätta att gå med honom och hon nickade. Vi gick åt varsitt håll. Jag började se huset. 
 
***************************************************************************************
Sååå ledsen för att det var längesen då jag skrev ett kapitel!!!;/ Men här kommer det och jag hoppas att det blir ett ganska tråkigt kapitel. Jag vill bara säga att det också blev typ likadant på båda kapitlarna men jag vill inte att det bara ska bli ett perspektiv!:) HHHEEEEJJJJDDDÅÅÅ ha en fortsatt trevlig kväll foooers:D :*<3
 
//Emma

2013-10-08 ♥ 18:10:32

Ksk ett kapitel!:)

Tjo! Jag ville bah säga att det kanske kommer ett kapitel ungefär 21.00 - 22.30! Så håll utsikt där nästa kapitel!:) Ses i nästa inlägg! //Maria


P.s Ge cred för dom bilderna vi redigerar eller något!:) Vi kommer alltid skriva theffooo.blogg.se på bilderna vi har redigerat längst ner:).  //Maria
2013-10-07 ♥ 22:09:42

Godnatt:*

Tjena! Nu ska jag gå och lägga mig så jag säger godnatt med denna bilden!:) //Maria
2013-10-07 ♥ 18:51:04

Dansläger - Base 23

Hej! Det här är en video när Felix och de andra var på Dansläger med Base 23!:) Jag vet inte ifall Omar med med aja, ni får kolla!:)

P.s Jag kommer att ladda upp video på killarna på detta kontot istället:)


2013-10-07 ♥ 17:27:59

Kolla bilden!:)
2013-10-07 ♥ 16:32:38

SKIIT

Hey ledsen för dålig uppdatering av mig (Emma) har somsagt varit sjuk och jaaa... Men nästa kapitel kommer iaf imorgon så att ni vet:) Jag ska på träning idag och kommer hem vid halv nio ungefär. Jag kommer inte hinna att skriva eller uppdatera!
 
//Emma

2013-10-06 ♥ 22:11:21

Hade visst fel..

Hejsan! jag ville bara säg att jag hade visst fel. Han fick 100K följare idag! Så GRATTIS GRATTIS Oscar! woho!!!<3 :* <3 <3 <3 <3 Just nu har han exakt 100.037 följare!

P.s Det här med att jag har fått en ny följare på insta kom med i bilden bah skit i det!:) Jag orkar inte ta en ny;) //Maria
2013-10-06 ♥ 21:56:00

Don't leave me alone kapitel 7

 Efter att Felix sa det så gick vi in till studion och de började jobba direkt och jag och Olivia satt i soffan i spelrummet och snackade och satt med våra mobiler. Dagen tog slut ganska snabbt och jag och Olivia väntade bara tills nästa dag!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda's perspektiv: Idag skulle jag vara med Felix! Han skulle komma till mig kl:14.00 Jag hade fixat klart mig före Olivia eftersom att jag vaknade före henne. Plötsligt ringde det på plingklockan, jag kollade på mobilen hur mycket klockan var, den va13.30. Det var konstigt för Felix skulle komma 14.00. Jag sprang ner för trapporna, och tryckte på en knapp så personen kunde höra vad jag sa, jag frågade vem det var, det var Omar! Det var konstigt! han skulle inte vara hos mig. Jag öppnade dörren och sa Vällkomen in. Jag frågade vad han skulle göra här och då sa han att han bara ville prata med mig och se hur jag mådde. Jag sa att vi kunde sätta oss i vardagsrummet. Det var ganska roligt att snacka med honom, så jag glömde bort tiden han berättade också en hemst sak så jag gav honom em kram.
Felix's perspektiv: Jag skulle vara med Amanda och jag skulle komma till henne klockan 14.00. När jag var där så var dörren öppen så jag gick in, då såg jag Amanda krama Omar. Jag blev helt stel, Amanda såg mig och gick till mig. Hon sa att det inte såg ut som jag trodde. Jag sa inget tillbaka och bara gick iväg. 
Amanda's perspektiv: Jag gick till Felix och sa att det inte såg ut som han trodde, han gick bara iväg och sa inget tillbaka. Omar kom bak ifrån mig och kramade mig men jag backade ut. Jag sa att han skulle nog gå nu och det gjorde han. Jag sprang upp för trappan och gick in till mitt rum. Olivia frågade vad som hade hänt för jag var helt tårögd. Jag berättade allt och att Felix missförstod det. Hon sa att jag kunde ringa Oscar och säga till honom att han skulle säga till Felix att han missförstod det. Jag ringde Oscar och berättade allt som hade hänt så han kunde säga det till Felix. Jag var fortfarande tårögd för jag älskade Felix väldigt mycket, jag satt och kollade på mobilen varje minut. Efter en kvart så plingade det på mobilen. Jag låste upp mobilen och läste meddelandet direkt! Det stod att Felix var ledsen för att han missförstod det, jag skrev tillbaka att det var lungt och att han skulle bara veta att jag älskade honom. Sedan skrev han älskar dig med<3 :* Han sa att han skulle komma hem till mig igen om en kvart så jag var tvungen att tvätta mig för att jag hade gråtit och sånt. Efter en kvart kom han med en nalle och sa förlåt till mig. Jag sa tack och att jag ville bara att vi skulle vara tsm länge och sedan kysste honom.  Där efter frågade han vart jag ville att vi skulle åka då sa jag att det spelade ingen roll så länge vi kommer att vara med varandra. Sedan frågade jag ifall vi kunde vara hos mig och bara mysa och det gick han med på. Jag undrade ifall han kunde sova över och det kunde han! Jag sa att när vi skulle köpa snacks så kunde han åka hem till sig och hämta kläder. Vi åkte iväg och han släppte av mig så jag kunde köpa snacksen och sedan under tiden skulle han hämta kläder. När jag skulle köpa snacks då så var det någon som kom bak ifrån och sa hej, jag vänte mig och och frågade ifall det var Hanna bodelson eftersom att vi bara hade snackat och aldrig träffat varandra! Hon frågade vad jag gjorde där själv och då sa jag att jag skulle köpa snacks och sedan vara med Felix. Sedan sa hon: 
- Juste grattis! 
- (jag) Grattis för vad?:)
- Du e ju tsm med Felix
- (jag) Haha tack!:)
Hon var snällare än vad jag trodde! Sedan frågade hon efter Olivia och då sa jag att hon var med Oscar! När jag hade köpt snacks så började jag gå ut ifrån affären och samtidigt prata med Hanna och alla de andra. Efter fem minuter så kom han och de började springa till Felix, för de ville ju ta kort. Hanna hon sprang också med hon vände sig vak och sa kommer du? så det var snällt gjort av henne:) Det var fem personer och 3 av de fick ta bild med honom sedan sa han att jag skulle komma på andra sidan av mopeden och hoppa på. Jag satte på mig hjälmen, hoppade på mopeden och höll han på midjan. Sedan åkte vi iväg, Felix frågade ifall jag kände alla dom för han såg att jag pratade med dom och så sa jag att jag gjorde det. Nu var vi hemma hos mig och jag hade hyrt en film och fixat snacksen nu var det vara att mysa! Jag trog för gardinerna och släckte lampan och satte på tv:n. Efter en timme så somnade jag. När jag hade vaknat så hade jag somnat på hans axel så när jag vaknade upp så väckte jag honom.
Felix's perspektiv: Vi satte på filmen och började titta, efter en timme så somnade både Amanda och jag. Hon vaknade först och sedan jag. Klockan var kvart över 6. Amanda trog upp gardinerna så det skulle bli ljust. Vi satt i Amandas soffa, vi myste, vi tog kort och la sedan det upp på insta. Jag frågade ifall hon var hungrig och det var hon. Vi bestämde oss att vi skulle göra tacos och ringa Olivia och Oscar att komma över.
Amand's perspektiv: När de kom över så ville Oscar och Felix göra maten och det lät vi dom göra:P Under tiden de lagade maten frågade Olivia ifall Ocsar kunde sova över för hon hade redan sagt ja och då var jag också tvungen att göra det. Men dom var tvunga att sova i gästrummet isf! Efter en halv timme så var maten klar, jag och Olivia hade redan dukat fram tallrikarna och det. När vi hade ätit klart så dukade vi alla av bordet och diskade och sånt. Där efter så kollade vi på "paranormal activity" Jag satt nära Felix eftersom att det var grymt läskigt. Efter den filmen så gick vi upp till våra rum och bytte om till pyjamas m.m. Felix och jag satte i min dubbelsäng myste. Vi tog upp min "Macbook" till min säng och tittade på en annan film. Vi var uppe tills klockan ett och somnade sedan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hejsan! Jag hoppas att ni tyckte att kapitlet var bra!:) Ja det var väl det! Har inget mer att säga så Goodbye!:). //Maria
 
 
 

2013-10-06 ♥ 21:05:00

Grattis snart har du oxå 100K följare!🎉👍👏

GRATTIS GRATTIS! Det betyder att ni är jättekända!! Är så sjukt stolta över er! Detta är sjukt att ni har så många följare! Så Grattis igen!🎉🎉🎉👏👏👏 Jag är nog 70% säker på att du har 100K följare imorgon på eftermiddagen Oscar!  //Maria2013-10-06 ♥ 11:15:03

Grattis till 100k följare Felix!!!!😘👏👏

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS FELIX!!!!!!!! Grattis til 100k följare! Är så stolt!👏👌😊😘   #Proudfoooer      //Maria
2013-10-06 ♥ 08:56:46

Grattis Felix till...

100K följare på Insta,:*<3
 

2013-10-05 ♥ 22:13:00

Don't leave me alone kapitel 6

Vi åkte till en jätte lyxig restaurang, Felix och Oscar betalde allt. Vi satte oss vid ett bord, restaurangen hade livemusik och det var helt perfekt! Vi snackde om allt möjligt och det var jättekul!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nästa dag:

Amanda's perspektiv: När jag vaknade upp så höll jag på med mobilen och sedan kastade en kudde på Olivia så att hon skulle också vakna upp. Det var ganska svårt att väcka henne men sedan vaknade hon. Hon sa "Godmorgon" med en trött röst. Efter fem min så satt vi och pratade om dubbeldejten, när vi hade snackat klart om de så satt vi med våra mobiler och Omar, Oscar, Ogge och Felix följde mig på instagram och twitter. Sedan gick vi och åt frukost. När vi hade ätit upp så gick vi och borstade tänderna och satt med våra mobiler igen i en kvart, och sedan gick vi upp och sminkade oss. Jag gjorde en ganska nartulig "smokey eye" sminkning och satte på mig mascara och ett nartuligt läppstift. Jag satte på plattången och vågade mitt hår. Där efter satte jag på mig en vit tröja och ett par slitna shorts. När jag och Olivia var klara så sms:ade jag Felix, och Olivia med Oscar. Vi båda frågade efter vi kunde vara men båda svarade att de var upptagna för dom skulle börja jobba på en ny musikvideo. Då bestämde jag och Olivia att vi skulle till stan och shoppa. När vi gick runt i centrumet så märkte vi att det var några som följde efter oss, det kändes väldigt skumt men det var nog för att att de visste att jag var tsm med Felix och Olivia med Oscar. Vi struntade att de följde efter oss och stirrade på oss. Sedan var det någon som kom fram till mig och Olivia och sa:
-Hej, är det ni som är tsm med Felix och Oscar
Vi sa då ja.
- Kan ni hälsa dom från mig? Jag heter Julia.
Vi sa självklart att vi kunde det och sedan sa hon tack vad snällt men nu måste jag gå sa hon. 
Jag och Olivia bara fortsatte att gå/shoppa när hon gick. När vi gick på plattan så var det en kille som kom fram till mig och sa:
-Hej du är grymt snygg!
- (jag) ehm..tack!
- Har du någon gång blivit kysst på plattan?
Jag kände igen personen men jag visste inte vem
- (jag) Nej..?
- skulle du vilja bli det?
Nu kom jag på det! Han var en från RMM (RadomMovieMakers)
- (jag) Nej tack jag har en kille.
Sedan frågade jag ifall han var ifrån RMM. och det var han!
- Men skulle jag få ditt nummer?
- (jag) okej visst
Sedan gav jag han mitt nummer.
Jag och Olivia gick sedan iväg. Jag och Olivia skrattade och var förvånade! När vi hade slutat skratta så gick vi in till donken och skulle käka. Bär vi kom in så såg vi Oscar, Felix, Omar och Ogge. Jag och Olivia tittade förvånat på varandra, för att de sa att de skulle vara i studion ju. Jag frågade Felix varför dom sätt där och då sa han att de skulle ta en paus från jobbandet. Felix och Oscar frågade vad vi gjorde i donken och då sa vi att vi shoppade och skulle sedan käka. Felix sa att vi kunde sätta oss med dom och äta för att dom hade precis beställt mat. Jag och Olivia gick och beställde mat. Omar och Ogge satt längst in på varsin sida och Felix satt jämte Omar. Felix flyttade in lite grann så jag kunde sätta mig jämte honom. Sedan gick jag och Olivia och hämtade vår mat ketchup och sugrör. Vi satt där och käkade och snackade, Felix la armen runt min hals. Efter en timme var de tvunga att gå till studion och fortsätta. Felix undrade omvi ville till studion med dom och såklart sa vi ja! Men vi var tvunga att sitta i spel rummet för de skulle spela in låten och skriva lite mer text till låten. Vi hoppade in i en taxi och sedan körde taxin oss till studion. Där var det ungefär 10-15 foooers! De stod på andra sidan av gatan eftersom att de hade skrivit det på olika sociala medier att Foooerna skulle göra det. När de såg mig och Olivia så trodde de att vi var några radom foooer som ville ta kort med Felix och de andra, så började säga till oss och då sa Felix att jag var hans tjej och kysste mig på kinden. Foooerna såg förvånade ut och det gjorde jag med för Felix hade ju skrivit det på twitter och Instagram. Efter att Felix sa det så gick vi in till studion och de började jobba direkt och jag och Olivia satt i soffan i spelrummet och snackade och satt med våra mobiler. Dagen tog slut ganska snabbt och jag och Olivia väntade bara tills nästa dag!
 
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ledsen för att det bara blev ett perspektiv i hela kapitlet:P Men det bah blev så. Nu ska jag gå och Skypa med min kompisa så hejdå!:) Puss<3  //Maria

2013-10-05 ♥ 19:25:43

Bara en random fråga

Hej jag ville bara fråga er en sak. Vet ni egentligen hur jag och Emma ser ut??  //Maria

2013-10-05 ♥ 19:24:24

Jag döööör!!!! Han dödar mig😲😵

Så himla snygg!!! Hela han e perfekt! Han dödar mig!😵😵😲😲. //Maria2013-10-05 ♥ 19:21:00

Kolla bah jag har skrivit!😂😂


Hittade den bilden på insta och det stod: 
Gillar du utsikten @oscarenestad😂😂 
 
Jag vill inte vara elak men jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden när jag läste/såg det!😂😂😂😂. //Maria

2013-10-05 ♥ 10:20:00

Jag kan spara videos!!:)

Hej! Jag ville bara säga att jag är grymt glad nu eftersom att jag kan spara videos till mitt album. Asså vilka videos som helst! T.ex vine-videos, instagram-videos och sånna! Är så glad!! Nu behöver jag inte länka videorna😊 :D Det var bara det!:)   //Maria

2013-10-05 ♥ 00:07:46

Novell titel!!

Hejsan!:) Just ni är jag jätteosäker ifall min novell (I Will never forget you) ska heta så eller ifall den ska heta Don't leave me alone. Snälla snälla skriv vad ni tkr att den ska heta!:*   //Maria

2013-10-04 ♥ 23:35:00

Don't leave me alone kapitel 5

Felix frågade om bara han och jag kunde vara. Självklart sa jag ja! Sen skrev jag Olivia då? Och då sa han att Olivia kunde vara med Oscar! Och jag tyckte att det var en jättebra idé! Jag och och Olivia bytte om till snygga kläder och satte på smink. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Amanda's perspektiv: Jag och Olivia bytte om till snygga kläder för att sen på kvällen sa dom att det dom skulle på en dubbeldejt! Innan dubbeldejten så skulle jag och Felix på bio och han sa att han skulle betala allt. Han är så himla snäll och gullig<3 Vad Oscar och Olivia skulle göra det visste jag inte. Felix och Oscar skulle hämta upp oss hos mig. När de kom så plingade de på, som tur var inte mina föräldrar hemma dom skulle på någon jobbresa halva sommarlovet. Jag sprang ner till dörren och öppnade dörren och sa att dom kunde komma in en liten stund. Jag sa till Oscar att han skulle gå till trappan och vänta på Olivia där. När Oscar gick så kramade jag Felix, han kyssste min på kinden och sa du är så fin. Jag sa "tack men du är mycket finare!<3" Oscar och Olivia kom fram till oss och sa men då ses vi klockan 19.00 vid Stureplan. Vi gick ut och jag låste dörren. Sedan hoppade jag på Felix moppe och höll han på midjan och lutade mitt huvud mot hans rygg. Vi åkte sedan iväg till bion och han betalade allt. Fast jag tvingade honom att jag skulle köpa popcorn och dricka iaf. Vi satte oss på den femte raden nummer 54 och 55. Raden under oss så satt Omar där med Mira. De var inte på någon dejt utan dom var bara bästa vänner. Både jag och Felix såg dom men vi sket i de. 
Omar's perspektiv: Jag och Mira skulle på bio tillsammans eftersom att hon fyllde år! Jag kollade mig bakåt för att jag hörde några skratta. Det var Felix och Amanda! Jag ville inte att Felix skulle få Amanda så jag tänkte förstöra för dom. Jag sa till Mira att det var Felix och Amanda som satt där och jag frågade sedan ifall vi kunde sätta oss med dom, och hon sa ja. Jag sa hej till de och dom sa det tillbaka. Jag satte mig jämte Amanda och Mira jämte mig. Jag såg att Felix var lite sur och såg att Amanda tänkte kyssa honom och då sa jag rätt ut: "nu börjar filmen" fast det gjorde den inte. Då sa Amanda det gör den inte alls och hon slog mig lite löst på armen.
Felix's perspektiv: Filmen började och Amanda lutade sitt huvud på min axel. Jag var fortfarande lite sur på Omar men det gick väl över för att jag och Amanda var redan tillsammans. Sedan efter några minuter så  såg jag att Omar höll på med henne. Han la sin arm runt hennes axel men hon tog bort den, sen så försökte han snacka med henne hela tiden.
Amanda's perspektiv: Under filmen så märkte jag att Omar höll på mig och det syntes att Felix inte gillade det, jag gjorde allt för att han inte skulle bli sur och det gick ganska snabbt. När Filmen var slut så åkte vi hem till mig för jag skulle ha på mig ett par andra kläder under dubbeldejten med Olivia och Oscar. Jag öppnade dörren och gick upp för trappan jag sa att Felix kunde följa med mig upp. Vi gick in till mitt och det var stort sa Felix. Det var ganska självklart efter som att jag hade en dubbelsäng, stor garderob, skrivbord, soffa, soff-bord, tv och ett badrum. Jag la min mobil på soff-bordet och sedan tog ut en klänning.  Jag tog en snabb dusch och tårkade håret men en hårförn (stav) Sedan tog jag på mig klänningen och smyckerna. Jag sminkade mig och ganska naturligt. Jag gick ut och då sa Felix: Ojoj vilken snygging. Sedan sa jag: Ska den snyggaste säga! Felix hade med sina kläder så han frågade ifall han fick ta en snabb dusch och fixa sig hos mig och självklart fick han det. Jag sa att jag skulle hämta en handduk till honom så jag sprang ner för trappan.Jag tog en nytvättad handduk och gav den till honom. Jag satte mig i min soffa och "instagramade" Jag la upp en bild och skrev dax för dubbeldejt med snyggaste @felixsandman<3!  
Felix's perspektiv: Jag fick låna en handduk och Amanda och jag tog en snabb dusch och fixade till mig. När jag var klar så väntade vi på Oscar och Olivia att de skulle komma. Efter 5 minuer kom de och det gjorde limousinen med.
Amanda's perspktiv: Felix och Oscar hade hyrt en limousin! Jag och Felix hoppade in först och sedan Olivia och Oscar. Vi åkte till en jätte lyxig restaurang, Felix och Oscar betalde allt. Vi satte oss vid ett bord, restaurangen hade livemusik och det var helt perfekt! Vi snackde om allt möjligt och det var jättekul!
 
Klänningen på bion.
 
 
Klänningen på dubbeldejten.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ledsen för att det blev ett kort kapitel men jag kände mig dålig..jag var yr och förkyld. Men det blev iaf ett kapitel, det kanske kom upp lite sent men aja.
Btw! Ville bara säg att jag inte kommer typ skriva samma sak på perspektiven (hoppas du förstår). //Maria
 

2013-10-04 ♥ 19:22:00

Heeeey

Hej Foooers:*<3
 
Näe men tjena ni har väl inte missat att The Fooo kommer att vara med på Fredagkväll med Malin va? IIIIHHHH DET ÄR BARA 17 MINUTER KVAR!!! ÅHHH... LÄNGTAR! TÄNKER IALLAFALL SITTA I 17 MINUTER! DE SKA JU HA EN LITEN SURPRISE OXÅ!!! PUSS:*<3

2013-10-02 ♥ 20:53:45

Information!

Hejsan hejsan! Jag tänkte att jag skulle försöka skriva kapitlar på måndagar, torsdagar och söndagar! Jag hoppas att ni tycker att de dagarna är bra:) Det kanske händer att jag göra ett kapitel på en tisdag eller bara gör 2 kapitlar i veckan, men då får det bli så. Men jag ska försöka göra minst 2 kapitlar i veckan och hålla till mig dom dagarna!:)
Skriv här nere vad ni tyckte om dagarna och så:)

P.s Jag kan inte ändra dagarna för dom dagarna jag har valt har jag mest tid över.
2013-10-02 ♥ 19:53:11

Just Give Me A Chane kapitel 14

 Jaha vad ska vi göra nu? Det brukar aldrig bli tyst mellan oss. Till och med Felix var tyst. Han är ju alltid så pratglad. Han brukar inte ens kunna vara still i tre sekunder men nu var han helt tyst och still. Kanske är han sjuk. Oscar sa sedan efter ungefär 5 minuter:
- Ogge vet du vem det var som slog dig?
 
***************************************************************************************
 
Omars perspektiv:
Jaha så nu har vi skickat ut tjejerna! Ogge tyckte visst att de var jobbiga. Felix verkade inte heller så glad över att de var här. Vi satte oss vid Felix soffa. Alla var helt knäpptysta. Vilket det aldrig brukar vara annars. Efter några minuter frågade Oscar Ogge om han visste vem det var som slog honom. Ogge kollade med en blick som menade att om han visste det skulle han sagt det. Felix mobil ringde, Han svarade:
- Hej mamma. Hans mamma sa något och hans ansiktsuttryck blev från normal till förvånad. Han la på och han sa att Daff är på sjukhuset. Alla började prata i mun på varandra. De fortsatte att prata i mun på varandra. Hallå!? Har de inte tänkt på att vi kan besöka honom. Jag var tvungen att skrika för att de skulle höra. Alla nickade och vi gick ut till våra mopeder. Fast jag måste åka med Felix eftersom jag inte har min här i Stockholm. Vi åkte till sjukhuset och vi gick fram till receptionen och frågade efter Daff Kjellström. hon sa att han var i rum ** och vi gick dit. Vi gick in i rummet och såg Daff ligga i sängen. Vad hade hänt? Vi satt där i tre timmar då han äntligen vaknade. Han sa att han gick hem från studion då någon var framför honom och slog honom. Det var en man. Han hade en pistol. Han tog Daffs mobil och pengar. Han hade redan spärrat sitt kreditkort. Vi var där en timme till då vi var tvunga att gå eftersom doktorn skulle hjärtslagen. Daff var blek och svag. Han hade en hes röst. Vi gick till svampen och där såg vi Julia och Miranda. Men de var inte ensamma... Det stog en kille vid Miranda och de höll på att krama om varandra. Det kändes som att de stack en kniv i mitt hjärta. Hur kan hon!? Visst vi är ju tekniskt inte sett ihop men ändå. Killarna verkade märka det. De klappade mig tröstande på axeln. De sa att hon var ett pucko som gjorde så här mot mig. Julia såg oss och vinkade till oss. Vi vinkade inte tillbaka. Julia sa nått till Miranda och hon vände sig om. Jag gick iväg med killarna bakom mig. Hon skrek mitt namn. Jag ville gå till henne och krama henne men jag kan inte. Vi satte oss vid mopederna och åkte iväg. När vi var hemma hos Felix satte vi oss vid soffan igen och kollade på en skräckfilm. Mitt i allt plingade det på dörren. Alla ryckte till även jag. Felix ställde sig upp lite osäkert. Oscar ställde sig upp och gick mot dörren. Efter vad som har hänt Daff så har vi låst dörren. Man hörde han bråka med någon. Jag ställde mig upp för att se vem det var. Det var Miranda. Hon såg mig och log. Åhh... Jag skulle också vilja le mot henne kärleksfullt men jag KAN INTE! Hon sa att han bara var ett ex som inte har släppt taget än. Men då kan man ju undra varför de kramades. Jag skakade på huvudet och sa:
-Hejdå Miranda. Hör inte av dig till nån av killarna eller MIG! Hon verkade förvånad och jag stängde dörren lite försiktigt. Jag kanske tog i lite och jag skulle ju knappast vara snällare om jag slängde igen dörren. Jag gick tillbaka och såg 6 ögon kolla på mig. Oscar hade gått tillbaka. De måste ha hört allt.
 
***************************************************************************************
Ganska kort blir det men jag blev så yr att jag typ vila lite men nu har jag iallafall skrivit klart kapitlet. Åhhh!!! Det känns så SKÖNT. Jag har huvudvärk nu så jag måste dricka lite medicin nu. Jag glömde nästan, jag kommer inte att skriva så att det typ står samma sak vid varje perspektiv. Hejdå!:*<3
 

2013-10-02 ♥ 19:10:09

Sjuk...:(

Just nu är jag sjuk. Jag har feber och känner mig väldigt trött men om jag lyssnar på The fooos låtar medan jag skriver så kommer det nog att funka! Så nästa kapitel kommer snart men jag vet inte om det kommer att bli långt:) Men jaaa... Ses lite senare!

//Emma

2013-10-01 ♥ 21:18:00

<3 <3 <3 <3

Heeey jag ville bara säga att statistiken är grymt bra! Tack så mycket alla läsare! Fast fortsätt gärna att sprida bloggen och om ni inte gör det... GÖR DET:) Tack än en gång ni är BÄST!
//Emma

RSS 2.0